Hotels in Saariselkä

Bekijk 18 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saariselkä van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-18 van 18
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig151 beoordelingen
Kaart
10.3 km van Stadscentrum
Het Wilderness Hotel Muotka & Igloos Saariselkä biedt uitzicht op de rivier en beschikt over een à la carte restaurant en lokale keuken.
Vanaf€ 188 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig310 beoordelingen
Kaart
10.0 km van Stadscentrum
Het unieke 5-sterren Kakslauttanen Arctic Resort - Igloos&Chalets is op 40 km van de luchthaven Ivalo en op bijna 10 minuten van de Kakslauttanen bushalte.
Vanaf€ 386 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig187 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Husky & Co office ligt vrij dichtbij het gastvrije Lapland Hotels Riekonlinna, terwijl Saariselka Reindeer Farm binnen een straal van 100 meter lopen ligt.
Vanaf€ 162 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig264 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Holiday Club heeft een pittoreske ligging op ongeveer 5 minuten wandelen naar Husky & Co office en beschikt over een bubbelbad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig220 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Kummituskamppa en Husky & Co zijn respectievelijk op ongeveer 12 minuten lopen ervandaan en op afstand van circa 2 km van het 3-sterren Inn Majatalo Panimo gelegen.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Kuukkeli Log Houses Teerenpesa Saariselkä is gelegen slechts 5 minuten wandelen van Husky & Co office en beschikt over 10 kamers met uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Northern Lights Village Saariselkä bevindt zich op slechts 9 minuten van Angry Birds Activity Park en 12 minuten loopafstand naar Saariselka Reindeer Farm en biedt mogelijkheden voor sneeuwscooter rijden, langlaufen en sneeuwschoenwandelen aan.
Vanaf€ 312 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
De gasten van het Kuukkeli Log Houses Aurora Resort Saariselkä kunnen afkoelen in een zwembad of gebruik maken van saunafaciliteiten en een overdekt zwembad om pure ontspanning te voelen.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
8.4 km van Stadscentrum
Kiilopaa bevindt zich op 25-minuten wandelafstand van het rookvrije Fell Centre Kiilopaa, Hotelli Niilanpaa.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig122 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Santa'S Hotel Tunturi ligt minuten rijden van Urho Kekkonen nationaal park en beschikt over een lounge bar, samen met kanoën, sneeuwskiën en wandelen.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig95 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Pyhän Paavalin-kapel ligt slechts 2 km verderop, terwijl Saariselka Ski & Sport Resort Ltd opminder dan 2 km verderop is.
Vanaf€ 397 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het Top Star Saariselka - Arctic Glass Cubes heeft 8 kamers met uitzicht op de tuin en ligt binnen 25 minuten van Angry Birds Activity Park.
Vanaf€ 613 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Kuukkeli Saariselka Inn, gelegen slechts 5 minuten lopen vanaf Angry Birds Activity Park en ongeveer 20 minuten wandelen naar Husky & Co, beschikt over een sauna, een zonneterras en een gemeenschappelijke salon en heeft 7 kamers.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Kaunispaan Huippu Oy ligt binnen een 15-minuten wandeling van het Aurora Collection Saariselkä, terwijl Saariselka Reindeer Farm ongeveer 15 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 598 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
9.4 km van Stadscentrum
Het Aurora Queen Resort Igloos Saariselkä is op 40 km van de luchthaven Ivalo en op circa 450 meter afstand van de Muotkan maja th bushalte.
Vanaf€ 811 /nachtSelecteren
Hotel KieppiHotel
7.6
Heel goed37 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Kaunispaan Huippu Oy ligt binnen 2 km afstand van het Kieppi Saariselkä, terwijl Saariselka Reindeer Farm circa 550 meter verderop ligt.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
Javri LodgeHotel
8.0
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het hotel ligt op een steenworp afstand van Inari Saariselkä en beschikt over 10 kamers met uitzicht over de berg.
Vanaf€ 1 479 /nachtSelecteren
Kuukkeli Log Houses Porakka InnHotel
Selecteren

FAQ over hotels in Saariselkä

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Saariselkä zijn de beste?

Het beste is Kakslauttanen Arctic Resort - Igloos&Chalets beoordeeld met 7.2/10 voor €133 per nacht met boodschappen dienst, mini-golf en fietsen.

Wat zijn de populairste hotels in Saariselkä in de buurt van de luchthaven Ivalo?

Guesthouse Husky, dat op 4 km van de luchthaven ligt, kost €157 per nacht en biedt een TV, een open haard en gratis Wi-Fi in de kamers aan.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Saariselkä?

Star Arctic Hotel met wekdienst, wandelen en skiën ter plaatse heeft beoordeling 7.0/10 voor €213 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl Een andere aanbevolen accommodatie is Lapland Hotels Riekonlinna beoordeeld met 7.8/10, dat biedt een sportschool, bowlen en fietsen ter plaatse aan.

Welke centraal gelegen hotels in Saariselkä zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 6 aabiediengen in het centrum van Saariselkä. Northern Lights Village, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt kanoën, wandelen en skiën ter plaatse aan. Santa'S Hotel Tunturi met beoordeling 8.0/10 en Inn Majatalo Panimo, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Saariselkä?

Kies het beste goedkope hotel onder 4 opties in Saariselkä. Inn Majatalo Panimo beoordeeld met 7.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Saariselkä. Deze accommodatie heeft kindermaaltijden, paardrijden en fietsen.

Wat zijn de beste romantische hotels in Saariselkä?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 13 aanbiedingen voor koppels. Kakslauttanen Arctic Resort - Igloos&Chalets beoordeeld met 7.2/10 is een 5-sterrenhotel voor koppels, dat boodschappen dienst, mini-golf en fietsen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €133 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Saariselkä?

Holiday Club (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met ledikanten, een sportschool en sneeuwskiën voor €105 per nacht. U kunt ook Lapland Hotels Riekonlinna (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €113 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een sportschool, bowlen en fietsen aan.

Welke hotels in Saariselkä naast Pyhän Paavalin-kapel zijn de beste?

U kunt bij Santa'S Hotel Tunturi, beoordeeld met 8.0/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Pyhän Paavalin-kapel. Het biedt kanoën, fietsen en tafeltennis aan.

Waar logeren in Saariselkä?

Beste goedkope hotels in Saariselkä

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Fell Centre Kiilopaa Hotel Niilanpaa met een vanaf-prijs van 153€ per kamer. Saariselka Inn is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bezoekers die graag in het centrum van de stad verblijven kunnen hun aandacht vestigen op Santa'S Hotel Tunturi of Lapland Hotel Riekonlinna, gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties waaronder ook Angry Birds Activity Park Saariselkä. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Apartments Kuukkeli Tokka verblijven.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saariselkä

Voor een opwindende ervaring kunt u een verblijf bij Kakslauttanen Arctic Resort - Igloos And Chalets overwegen, een accommodatie met luxe voorzieningen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Kelotahti Apartments of Apartment Rentun Maja, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Aparthotel Kuukkeli Aurora ligt in de buurt van Husky & Co office en is zeer geschikt voor gezinnen. Wilderness Muotka is een populair resort met een sauna, wandelen en skiën voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder