Hotels in Cadzand

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Cadzand van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig154 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum1.3 km van Badhotel De Wielingen
Het 4-sterren de Blanke Top Cadzand bevindt zich zo'n dan 10 minuten rijden van Verdronken Zwarte Polder en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 240 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Badhotel De Wielingen
Op ongeveer 2 km rijden van Dok 14 biedt het Strandhotel een binnenzwembad en een bubbelbad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan.
Vanaf€ 217 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig344 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum100 meter van Badhotel De Wielingen
Het comfortabele 4-sterren Noordzee, Hotel&Spa beschikt over kamers met uitzicht op de toren, terwijl zijn gunstige ligging toegang biedt tot Dok 14 binnen 3 km.
Vanaf€ 228 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig190 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Badhotel De Wielingen
Het perfecte de Schelde Cadzand bevindt zich op slechts 8 minuten wandeling van De Piraat en biedt een verwarmd zwembad met een solarium en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 215 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum1.6 km van Badhotel De Wielingen
Het 3-sterren Bruist is op slechts 4 km rijden naar Zwin Natuur Park gelegen en beschikt over een terras, een gemeenschappelijke salon en een tuin en een bistro-bar.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Cadzand

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Cadzand zijn de beste?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Cadzand om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van Cadzand is Noordzee, Hotel&Spa, beoordeeld met 8.0/10, biedt een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en huishouden aan. Hotel de Blanke Top met beoordeling 8.2/10 en Strandhotel, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Cadzand?

Bruist met beoordeling 6.8/10 is een goede optie, gelegen op 1,8 km van Badhotel De Wielingen. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis parkeren, een golfbaan en een zonnedek profiteren. Bezoekers vinden ook perfecte service leuk.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Cadzand?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Hotel de Blanke Top beoordeeld met 8.2/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en een spa-centrum aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €272 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Cadzand?

Noordzee, Hotel&Spa (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en huishouden voor €213 per nacht. U kunt ook Strandhotel (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €286 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, huishouden en krantenservice aan.

Waar logeren in Cadzand?

Beste goedkope hotels in Cadzand

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Boutique Hotel Uma als u op een budget reist maar graag van gratis parkeren, een golfbaan en bowlen wilt kunnen genieten. Bruist is een betaalbare keuze die u op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad brengt. Apartments Cadzand Bad Zee25012 Dya is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 83€ per nacht en een gunstige locatie nabij Dokje van Perry.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Noordzee, Hotel & Spa, slechts 600 meter van het centrum van Cadzand. Bad De Wielingen ligt op 550 meter van het centrum en beschikt over gratis parkeren, een sauna en een patio.

Als u hoopt De Piraat te bezoeken, overweeg dan een verblijf aan Hotel De Blanke Top, beoordeeld met 4 sterren en gelegen op slechts een korte wandeling van Gabbiano Il.

Luxe en boetiekaccommodatie in Cadzand

Voor luxe hotels in Cadzand kiest u voor Hotel De Schelde, 4-sterren accommodatie met een sauna, een solarium en een zwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Le Normandy 1.02 is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 200 meter verwijderd van Restaurant. Er zijn in Cadzand 15 B&B's beschikbaar, waaronder Apartments Cadzand Bad Zee25011 Eyc en Elena.

Meer zienMinder