Hotels in Santu Lussurgiu

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Santu Lussurgiu van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig143 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Antica Dimora Del Gruccione is gevestigd op 2 km van nuraghe Mura Lavros en ongeveer 7 wandelafstand van Santu Pedru Necropolis.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
In het 3-sterren Sas Benas Santu Lussurgiu, op afstand van circa 2 km van nuraghe Mura Lavros, kunt u dineren in een à la carte restaurant en Italiaanse gerechten.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
DeianaBed & Breakfast
8.2
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 5-minuten loopafstand van het centrum van Santu Lussurgiu en biedt een satelliet flat-screen en een satelliet flat-screen TV.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het B&B Linu Ruiu is gevestigd binnen 4 km afstand van Parco di San Leonardo di Siete Fuentes en op binnen 5 minuten lopen van Museo della Tecnologia Contadina "Maestro Francesco Salis".
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
Il Lupo RossoBed & Breakfast
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Het Il Lupo Rosso Bed and Breakfast Santu Lussurgiu ligt 5 minuten wandeling naar Chiesa di Santa Maria degli Angeli en op een 5wandelafstand naar Museo della Tecnologia Contadina "Maestro Francesco Salis" en beschikt over een terras en een open haard.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Santu Lussurgiu

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Santu Lussurgiu zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 6 aabiediengen in het centrum van Santu Lussurgiu. Onze bezoekers vinden Antica Dimora Del Gruccione, beoordeeld met 8.0/10, leuk. Het heeft een stomerij, conciërgeservice en paardrijden en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Sas Benas met beoordeling 7.8/10 en The Templars Guesthouse, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Santu Lussurgiu zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Sas Benas, beoordeeld met 7.8/10, dat €54 per nacht kost en gratis parkeren, huishouden en ledikanten aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Santu Lussurgiu?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Antica Dimora Del Gruccione beoordeeld met 8.0/10, dat een stomerij, conciërgeservice en paardrijden heeft. Het ligt op 2,6 km van Sos Molinos-waterfval en kost ongeveer €128 per nacht.

Waar logeren in Santu Lussurgiu?

Beste goedkope hotels in Santu Lussurgiu

De aanbevolen goedkope accommodaties in Santu Lussurgiu zijn Sas Benas en Il Lupo Rosso. Il Lupo Rosso is een budgethotel op 5 minuten lopen van het centrum. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Santu Lussurgiu willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Chiesa di Santa Maria degli Angeli, zoals het betaalbare Sas Benas met kamerprijzen vanaf €53.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u niet eerder in Santu Lussurgiu bent geweest, overweeg dan in het centrum van de stad te logeren, bij een hotel zoals Antica Dimora Del Gruccione of The Templars Guesthouse. The Templars Guesthouse is centraal gelegen en bevindt zich dicht bij Museo della Tecnologia Contadina "Maestro Francesco Salis".

U kunt ook Antica Dimora Del Gruccione eens proberen, het ligt dicht bij Museo della Tecnologia Contadina "Maestro Francesco Salis" en biedt een stomerij, ledikanten en wandelen. Gasten van Santu Lussurgiu vinden het wellicht fijn om een hotel in de buurt van Sos Molinos-waterfval te boeken, bijvoorbeeld, Jana met 24-uurs receptie en huishouden.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Reist u naar Santu Lussurgiu voor zaken, overweeg dan een verblijf bij Sas Benas, dat binnen 400 meter van het stadscentrum ligt. Sas Benas is een geweldig resort voor reizigers naar Santu Lussurgiu die hun vakantie met gratis parkeren, huishouden en ledikanten willen doorbrengen.

Meer zienMinder