Hotels in Cala'N Blanes (Menorca)

Bekijk 19 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Cala'N Blanes (Menorca) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-19 van 19
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig235 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum1.4 km van Club Marmara Oasis Menorca
Het rookvrije Rvhotels Sea Club Menorca bevindt zich ongeveer 5 minuten wandelen van de Cales Piques en biedt een solarium en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 218 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig131 beoordelingen
U kunt ontspannen bij een zwembad in het 3-sterren Apartaments Talayot Menorca Island, gelegen op 10 minuten lopen van Cala en Brut.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig176 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum700 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Het charmante Apartamentos Vista Blanes Cala'N Blanes beschikt over een zwembad en biedt 87 kamers direct aan een restaurantgebied.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum500 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Het kindvriendelijke Pierre & Vacances Menorca Cala Blanes Aparthotel bevindt zich op amper 7 minuten wandelen vanaf Cala en Brut en 25 minuten wandelen naar kathedraal van Ciutadella de Menorca en beschikt over een lounge bar en een buitenzwembad.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig149 beoordelingen
In het 2-sterren Apartamentos Lentiscos by MIJ Cala'N Blanes, gelegen in de uitgaanswijk in Cala'N Blanes, kunnen gasten ontspannen in de zwembadbar.
Vanaf€ 31 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig249 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum1.1 km van Club Marmara Oasis Menorca
Gasten van het nieuw gebouwde Apartamentos Cabo De Banos By Mij Cala'N Blanes zullen zowel de eersteklas ligging, evenals een solarium, een bubbelbad en een buitenzwembad waarderen.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum900 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Het charmante Apartamentos Vistapicas is gesitueerd op ongeveer 2 km afstand naar Museo Municipal en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum400 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Het Globales Cala'N Blanes Cala'N Blanes bevindt zich op ongeveer 25 lopen van Museo Municipal en biedt chaise-longues en diverse recreatiemogelijkheden en een buitenzwembad.
Vanaf€ 172 /nachtSelecteren
Globales BinimarAparthotel
8.2
Geweldig116 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.1 km van Club Marmara Oasis Menorca
Het functionele 3-sterren Globales Binimar, gelegen 2 km van Castello de Sant Nicolau, beschikt over een buitenzwembad en een solarium en een buitenzwembad.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum900 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Een verblijf in het Sol Y Mar Aparthotel betekent dat u zich in de nabijheid van Divingcentre Happysub bevindt, terwijl u van een zwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
Globales Almirante FarragutHotel
8.4
Geweldig151 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum900 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Uitzicht op Little Bay en uitstekende locatie wachten op gasten in het 4-sterren Globales Almirante Farragut Cala'N Blanes, dat over een solarium en een buitenzwembad beschikt.
Vanaf€ 336 /nachtSelecteren
Rv Sea ClubHotel
Kaart
1.1 km van Stadscentrum1.4 km van Club Marmara Oasis Menorca
Het Rv Sea Club is gelegen op sechts 10 minuten naar Pont D'en Gil en biedt 148 kamers en een zwembadbar aan.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Cala En Blanes Beach ApartmentsHotel
8.6
Geweldig1 beoordeling
Magic Boat Menorca en vuurtoren Ciutadella zijn respectievelijk 5 minuten loopafstand ervan en binnen 15 minuten wandeling naar het moderne Cala En Blanes Beach Cala'N Blanes gelegen.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
California I & IIHotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum400 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Het 5-sterren California I & II biedt een welgelegen locatie direct naast een bushalte terwijl Cala en Brut binnen handbereik is.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
TalayotHotel
Genesteld in de uitgaanswijk, het 2-sterren Talayot Cala'N Blanes biedt een snelle toegang tot de luchthaven Minorca binnen 54 minuten rijden.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Ses AnneresHotel
8.0
Geweldig11 beoordelingen
Het comfortabele Ses Anneres ligt op nog geen 5 minuten van Cala en Blanes en heeft 36 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
Globales Los DelfinesHotel
7.8
Heel goed72 beoordelingen
Het comfortabele 4-sterren Globales Los Delfines Menorca Island, gelegen op 54 minuten rijden van Minorca luchthaven, biedt een buitenzwembad en een sportschool.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
Aptos Nure Mar Y MarHotel
7.0
Heel goed1 beoordeling
Kaart
200 meter van Stadscentrum600 meter van Club Marmara Oasis Menorca
Het 5-sterren Aptos Nure Mar Y Mar Cala'N Blanes biedt een zwembad en toegang tot Museo Municipal, op circa 2 km verderop.
Vanaf€ 132 /nachtSelecteren
Apartamentos Ses Anneres Cala'N Blanes Hotel
7.8
Heel goed1 beoordeling
Kaart
300 meter van Stadscentrum600 meter van Club Marmara Oasis Menorca
De vuurtoren Ciutadella ligt binnen een 20-minuten wandelafstand van het 5-sterren Apartmentos Ses Anneres, dat over een zwembad beschikt.
Vanaf€ 198 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Cala'N Blanes (Menorca)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Cala'N Blanes (Menorca) zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 510 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Cala'N Blanes (Menorca). Apartamentos Vista Blanes met gratis prive parkeerplaatsen, boodschappen dienst en een bubbelbad is beoordeeld met 7.4/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum. Apartamentos Vistapicas, Apartamentos Cabo De Banos By Mij en Globales Binimar zijn ook gechikt voor een aangenaam verblijf.

Welke goedkope hotels in Cala'N Blanes (Menorca) zijn de populairste?

Meer dan 314 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Cala'N Blanes (Menorca) te selecteren. We raden Apartamentos Cabo De Banos By Mij met beoordeling 7.0/10 als een van de beste opties in Cala'N Blanes (Menorca) aan, het kost vanaf €128 per een nacht. Een andere optie is Apartamentos Vista Blanes beoordeeld met 7.4/10 voor €119 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Cala'N Blanes (Menorca)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 12 aanbiedingen voor koppels. Globales Almirante Farragut beoordeeld met 7.2/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een wellnesscentrum en kanoën aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €205 per nacht boeken. Andere top opties zijn Apartamentos Vista Blanes, Apartamentos Vistapicas en Talayot.

Welke hotels in Cala'N Blanes (Menorca) zijn goed voor gezinnen?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Cala'N Blanes (Menorca). Rvhotels Sea Club Menorca (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met een zonnedek, gratis pendeldienst en aerobicslessen voor €210 per nacht. U kunt ook Apartamentos Vista Blanes (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €119 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, boodschappen dienst en een bubbelbad aan.

Welke hotels in Cala'N Blanes (Menorca) naast Cala en Brut zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersGlobales Almirante Farragut (beoordeling: 7.2/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een wellnesscentrum en kanoën aan en ligt op 10 minuten lopen van Cala en Brut.

Wat zijn de beste hotels in Cala'N Blanes (Menorca) met buitenzwembadden?

Volgen 510 beoordelingen zijn er 10 hotels met buitenzwembadden in Cala'N Blanes (Menorca). Misschien vindt u Apartamentos Vista Blanes beoordeeld met 7.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €119 per nacht. Bekijk andere accommodaties: Globales Binimar, Apartamentos Cabo De Banos By Mij en Apartamentos Vistapicas.

Waar logeren in Cala'N Blanes (Menorca)?

Beste goedkope hotels in Cala'N Blanes (Menorca)

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Bungalows Ses Malves met een vanaf-prijs van 72€ per kamer. Avinguda Cala En Brut is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Apartamentos Blue Beach Menorca is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Playa Cales Piques en met de kamerprijzen vanaf 72€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van de stad zijn er 8 hotels waaronder Aptos Nure Mar Y Mar en California Apartamentos. Villa Sirena en Estel Blanc Apartaments Adults Only zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Globales Cala'N Blanes is een 3-sterren accommodatie op loopafstand van 5 minuten van Magic Boat Menorca en tevens dicht bij restaurants en bars. Voor reizigers die graag dicht bij de toeristische attracties zijn, biedt RVHotels Sea Club Menorca wat u zoekt, want het ligt op 950 meter van Hipodromo Torre del Ram.

Luxe en boetiekaccommodatie in Cala'N Blanes (Menorca)

De hoogwaardige optie is California I&Ii, dat veel voorzieningen biedt, een 5-sterren classificatie heeft en naast Cala en Brut ligt. Apartamento Cala Piques is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 186€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Villas Zona Cala'N Blanes is een elegant vakantiehotel op minder dan 25 minuten lopen van Castello de Sant Nicolau.

Meer zienMinder