Hotels in Rotenburg an der Fulda

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Rotenburg an der Fulda van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig132 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum400 meter van Kirchengemeinden Altstadt Pfarramt 2
Tijdens uw verblijf bij het charmante Posthotel Rotenburg in het midden van Rotenburg an der Fulda kunt u profiteren van gezellige kamers met stoombaden, een traditionele Hammam en een Finse sauna.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum900 meter van Puppen- u. Spielzeugmuseum Alfred Karin Wächter
Het mooie Gobels Hotel Rodenberg ligt binnen 2 km naar Christus der Erloser en heeft 158 kamers en beschikt over een stoomcabine, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 189 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum2.6 km van Puppen- u. Spielzeugmuseum Alfred Karin Wächter
Het Hof Guttels Waldgasthof Ferienpension is alleen 3 km van Christus der Erloser gelegen en beschikt over 8 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum300 meter van Freie Evangelische Gemeinde, Pastor Armin Siebald
Gelegen binnen 5 minuten wandeling van Waldschwimmbad, het 3-sterren Landhaus Silbertanne Rotenburg an der Fulda biedt 22 kamers.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum100 meter van Evangelisches Pfarramt Neustadt
Het Bacco Bed & Breakfast Rotenburg an der Fulda ligt op een steenworp afstand van The Jewish Museum en ook in de buurt van de Rotenburg Center.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Rotenburg an der Fulda

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Rotenburg an der Fulda zijn de beste?

Posthotel Rotenburg, beoordeeld met 7.4/10 is het beste hotel met gratis parkeren, krantenservice en een joggingbaan, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Rotenburg an der Fulda?

Hof Guttels Waldgasthof Ferienpension beoordeeld met 8.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Rotenburg an der Fulda. Deze accommodatie heeft een zonneterras, huishouden en een speelzaal.

Wat zijn de beste romantische hotels in Rotenburg an der Fulda?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Gobels Hotel Rodenberg beoordeeld met 8.0/10, dat een zonnedek, een spa-centrum en een sportschool heeft. Het ligt op 0,6 km van Rotenburg Center en kost ongeveer €144 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Rotenburg an der Fulda?

Hotel Landhaus Silbertanne (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden voor €133 per nacht.

Welke hotels in Rotenburg an der Fulda naast Schloss Park zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden reizigers Posthotel Rotenburg leuk (beoordeling: 7.4/10), dat gratis parkeren, krantenservice en een joggingbaan aanbiedt. Het ligt op 10 minuten lopen van Schloss Park en biedt een een bakkerij aan.

Waar logeren in Rotenburg an der Fulda?

Beste goedkope hotels in Rotenburg an der Fulda

Een bezoek aan Rotenburg an der Fulda hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Berghaus Figueiras Zum Teufelsberg 7 met een vanaf-prijs van €41 kiest. In het centrum van Rotenburg an der Fulda vindt u tal van budgethotels, zoals Berghaus Figueiras Zum Teufelsberg 7 en Hof Guttels Waldgasthof Ferienpension, die op 15 minuten loopafstand van Rotenburg Center liggen. Berghaus Figueiras Zum Teufelsberg 7 is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 15 minuten van Rotenburg Center.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 4-sterren Posthotel Rotenburg met een gezondheidsclub, een sportschool en kanoën de ideale keuze. Posthotel Rotenburg is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een gezondheidsclub, een sportschool en kanoën aanbiedt.

Kies voor een hotel in de buurt van The Jewish Museum, zoals Posthotel Rotenburg, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt. Posthotel Rotenburg is het aanbevolen 4-sterren hotel op loopafstand van Schloss Park.

Luxe en boetiekaccommodatie in Rotenburg an der Fulda

Als u tijdens uw verblijf in Rotenburg an der Fulda luxueuze omgeving wenst, kies dan voor Posthotel Rotenburg, een 4-sterren hotel met faciliteiten, zoals een gezondheidsclub, een sportschool en kanoën.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Bleibegern - Ihr Zuhause In Rotenburg is een gezellig appartement op minder dan 5 minuten lopen van Schloss Park. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Bleibegern - Ihr Zuhause In Rotenburg op slechts 550 meter van het stadscentrum. Overweeg een verblijf bij Hotel Landhaus Silbertanne in de buurt van Hotel Landhaus Silbertanne, een kindvriendelijk hotel met een stomerij, parkeerservice en huishouden. Gobels Hotel Rodenberg is een populair resort met lichaamspakkingen, een lichaamsscrub en een gezichtsbehandelkamer voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder