Hotels in Bramberg am Wildkogel

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bramberg am Wildkogel van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig105 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1.1 km van Wennser Gletscher II
Het rookvrije Wildkogel Resorts - DAS Wildkogel Bramberg am Wildkogel ligt op circa 2 km van Panzl-Denkmal en beschikt over een wellnesscentrum, die een lichaamsscrub, gezichtsbehandelingen en schoonheidsdiensten aanbieden.
Vanaf€ 570 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum1.6 km van Wennser Gletscher II
Het 3-sterren Pension Kristall is op circa 4 km afstand van Preimis Schlepplift gelegen en beschikt over 13 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1.0 km van Wennser Gletscher II
Het 4-sterren Wildkogel Resorts - Das Bramberg Bramberg am Wildkogel biedt een binnenzwembad aan en is op afstand van 3 km van Wildkogel gelegen.
Vanaf€ 745 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1000 meter van Wennser Gletscher II
Het 4-sterren Senningerbrau bevindt zich binnen 10 minuten rjden vanaf Wildkogel-Arena en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 258 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum800 meter van Wennser Gletscher II
Het Landhotel Kaserer ligt op slechts 4 km van Kitzbüheler Alpen I Panorama-skilift en heeft 50 kamers en beschikt over een Finse sauna en een solarium.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum1.1 km van Wennser Gletscher II
Het 4-sterren Naturresort Senningerhof is alleen 1 km afstand van Wennser Gletscher I gelegen en beschikt over 16 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Grundlhof is relatief dicht bij de Alpen gevestigd en biedt 14 kamers en stoombaden en een traditionele Hammam ter plaatse.
Vanaf€ 171 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Het Dorferwirt Bramberg am Wildkogel bevindt zich 3 km verwijderd van de Wildkogel bei Bramberg en biedt een vegetarisch ontbijt.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Wennser Gletscher II
Het Smaragdhotel Tauernblick Bramberg am Wildkogel biedt toegang tot een zwembad, paardrijden en skiën, en ligt binnen 5 minuten wandelafstand van de Wildkogel bei Bramberg.
Vanaf€ 283 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum1.0 km van Smaragdbahn II
Het Wildkogelhaus, gelegen op ongeveer 3 km afstand van de Samerhof, beschikt over 40 kamers, een spa-centrum, een barbecuegrill en een speelgedeelte.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum1.5 km van Wennser Gletscher I
Het Der Drahtesel is gevestigd binnen 20 loopafstand van Kitzbüheler Alpen I Panorama-skilift en op minder dan 3 km afstand van Krautergarten Hollersbach.
Vanaf€ 202 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum1.2 km van Wennser Gletscher I
Het milieuvriendelijke Wanderhotel Kirchner Bramberg am Wildkogel heeft comfortabele kamers en beschikt ook over stoombaden, een buiten bubbelbad en saunafaciliteiten, waar u kunt ontspannen.
Vanaf€ 238 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Habachklause Familien Bauernhof Resort Bramberg am Wildkogel heeft een buitenzwembad en een sapbar en ligt op een gemiddelde afstand van de Alpen.
Vanaf€ 533 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bramberg am Wildkogel

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Bramberg am Wildkogel hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 51 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Bramberg am Wildkogel. Wildkogel Resorts - Das Bramberg, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum, biedt een wellnesscentrum, ledikanten en paardrijden ter plaatse aan. Wildkogel Resorts - DAS Wildkogel met beoordeling 8.2/10 en Naturresort Senningerhof, beoordeeld met 9.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Bramberg am Wildkogel zijn goedkoop?

Pension Kristall beoordeeld met 9.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Bramberg am Wildkogel. Deze accommodatie heeft een golfbaan, huishouden en fietsen. Landhotel Kaserer, dat €136 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis parkeren, massage en wandelen met beoordeling 9.0/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Bramberg am Wildkogel?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Bramberg am Wildkogel?

Op de basis van 46 beoordelingen van onze bezoekers zijn er 4 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. U kunt ook Naturresort Senningerhof (beoordeling: 9.6/10) voor ongeveer €131 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, Turkse stoombaden en een spa-centrum aan.

Welke hotels in Bramberg am Wildkogel dicht bij Smaragdbahn zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersNaturresort Senningerhof (beoordeling: 9.6/10) leuk. Het biedt een zonneterras, Turkse stoombaden en een spa-centrum aan en ligt op 5 minuten lopen van Smaragdbahn.

Waar logeren in Bramberg am Wildkogel?

Beste goedkope hotels in Bramberg am Wildkogel

Anneliese is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Bramberg am Wildkogel. Een budgetvriendelijke optie is Ferienwohnungen Birkleiten, dat 30-minuten rijden van Gerlos Alpenstrasse is en gratis parkeren, wandelen en fietsen heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wie in het hart van Bramberg am Wildkogel en dicht bij Wildkogel bei Bramberg wil zijn, kan overwegen om bij Landhotel Kaserer te verblijven, een accommodatie met gratis parkeren, een sauna en wandelen. Naturresort Senningerhof is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.4 km van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bramberg am Wildkogel

Deze gelegen nabij Windaubergbahn in Bramberg am Wildkogel 4-sterren luxueuze accommodatie bevindt zich tevens op slechts 550 meter van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Pension Kristall is een comfortabel appartement in het centrum van Bramberg am Wildkogel, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Holiday Flats Bramberg Am Wildkogel - Osb031009-Dyb is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 168€ biedt. Een goed kindvriendelijk hotel is Hotel Grundlhof, dat wordt geleverd met een zonterras, een solarium en sneeuwskiën. Wildkogel Resorts - Das Bramberg wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Bramberg am Wildkogel, dat een zonterras, een wellnesscentrum en kanoën biedt.

Meer zienMinder