Hotels in Werfenweng

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Werfenweng van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig223 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Öffentl. Bücherei Werfenweng
Op ongeveer 55 km van de luchthaven Salzburg W.A. Mozart biedt het 4-sterren Travel Charme Bergresort een welnessruimte en 2 restaurants.
Vanaf€ 162 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig150 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum900 meter van Anton Proksch Haus
Het huisdiervriendelijke Zistelberghof Werfenweng ligt binnen 17 minuten lopen van Eisriesenwelt en beschikt over een bubbelbad, een zonneterras en een speelgedeelte.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum200 meter van Schontallift
Het Gasthof Schontal Werfenweng ligt op 14 minuten van Sauna Und Wellnessbereich Travel Charme Bergresort en beschikt over een à la carte restaurant en een afhaal ontbijt.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren
Haus KathrinPension
8.2
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum300 meter van Anton Proksch Haus
Het Haus Kathrin Werfenweng is gelegen binnen een korte rit 9 minuten van Eisriesenwelt en beschikt over 8 kamers met uitzicht op de berg.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Öffentl. Bücherei Werfenweng
In het 4-sterren Ferienwohnungen Am Travel Charme Bergresort Werfenweng, binnen 13 minuten van Weissacherwiese, kunt u dineren in een à la carte restaurant en Oostenrijkse gerechten.
Vanaf€ 209 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum100 meter van Rosnerkopfl
Het Wenger Alpenhof ligt direct naast een kabelbaanstation en heeft ernaast het uitzicht op de heuvels en mountainbiken, snowboarden en boogschieten te bieden.
Vanaf€ 154 /nachtSelecteren
Haus AlpinaBed & Breakfast
8.2
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Öffentl. Bücherei Werfenweng
Het 3-sterren Haus Alpina Werfenweng bevindt zich op circa 5 minuten wandelafstand van het Salzburger Landes-skimuseum en biedt saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum400 meter van Schontallift
Besucherbergwerk Kupferzeche Huttau ligt op 15 minuten rijafstand vanaf het Gasthof Tennenblick, terwijl Bergbahnen Werfenweng GmbH binnen 15 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.4 km van Zaglau
Met 2 slaapkamers, een kitchenette en een balkon, ligt de woning op 41 km van Museum Carolino Augusteum.
Vanaf€ 144 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum100 meter van Rosnerkopfl
Het 4-sterren Gut Wenghof - Family Resort ligt binnen nog geen 8 minuten wandelen van Eisriesenwelt en beschikt over 79 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 255 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum100 meter van Ikarus Cable Car
Het hotel ligt dicht bij IKARUS-kabelbaan en biedt een seizoensgebonden buitenzwembad, samen met een buitenzwembad en een zonneterras voor de gasten.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
Kaart
1.4 km van Stadscentrum200 meter van Ikarus Cable Car
In het Liftstuberl Zaglauhof kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals sneeuwskiën en skiën.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Werfenweng

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Werfenweng?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 132 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Werfenweng. We raden Travel Charme Bergresort als het beste hotel met stoombaden, conciërgeservice en een wellnesscentrum, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum. Haus Kathrin met beoordeling 9.0/10 en Gut Wenghof - Family Resort, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Werfenweng zijn goedkoop?

Meer dan 31 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Werfenweng te kiezen. Zistelberghof met beoordeling 10.0/10 is een goede optie, gelegen op 2,9 km van IKARUS-kabelbaan. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonneterras, 24-uurs receptie en een solarium profiteren. Bezoekers vinden ook perfecte service leuk. Haus Kathrin is ook een goede keuze met beoordeling 9.0/10 voor €92 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Werfenweng?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze bezoekers is Travel Charme Bergresort (beoordeling: 8.0/10). Het ligt op 3,1 km van Bischlinghöhe en biedt airconditioning, een TV en een keukentje in de kamers voor ongeveer €195 per nacht aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Werfenweng?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Werfenweng. Zistelberghof (beoordeling: 10.0/10): een familiehotel met een zonneterras, 24-uurs receptie en een solarium voor €99 per nacht. Gut Wenghof - Family Resort, beoordeeld met 8.0/10, is ook een goede optie met gratis parkeren, een wellnesscentrum en paardrijden. U kunt een moderne en elegante kamer voorzien van airconditioning, een kluis en een TV voor ongeveer €218 per nacht boeken.

Welke hotels in Werfenweng dicht bij IKARUS-kabelbaan zijn de beste?

U kunt bij Barbarahof, beoordeeld met 9.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van IKARUS-kabelbaan. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en een spa-centrum aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Werfenweng met buitenzwembadden?

Volgen 15 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Werfenweng. Een van de beste opties is Gut Wenghof - Family Resort (beoordeling: 8.0/10) met gratis parkeren, een wellnesscentrum en paardrijden. Het ligt op 7 km van Paul Ausserleitnerschans. U kunt een moderne en elegante kamer voor ongeveer €218 per nacht boeken.

Waar logeren in Werfenweng?

Beste goedkope hotels in Werfenweng

Budget hotels Haus Alpina en 3-sterren Zistelberghof bieden accommodatie voor maximaal 86€ en 91€ per nacht respectievelijk. Een budgetvriendelijke optie is Apartment Edelweiss.2, dat 10-minuten rijden van ijsgrot Eisriesenwelt is en gratis prive parkeerplaatsen, een sauna en wandelen heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een verblijf ergens zoals Ferienwohnungen Am Travel Charme Bergresort Werfenweng of Travel Charme Bergresort Werfenweng brengt u op een centrale locatie.

Barbarahof, een 3-sterren hotel op loopafstand van 10 minuten van Schöntallift is het aandacht van de reiziger zeker waard.

Luxe en boetiekaccommodatie in Werfenweng

Ferienhotel Elisabeth is een weelderig 4-sterren hotel met gratis parkeren, een solarium en sneeuwskiën.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die in hun eigen appartementen willen verblijven, biedt Haus Kathrin budgetaccommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een sauna en een zonnedek. Denk aan een verblijf in Apartments Eulersberg Werfenweng - Osb02078-Dyd of Bio Bauernhof Vorderoberlehen, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Kies Gut Wenghof - Family Resort Werfenweng met zijn familiekamers en korte loopafstand van Kopfbergbahn.

Meer zienMinder