Hotels in Ransol

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ransol van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig222 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Sint-Johannes-van-Caselleskerk ligt op een 2 km van het rookvrije Aparthotel Ona Dorada El Tarter Ransol en Assaladors ligt op een 3 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
Tarter Pirineos 3000Hotel
Grenzend aan Telecabina del Tarter, en dicht bij Museo de la Moto, beschikt dit mooie hotel over 25 moderne kamers.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ransol

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Ransol?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Ransol om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van Ransol is Hotel Segle XX, beoordeeld met 7.4/10, biedt een nachtclub, een zonnedek en een bubbelbad aan.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Ransol?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Ransol. Hotel Segle XX met beoordeling 7.4/10 is een geweldige keuze, omdat het een nachtclub, een zonnedek en een bubbelbad samen met een wasserij, een stomerij en late check-out aanbiedt. Een andere optie is Ona Dorada El Tarter beoordeeld met 7.8/10 voor €66 per nacht.

Welke boetiekhotels in Ransol zou je aanbevelen?

We raden Hotel Segle XX (beoordeling: 7.4/10) als het beste 3-sterrenhotel op 3,3 km van de herkenningspunt aan. Het biedt een wasserij, een stomerij en late check-out, evenals een fitnesscentrum, fitnesslessen en een overdekt zwembad ter plaatse aan.

Wat zijn de beste romantische hotels in Ransol?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Ona Dorada El Tarter, beoordeeld met 7.8/10, dat conciërgeservice, ledikanten en een sportschool heeft. Het is op 150 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €66 per nacht. Hotel Segle XX met beoordeling 7.4/10 is ook een goede 3-sterrenaccommodatie voor koppels, die een fitnesscentrum, fitnesslessen en een overdekt zwembad aanbiedt, en wasserij, een stomerij en late check-out verleent. U kunt deze accommodatie in Ransol voor ongeveer €69 per nacht reserveren.

Welke hotels in Ransol zijn goed voor gezinnen?

Volgens 327 beoordelingen van gasten zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Hotel Segle XX (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met een nachtclub, een zonnedek en een bubbelbad voor €69 per nacht. U kunt ook Ona Dorada El Tarter (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €66 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt conciërgeservice, ledikanten en een sportschool aan.

Welke hotels in Ransol niet ver van Telecabina del Tarter zijn de beste?

Om niet ver van Telecabina del Tarter te zijn, logeer bij Hotel Segle XX (beoordeling: 7.4/10), dat op 15 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt een nachtclub, een zonnedek en een bubbelbad aan. Gasten kunnen van Europese keuken en Spaanse keuken bij L'Abarset restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Ransol?

Beste goedkope hotels in Ransol

Een budgetlogement vindt u bij Solana De Ransol voor 83€ per nacht of bij Apartamentos Solana De Ransol, dat 109€ per overnachting in rekening brengt. Residencial Segle XX is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Andorra Ransol ligt op slechts een steenworp afstand van skilift Soldeu.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De fijnproevers kunnen het beste Aparthotel Ona Dorada Andorre El Tarter nabij Borda de l'Horto, gelegen in het centrum van de stad, boeken. Segle XX Apartamentos is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een sauna en een binnenzwembad aanbiedt.

Een ongetwijfeld interessante optie voor de fijnproevers is Segle XX, een 3-sterren hotel nabij Sant Jaume de Ransol en met veel restaurants zoals Restaurant El Saler in de directe omgeving.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ransol

Pierre Vacances Andorra Ransol is een 5-sterren luxueuse accommodatie op slechts 7 km van Funicamp - lower station. Keep Calm & Enjoy Andorra is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 137€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartamentos Segle XX is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 300 meter verwijderd van Borda de l'Horto.

Meer zienMinder