Hotels in Gosau

Bekijk 19 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Gosau van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-19 van 19
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig255 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum1.0 km van Adamekhütte
Het kindvriendelijke Cooee Alpin Hotel Dachstein biedt fitnesslessen, een sauna en een gemeenschappelijke salon in een populaire wijk van Gosau, op circa 20 minuten naar Hornspitz-Expresslift I.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig144 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.1 km van Adamekhütte
Het rookvrije Vitalhotel Gosau beschikt over fitnesslessen, stoombaden en massage en biedt gasten 37 ruime kamers een rijafstand van 10 minuten van Goisererhutte.
Vanaf€ 298 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
6.2 km van Stadscentrum1.0 km van Gosaukammbahn
Astauwinkel en Hornspitz-Expresslift I zijn minder dan 3 km afstand ervandaan en op minder dan 4 km afstand van het Gasthof Gosausee.
Vanaf€ 205 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Adamekhütte
Het 3-sterren Der Ulmenhof Aparthotel Gosau, met uitzicht op de berg, ligt slechts 25 loopafstand van Hornspitz-Expresslift I en biedt een terras en een tuin aan.
Vanaf€ 231 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig97 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.1 km van Adamekhütte
Pfarrkirche hl. Sebastian en Panorama-Jet Zwieselalm zijn 5 minuten lopen ervandaan en binnen 4 km van het Kirchenwirt.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
3.9 km van Stadscentrum1.1 km van Panorama Jet Zwieselalm
Het 2-sterren Jugendgastehaus Gosauschmied is gelegen binnen een 25-minuut wandelafstand van Gosauseen en verwelkomt gasten in een à la carte restaurant.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum2.6 km van Adamekhütte
Het Gastehaus Sams heeft een terras, BBQ-voorzieningen en een tuin, die de gasten helpen zich te vermaken op de rustige locatie.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum1.5 km van Adamekhütte
In het 3-sterren - Restaurant Gosauerhof Gosau, 9 minuten wandeling naar Pfarrkirche hl. Sebastian, kunt u dineren in een à la carte restaurant en Oostenrijkse gerechten.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
3.9 km van Stadscentrum1.1 km van Panorama Jet Zwieselalm
Het Gasthof Gosauschmied ligt op slechts 3 km rijden naar Protestant church in Gosau en beschikt over een spa-centrum, een bubbelbad en een speelgedeelte voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 270 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.7 km van Adamekhütte
Het Privatzimmer Anneliese Gosau is op 70 km van de luchthaven Salzburg W.A. Mozart en op ongeveer 5 minuten wandelafstand van de Mittertal Hornspitzbahn bushalte.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum1.6 km van Hornspitz Express II
Calvary Gosau en Zwieselalm zijn respectievelijk ongeveer 25 minuten te voet vandaan en op 25 minuten wandelen naar het 2-sterren Fruhstuckspension Pachler gelegen.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Adamekhütte
Het 4-sterren Landhaus Koller bevindt zich binnen 2 km van Hornspitz-Expresslift I en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 264 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum1.7 km van Hornspitz Express II
Het Privatpension Gosaukammblick Gosau is gevestigd binnen slechts 20 minuten wandeling van Zwieselalm en op slechts 10 minuten van Hornspitz-Expresslift I.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum1.5 km van Adamekhütte
Het Haus Friedrich is op 70 km van de luchthaven Salzburg W.A. Mozart en op 10 minuten te voet van de Gosau Schuttmannweg bushalte.
Vanaf€ 452 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.1 km van Adamekhütte
Dit hotel ligt op slechts 1 km van Lamas und Damwild en beschikt over een zonnedek en een tennisveld voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed46 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum1.8 km van Hornspitz Express II
Het gezinsvriendelijke Sommerhof Gosau, op loopafstand van de berg Dachstein, biedt 44 kamers en een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 236 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum1.8 km van Panorama Jet Zwieselalm
Het Andrea Schmaranzer - Privatzimmer is gelegen binnen 15 minuten wandeling naar Hornspitz-Expresslift I en biedt uitzicht op de berg en stoombaden, een infrarode cabine en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Kaart
1000 meter van Stadscentrum1000 meter van Adamekhütte
De accommodatie bestaat uit een keuken, 1 slaapkamers en is nabij Gosaukammbahn gelegen.
Vanaf€ 144 /nachtSelecteren
Der Gamsjager Hotel GosauPension
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum1.6 km van Panorama Jet Zwieselalm
Het Der Gamsjager is op 70 km van de luchthaven Salzburg W.A. Mozart en op 5 minuten wandelafstand van de Gosau Hintertal Gosauschmied bushalte.
Vanaf€ 262 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Gosau

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Gosau zijn de beste?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Gosau om uit te kiezen. Cooee Alpin Hotel Dachstein, beoordeeld met 7.0/10 is het beste hotel met een zonneterras, kanoën en paardrijden, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Vitalhotel met beoordeling 6.8/10 en Kirchenwirt, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Gosau?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 4 opties in Gosau. Gastehaus Sams beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Gosau. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, krantenservice en wandelen. Gastehaus Alpenblick is ook een goede keuze met beoordeling 8.8/10 voor €70 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Gosau?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Landhaus Koller beoordeeld met 8.6/10, dat een zonneterras, een wellnesscentrum en wandelen heeft. Het ligt op 2,7 km van Hornspitz Express II en kost ongeveer €217 per nacht. Cooee Alpin Hotel Dachstein met beoordeling 7.0/10 is ook een goede 3-sterrenaccommodatie voor koppels, die een sportschool en een fitnesscentrum aanbiedt, en een stomerij, wasserij en droogkuis/wasserij verleent. U kunt deze accommodatie in Gosau voor ongeveer €198 per nacht reserveren. Andere top opties zijn Gasthof Gosauschmied, Gasthof Gosausee en Kirchenwirt .

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Gosau?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Cooee Alpin Hotel Dachstein (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met een zonneterras, kanoën en paardrijden voor €198 per nacht. U kunt ook Gasthof Gosausee (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €232 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, snorkelen en wandelen aan.

Welke hotels in Gosau naast Hornspitz-Expresslift I zijn de beste?

U kunt bij Kirchenwirt, beoordeeld met 8.4/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Hornspitz-Expresslift I. Het biedt een zonneterras, kindermaaltijden en paardrijden aan.

Welke hotels in Gosau met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Landhaus Koller beoordeeld met 8.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €217 per nacht.

Waar logeren in Gosau?

Beste goedkope hotels in Gosau

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Ferienwohnung Irene Pachler, een betaalbaar appartement voor 90€ per overnachting. Gastehaus Wallmann is een betaalbare keuze die u op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad brengt. Privatpension Gosaukammblick is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 7 km van Astauwinkel.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u van de natuur houdt, waarom kiest u dan niet voor het centraal gelegen Landhaus Koller, met een spa-centrum, een patio en sneeuwskiën en gelegen naast bergen en meren. Ferienwohnung Pilz en Ferienhaus Reiter Lotte zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Gosau

Gelegen op loopafstand van 10 minuten van het hart van de stad 4-sterren Vitalhotel Gosau zal u aangenaam verrassen met zijn onberispelijke service. Transylvania Villa & Spa is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 114€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Haus Leopold is een budgetappartement op rijafstand van nog geen 10 minuten van Stoeltjeslift Riedlkar. Hotel Sommerhof biedt zijn gasten een 4-sterren gezinsaccommodatie en is voorzien van een spa-centrum, een bubbelbad en tubing. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Dachstein Krippenstein - Dachstein Tourismus AG Hotel - Restaurant Gosauerhof - een resort met uitzichten over de berg, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder