Hotels in Patalavaca

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Patalavaca van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Marina EliteResort
8.2
Geweldig386 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Gelegen op afstand van ongeveer 1 km van een wit zandstrand en op slechts 2 km rijden naar het Angry Birds Activity Park Puerto Rico Gran Canaria.
Vanaf€ 28 /nachtSelecteren
Villa Del MarAparthotel
8.2
Geweldig185 beoordelingen
De grootste optie:
5 volwassenen
2 slaapkamers
3 bedden
Kaart
300 meter van Stadscentrum
De kamers van het 3-sterren Villa Del Mar kijken uit op de tuin en er is ook een zwembad op het terrein.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Patalavaca

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Patalavaca?

Villa Del Mar met beoordeling 8.0/10 heeft fitnesslessen, duiken en wandelen, evenals een minibar, een balkon en een bank in de rustige kamers, heldere kamers en eenvoudige kamers om aan te bieden.

Welke hotels in Patalavaca hebben een centrale locatie?

We raden Villa Del Mar als het beste hotel met fitnesslessen, duiken en wandelen, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Welke top hotels in Patalavaca zijn goedkoop?

Ontdek Marina Elite (beoordeling: 8.0/10) met fitnesslessen en een sportschool. Dit 3-sterrenhotel biedt gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en duiken ter plaate aan. Klanten kunnen een kamer voor ongeveer €72 per nacht boeken.

Wat zijn de beste romantische hotels in Patalavaca?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Marina Elite (beoordeling: 8.0/10) biedt kamers met een satelliet-TV, een patio en loungeruimte aan. Klanten vinden ook 24-uurs receptie, huishouden en tours/ticketservice leuk.

Welke hotels in Patalavaca vlakbij Playa de Puerto Rico zijn de beste?

U kunt bij Marina Elite, beoordeeld met 8.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Playa de Puerto Rico. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en duiken aan.

Wat zijn de beste hotels in Patalavaca met buitenzwembadden?

Als u zoekt naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 3 accommodaties om eruit te kiezen. Een van de beste opties is Marina Elite (beoordeling: 8.0/10) met gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en duiken. Het ligt op 1,3 km van playa anfi del mar. U kunt een luchtgekoelde, comfortabele en heldere kamer voor ongeveer €72 per nacht boeken.

Waar logeren in Patalavaca?

Beste goedkope hotels in Patalavaca

Mayfair is een budgethotel van de bovenste plank met uitzicht de zee, dat op loopafstand van bars en restaurants ligt. Apartamentos Mayfair is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Servatur Green Beach met kamerprijzen vanaf 76€ en Servatur Green Beach met kamers voor slechts 76€. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Villa Del Mar verblijven.

Overweeg het verblijven bij Los Canarios 2, u logeert dan dicht bij Asociacion Misionera Para El Marino Noruego En España en uw privacy en comfort worden gegarandeerd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Don Paco is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 50 meter verwijderd van Valentino. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Alltid Solen op slechts 350 meter van het stadscentrum. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Minigolf Gran Canaria, Maritim Luxury Penthouse At Club Gran Anfi Del Mar - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder