Hotels in Sankt Martin am Tennengebirge

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sankt Martin am Tennengebirge van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig100 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Lammertaler Urwald ligt op slechts 3 km afstand naar het 2-sterren Pension Edelweiss en Pfarrkirche St. Martin ligt tegenover de accommodatie.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
AlpenhofHotel
8.2
Geweldig95 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Alpenhof bevestigt zich in een skigebied van Sankt Martin am Tennengebirge, ongeveer 10 minuten rijden naar Lammertaler Urwald en binnen slechts 10 minuten te voet van Pfarrkirche St. Martin.
Vanaf€ 368 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Pension Barbara is op ongeveer 10 lopen van Pfarrkirche St. Martin gelegen en beschikt over 22 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Dit hotel, gesitueerd op 5 minuten lopen van het centrum van Sankt Martin am Tennengebirge en op minder dan 10 minuten lopen van Pfarrkirche St. Martin, biedt een golfbaan en een bar.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
Haus FarmerPension
8.4
Geweldig76 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Haus Farmer Sankt Martin am Tennengebirge, gelegen op een 3 km van Lammertaler Urwald, heeft een à la carte restaurant dat Oostenrijkse gerechten serveert.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
Het Berghotel Lammerhof is ongeveer 1 km verwijderd van Lammertaler Urwald gelegen en beschikt over 22 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Landhotel Anna Sankt Martin am Tennengebirge is gevestigd 10 minuten lopen van Pfarrkirche St. Martin en biedt stoombaden en een Finse sauna aan.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Buttermilchalm Bed and Breakfast Sankt Martin am Tennengebirge kijkt uit over de berg en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Pfarrkirche St. Martin is op 10 minuten wandeling van een pension, terwijl de luchthaven Salzburg W.A. Mozart is 65 km ervandaan.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Wohlfuhlresort Und Feriengut Martinerhof is binnen 3 km rijden naar Lammertaler Urwald gesitueerd en beschikt over een zwembad, een Turks stoombad, een Turks bad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 236 /nachtSelecteren
SchnollhofBed & Breakfast
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
In het 2-sterren Schnollhof Bed and Breakfast Sankt Martin am Tennengebirge kunnen gasten genieten van verschillende activiteiten, waaronder wandelen, paardrijden en skiën.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
7.2
Heel goed14 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Reitschule Steiner is snel bereikbaar vanaf dit familie hostel, dat gelegen is binnen een wandeling van 10 minuten van het stadscentrum.
Vanaf€ 239 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sankt Martin am Tennengebirge

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Sankt Martin am Tennengebirge?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 54 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Sankt Martin am Tennengebirge. Hotel Pension Barbara, beoordeeld met 9.6/10 is het beste hotel met gratis parkeren, een zonneterras en een waterpark, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Pension Edelweiss met beoordeling 8.2/10 en Alpenhof, beoordeeld met 6.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste romantische hotels in Sankt Martin am Tennengebirge?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Pension Barbara, beoordeeld met 9.6/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en een waterpark heeft. Het is op 650 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €106 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Sankt Martin am Tennengebirge?

Pension Edelweiss (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, sneeuwskiën en wandelen voor €108 per nacht.

Welke hotels in Sankt Martin am Tennengebirge dicht bij Lammertaler Urwald zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersBerghotel Lammerhof (beoordeling: 8.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een wellnesscentrum aan en ligt op 15 minuten lopen van Lammertaler Urwald.

Waar logeren in Sankt Martin am Tennengebirge?

Beste goedkope hotels in Sankt Martin am Tennengebirge

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Schnollhof met de gemiddelde overnachtingsprijs van 55€. Ferienhaus Rosi is een betaalbare accommodatie die u binnen 20 minuten rijden van Kasteel Hohenwerfen brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Wohlfuhlhotel Martinerhof of Wimmhof zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Hotel Gasthof Post ligt op ongeveer 250 meter van het stadscentrum en biedt gratis parkeren, een zonnedek en skiën.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Haus Laubichler heeft een goede aanbieding waarbij gratis prive parkeerplaatsen, skiën en fietsen inbegrepen zijn. Gastehaus Anna ligt op 10 minuten lopen van het centrum van de stad. Als u van plan bent om met uw gezin te reizen, dan is Alpenhof een goede keuze die u voorziet van gratis parkeren, een sauna en een zonnedek, waardoor het een geschikte bestemming voor kinderen is. Alpengasthof Lammerhof is een resort hotel met een spa-centrum, een sauna en een zonnedek, dat tevens fietsen, skiën en vissen biedt.

Meer zienMinder