Hotels in Morschen

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Morschen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Kloster Haydau biedt 140 kamers en de mogelijkheid tot ontspanning dankzij een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 179 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Gelegen op slechts 3 km afstand naar Ritterhof Binsforth heeft het huisdiervriendelijke Poststation Zum Alten Forstamt 13 kamers.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig20 beoordelingen
Ev. Kirche Neumorschen ligt circa 20 minuten wandelen naar het huisdiervriendelijke Fewo Bettenhausen Morschen en Ritterhof Binsforth ligt op 4 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het B&W is op 65 km van de luchthaven Kassel-Calden en binnen 10 lopen van de Neumorschen bushalte.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
9.6
Perfect2 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Dit 9-kamer appartement, gelegen op 29 km van Naturpark Meißner-Kaufunger Wald, beschikt tevens over een badkuip en een douche in de badkamer.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Morschen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Morschen hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 16 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Morschen. Hotel Kloster Haydau, beoordeeld met 7.6/10 is het beste hotel met een lichaamsscrub, een gezichtsbehandelkamer en een behandelkamer, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Morschen?

Een van de beste goedkope hotels is Boardinghouse My Maison, beoordeeld met 9.0/10, dat €60 per nacht kost en fitnesslessen, een spa-centrum en huishouden aanbiedt. Fewo Bettenhausen beoordeeld met 9.0/10 is nog een goed hotel, dat gratis parkeren, wandelen en fietsen aanbiedt en €39 per nacht kost.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Morschen?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Kloster Haydau, beoordeeld met 7.6/10, dat een lichaamsscrub, een gezichtsbehandelkamer en een behandelkamer heeft. Het is op 400 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €117 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Morschen dicht bij Ev. Kirche Neumorschen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenMarchenschmiede Morschen (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt een spa-centrum, krantenservice en een behandelkamer aan en ligt op 10 minuten lopen van Ev. Kirche Neumorschen. U kunt ook Hotel Kloster Haydau met beoordeling 7.6/10 voor ongeveer €117 per nacht. Het ligt op 1,4 km van de bezienswaardigheid en biedt roomservice en 24-uurs roomservice aan.

Waar logeren in Morschen?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het gelegen nabij Bahnhof Morschen-Altmorschen Ferienwohnung Hogwarts - #133054 is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Selecteer een hotel nabij Bahnhof Morschen-Altmorschen, zoals Hotel Kloster Haydau met een kamerprijs van €102 per nacht. Hotel Kloster Haydau en Marchenschmiede bevinden zich op loopafstand van Wehrkirche St. Jakobi Neumorschen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met gratis parkeren en luchthaven transfer is Ferienwohnung Hogwarts - #133054 een gezellig appartement op loopafstand van Wehrkirche St. Jakobi Neumorschen, op ongeveer 0.5 km afstand van het centrum van Morschen.

Meer zienMinder