Hotels in Tour-en-Sologne

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tour-en-Sologne van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig119 beoordelingen
Kaart
3.8 km van Stadscentrum3.0 km van Château de Villesavin
Château de Villesavin ligt binnen 2 km afstand naar het 4-sterren Le Prieure De Boulogne Tour-en-Sologne en Kasteel van Chambord ligt op ongeveer 6 km van de accommodatie.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum1.1 km van Château de Villesavin
Het Logis Hotel Du Chateau Tour-en-Sologne is op 80 km van de luchthaven Tours Val de Loire en 150 meter verwijderd van de Ecole bushalte.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.3 km van Château de Villesavin
Op circa 7 km rijden van Kasteel van Cheverny biedt het 3-sterren La Belviniere Chambres Et Table D'Hotes Tour-en-Sologne mountainbiken, wandelen en paardrijden voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 131 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig48 beoordelingen
Er zijn kamers met uitzicht op de tuin en het hotel ligt dicht bij Chateau de Villesavin.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tour-en-Sologne

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Tour-en-Sologne?

We raden Logis Hotel Du Chateau als het beste hotel met gratis parkeren, een zonnedek en kanoën, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste romantische hotels in Tour-en-Sologne?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Le Prieure De Boulogne, Chambord beoordeeld met 8.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en schoenenpoetsen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €150 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Tour-en-Sologne?

Le Prieure De Boulogne, Chambord (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en schoenenpoetsen voor €150 per nacht.

Waar logeren in Tour-en-Sologne?

Beste goedkope hotels in Tour-en-Sologne

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Tour-en-Sologne zijn kunnen ervoor kiezen om in Chambres D'Hotes - Entre Loire Et Cher te verblijven, met een kamerprijs vanaf €62 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Chambres D'Hotes - Entre Loire Et Cher in het centrum van Tour-en-Sologne hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Eglise Saint-Nicaise, zoals het voordelige Chambres D'Hotes - Entre Loire Et Cher met de prijs vanaf €62.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor degenen die willen verblijven in een centraal gelegen gebied van Tour-en-Sologne, zoek een hotel zoals Logis Hotel Du Chateau met kamerprijzen vanaf €67. Logis Hotel Du Chateau is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, een zonnedek en kanoën aanbiedt.

Om de vele attracties van Tour-en-Sologne te kunnen waarnemen, logeer bij Logis Hotel Du Chateau gelegen op afstand van ongeveer 15 minuten lopen van Château de Villesavin en 5 minuten lopen van het stadscentrum. La Belviniere is niet ver van Château de Villesavin en ligt op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tour-en-Sologne.

Luxe en boetiekaccommodatie in Tour-en-Sologne

Le Prieure De Boulogne, Chambord ligt nabij Ecuries du Marechal de Saxe en biedt hoogwaardige accommodatie met een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en schoenenpoetsen. Ketenhotels zijn onder andere het 4-sterren Le Prieure De Boulogne, Chambord, met fantastische functies zoals een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en schoenenpoetsen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor een verblijf in een hotel met gezinsgerichte activiteiten kiest u voor Le Prieure De Boulogne, Chambord in de buurt van Église Saint-Louis de Chambord, dat een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en schoenenpoetsen aanbiedt.

Meer zienMinder