Hotels in Meung-sur-Loire

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Meung-sur-Loire van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig181 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum500 meter van Chateau de Meung sur Loire
Het 3-sterren Best Western La Porte Des Chateaux Meung-sur-Loire ligt binnen een wandeling van maar 8 minuten Château de Meung sur Loire en beschikt over een fitnesscentrum, een terras en een gemeenschappelijke salon en biedt een continentaal ontbijt aan.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig202 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum2.0 km van Chateau de Meung sur Loire
Het 2-sterren Ibis Budget Meung Sur Loire in een platteland van Meung-sur-Loire biedt een terras en een tuin aan.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig370 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Les jardins de Roquelin
Het Le Relais Louis XI Rest. Le XI Cote Loire Meung-sur-Loire beschikt over een terras, diverse recreatiemogelijkheden en een tuin, evenals een à la carte restaurant.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Chateau de Meung sur Loire
De kamers van het Le Cloitre Saint-Liphard Bed and Breakfast liggen binnen 10 minuten van La Collégiale Saint-Liphard en bieden uitzicht op de stad.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1000 meter van Les jardins de Roquelin
Château de Meung sur Loire bevindt zich circa 15 minuten lopen hiervandaan, terwijl Musée van Oeveren 10 rijminuten verderop ligt.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Chateau de Meung sur Loire
La Collégiale Saint-Liphard is binnen 10 minuten wandelen ervan en Vierzon ligt op 74 km afstand.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Meung-sur-Loire

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Meung-sur-Loire zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Meung-sur-Loire. Le Relais Louis XI met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een businesscentrum is beoordeeld met 8.2/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Meung-sur-Loire?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Best Western La Porte Des Chateaux beoordeeld met 7.6/10, dat gratis parkeren, een wellnesscentrum en huishouden heeft. Het ligt op 7 km van pont de Beaugency en kost ongeveer €83 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Meung-sur-Loire?

Best Western La Porte Des Chateaux (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met gratis parkeren, een wellnesscentrum en huishouden voor €83 per nacht.

Welke hotels in Meung-sur-Loire dicht bij Château de Meung sur Loire zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersLe Relais Louis XI (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een businesscentrum aan en ligt op 15 minuten lopen van Château de Meung sur Loire.

Waar logeren in Meung-sur-Loire?

Beste goedkope hotels in Meung-sur-Loire

Voor de budgetreiziger is Ibis Budget Orleans Ouest Meung Sur Loire in Meung-sur-Loire een goede keuze. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Ibis Budget Orleans Ouest Meung Sur Loire in het centrum van Meung-sur-Loire hebben. Ibis Budget Orleans Ouest Meung Sur Loire is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Centre de Loisirs, dat kamerprijzen vanaf €50 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Best Western La Porte Des Chateaux, slechts 800 meter van het centrum van Meung-sur-Loire. Le Relais Louis XI ligt op ongeveer 550 meter van het stadscentrum en biedt een zonneterras, wandelen en fietsen.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Château de Meung sur Loire, zoals Best Western La Porte Des Chateaux, dat €75 per nacht kost. Het logeren bij een hotel nabij Château de Meung sur Loire, zoals Best Western La Porte Des Chateaux of Le Relais Louis XI, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan, geeft u de mogelijkheid om veel interessante bezienswaardigheden te bezoeken tijdens uw verblijf in Meung-sur-Loire.

Luxe en boetiekaccommodatie in Meung-sur-Loire

Gelegen op loopafstand van 10 minuten van het centrum, Best Western La Porte Des Chateaux biedt een spa-centrum, een bubbelbad en een zonnedek en een uitstekende dienstverlening waarmee de meest veeleisende gast tevreden zal zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Meung-sur-Loire met hun familie bezoeken, is er een appartement naast Château de Meung sur Loire, zoals Appartements Sur La Route Des Chateaux of L'Etape Des Chateaux. Appartements Sur La Route Des Chateaux is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0.5 km van het centrum van Meung-sur-Loire ligt. Als u van plan bent om Meung-sur-Loire met uw gezin te bezoeken, kies dan voor Best Western La Porte Des Chateaux in de buurt van Les jardins de Roquelin, dat ook over een spa-centrum, een bubbelbad en een zonnedek beschikt. Best Western La Porte Des Chateaux is een gezellig resort hotel in Meung-sur-Loire, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een spa-centrum, een bubbelbad en een zonnedek belangrijk vinden.

Meer zienMinder