No Limit Hostel Graffiti - Barcelona

No Limit Hostel Graffiti - Barcelona

$$$$|Op kaart bekijkenBarcelona, Spanje|
8.4
66 foto's
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
No Limit Hostel Graffiti - Barcelona
$$$$
Beschrijving

No Limit Hostel Graffiti is gelegen nog geen 5 minuten wandelen van Encants metrostation.

Locatie

Dit gelegen in de Sant Marti wijk hostel is gesitueerd op ongeveer 12 minuten lopen van De Sagrada Família en op slecht 3 km afstand van Barri Gòtic. Deze woning geniet een locatie in de buurt van C.C. Encants Nous. Goiko Grill trakteert gasten op Amerikaanse maaltijden en is 5 minuten lopen ervandaan. Plaça de Catalunya ligt op loopafstand van dit hostel.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Barcelona-El Prat, gesitueerd op 20 km van No Limit Hostel Graffiti.

Kamers

Deze woning heeft 8 kamers.

Belangrijke informatie
Inchecken/Uitchecken
vanaf 14:00-23:59
tot 11:00
Voorzieningen
Geen parkeergelegenheid.
Draadloos internet in het hele hostel is gratis.
Overige informatie
Kinderen en extra bedden
Er zijn geen ledikanten in de kamer. 
Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Talen
Engels, Spaans, Italiaans, Sloveens
Gebouw
Aantal kamers:8
Oude naam
Graffiti Hostel
Prijs- en beschikbaarheidskalender voor kamers
Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor uw data!

Kamers en beschikbaarheid

Gemenschappelijk Kamer Alleen voor Vrouwen
  • Max:
    1 persoon
  • Bed opties:
    1 bed in gedeelde kamer
  • Douche
  • Balkon
8 Bed Dormitory Room Dormitory Room Mixed
  • Max:
    1 persoon
  • Bed opties:
    1 bed in gedeelde kamer
  • Douche
  • Balkon
6 Bed Dormitory Room Dormitory Room Mixed
  • Max:
    1 persoon
  • Bed opties:
    1 bed in gedeelde kamer
Toon 1 meer kamertypeMinder

Faciliteiten

Belangrijkste voorzieningen

Wifi

WiFi

Parking
Keukenfaciliteiten

Gedeelde keuken

Airconditioning
Wasserij
TV

Ontspannings-/ TV-kamer

Alleen volwassenen
Bagageopslag

Bagageopslag

Kleedkamer

Diensten

  • Wasserij

Spa en Recreatie

  • Zonneterras
  • Ontspannings-/ TV-kamer

Kamer met uitzicht op

  • Uitzicht op het meer
  • Uitzicht op de bergen

Kamerfaciliteiten

  • Verwarming
  • Terras

Keukenvoorzieningen

  • Gedeelde keuken

Kamerdecoratie

  • Gordijnen
Alle voorzieningen tonenVoorzieningen verbergen

Essentiële informatie over No Limit Hostel Graffiti

💵 Laagste kamerprijs 26 €
📏 Afstand tot het centrum 2.5 km
✈️ Afstand tot de luchthaven 18.0 km
🧳 De dichtstbijzijnde luchthaven Luchthaven Barcelona-El Prat, BCN

Locatie

Adres
Het adres is gekopieerd.
Carrer Arago 527, Barcelona, Spanje, 08009
Kaart bekijken
Carrer Arago 527, Barcelona, Spanje, 08009
  • Bezienswaardigheden
  • In de buurt
  • Restaurants
  • Hotels in de omgeving
Kerk
De Sagrada Família
960 m
Historische locatie
Hospital de Sant Pau
1.1 km
Pl. de les Glories
Torre Glòries
960 m
Museum
Designmuseum van Barcelona
620 m
Gran Via de Les Corts Catalanes 749
La Monumental
930 m
Gymzaal
metrostation Clot
920 m
Restaurant
Set Barcelona
90 m
Restaurant
Gochos BCN
60 m
Restaurant
Croqueteca Glorias
110 m
Restaurant
Bao's
170 m
Restaurant
Mendieta
400 m
Restaurant
Barri Burguer
380 m
Restaurant
Fortaleza Del Clot
410 m
Restaurant
El Rincon de Cadiz
500 m

Beoordelingen van No Limit Hostel Graffiti

8.4 /10
Geweldig146 beoordelingen
Deel uw ervaring met ons.Schrijf een beoordeling
  • Goed
    6.4

    Tijdens mijn verblijf in het hostel had ik de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en de sfeer was erg vriendelijk. Het gratis eten elke avond was geweldig en ik kreeg natuurlijk nuttige tips van het personeel over leuke plekken om te bezoeken in Barcelona. De kamers en douches waren schoon, wat altijd een pluspunt is.

    Er was geen airconditioning op de kamers, wat het erg warm maakte, vooral in de zomer. Gelukkig ligt het hostel aan een drukke weg, dus er was wat geluidsoverlast.

    Cornelis Nederland, 
  • Perfect
    9.6

    Gezellige sfeer en behulpzaam personeel. Gratis avondmaaltijden en toegang tot een buitenterras. Schone kamers en douches. Makkelijk nieuwe mensen leren kennen.

    Willem Nederland, 
  • Goed
    6.6

    Gratis Wi-Fi, zonnig terras, keuken en vriendelijk personeel. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Een paradijs voor backpackers.

    Oh, ik hou echt van het geluid van tientallen auto's die langsrijden terwijl ik probeer te slapen. Heerlijk ontspannend.

    Jean Nederland, 
  • Rating van gasten
    5.0

    Als u een goed hostel wilt hebben,ga dan niet in dit hostel ook al is t super goedkoop! Er zit een Luchtje aan... Als je van uit Nederland boekt weet je niet wat je ongeveer hebt geboekt, dat weet je pas als je daar bent aangekomen.. Zo overkwam mij dit.. Van uit het Centrum gaan lopen ben je ruim een half uur aan t lopen, tenzei je goed weet hoe je de metro moet nemen. Het Hostel zit op een nog al Vreemde plek... Pak de Kaart van Barcalona dr bij en je weet waarom. het zit op een Rotonde Place de les glories catalanes. Op deze Rotonde komen 9 wegen op uit. intotaal 30 rij stroken van verkeer wat van en naar de stad toe wil gaan en wat de stad uit wil gaan,als je daar staat aan de kant van metro station Glòries,moet je nog een 8 baans rotonde over steken om naar t hostel toe te gaan. Het Pand van t hostel is maar 1 verdieping hoog. Op de 1e verdieping zitten alle kamers... u uitzicht van uit de kamers is op al t Blik wat langs rijd. Geen Pretje!! De kamers zelf zijn wel oke ingericht met leuke stapelbedden en met een leuke Graffiti op de muren,maar dat is bedoeld om alle roet deeltjes die van al t verkeer wat langs rijd te bedekken. Als je dit hostel wilt gaan boeken,aangezien t Super goedkoop is weet je ook waarom!! Heb er zelf 10min in het hostel bekeken maar dit is echt Niks !! zelfs met de deur dicht op je kamer Hoorde je t verkeer langs rijden. Om dit hostel te gaan boeken, van uit Nederland Prima maar neem wel gehoor bescherming mee en een mondkapje want t is zo vies op de Rotonde en in t hostel daar wil je echt niet gaan slapen.

    Ja Zit op een rotonde waar 9 grote straten van Barcalona op uit komen, het geluid van t op trekken de verkeer en t geluid van de auto,s is dit geen goed hostel. Als je t boekt neem dan deze dingen van uit je eigen huis mee. 1. Goede gehoor bescherming 2. Mond kapje 3. En een gedachte ik slaap hier niet,met al die geluiden en vieze lucht. Wat ik heb gedaan is dit hostel geweigerd en op zoek gegaan naar een betere hostel op gezocht. ga naar de vvv in het centrum op de Rambla en die weten zeer leukehosteltjes. Voor betere prijs en op een leuke plek in het centrum.

    Nederland, 
  • Perfect
    9.8

    Ik verbleef in een goed hostel waar een goede sfeer heerste! 's Avonds kon ik gratis mee eten en er werd gezellig gekletst op het terras, waardoor ik makkelijk nieuwe mensen heb leren kennen. Het personeel was vriendelijk en gaf me veel uitleg over leuke plekken in de omgeving. De kamers en douches waren schoon, wat erg prettig was. Ik voelde me op mijn gemak bij No Limit Hostel Graffiti.

    Philippus Nederland, 
  • Geweldig
    8.6

    We hebben een geweldige ervaring gehad in dit 4-sterrenhotel. De locatie is ideaal, midden in het stadscentrum, dus alles was gemakkelijk te bereiken. De service van het personeel was uitstekend. Ze waren vriendelijk en behulpzaam, en gaven ons veel informatie over leuke plekken om te bezoeken. De kamers waren comfortabel en schoon, met alle voorzieningen die we nodig hadden, zoals verwarming en een televisie. Het terras was een geweldige toevoeging, waar we konden ontspannen en genieten van het uitzicht. Ook de gedeelde keuken was handig, omdat we onze eigen maaltijden konden bereiden.

    Als we een negatief aspect moeten noemen, zou het zijn dat er geen huisdieren zijn toegestaan. Maar afgezien daarvan, hebben we echt genoten van ons verblijf hier.

    Joachim Nederland, 
  • Perfect
    9.2

    We verbleven in een hostel in Barcelona, genaamd No Limit Hostel Graffiti. Het personeel was vriendelijk en er werd elke avond gratis gekookt, wat geweldig was. Het buitenterras was ook een leuke toevoeging en zorgde voor een goede sfeer. We voelden ons er op ons gemak en leerden makkelijk nieuwe mensen kennen. De kamer en douche waren schoon, vooral in het vrouwendorm. Al met al een positieve ervaring bij No Limit Hostel Graffiti.

    Alles was top! 😊

    Johan Nederland, 
  • Geweldig
    8.8

    De bedden waren okay, maar niet echt geweldig. Het ligt aan een drukke weg. Voordeel, 's nachts overstemde het lawaai de snurkers. Ik lag bij het raam en heb het wijd opengezet en heerlijk geslapen, wel met oordopjes.

    Het hostel is erg eenvoudig. Geen stopcontacten/lampjes/plankjes bij de bedden.

    Boudewijn Nederland, 
  • Goed
    6.8

    Ik verbleef in een hostel met een goede sfeer! 's Avonds kon ik gratis mee eten en chillen op het terras, waardoor ik makkelijk mensen kon leren kennen. Het personeel gaf me veel uitleg over leuke plekken in Database om te bezoeken. De kamer en douche waren schoon en ik voelde me op mijn gemak.

    Helaas was het hostel niet zo goed gelegen. Het was ver weg van het centrum van de stad en je moest een drukke, rumoerige rotonde oversteken om er te komen.

    Johann Nederland, 
  • Heel goed
    7.0

    gezellige sfeer, gratis avondeten en chillen op het terras, vriendelijk personeel.

    geen airco op de kamers

    Antoon Nederland, 
  • Perfect
    9.0

    De locatie was goed, dicht bij een supermarkt en de clubs. Gelukkig al was het een eindje lopen van het strand, het was makkelijk te vinden ondanks het drukke verkeer. De kamers waren schoon en de badkamers waren fijn. Het personeel gaf goede service en er was een lekker ontbijt.

    Er was geen airco op de kamers, dus het was erg warm.

    Jelte Nederland, 
  • Geweldig
    8.0

    's Avonds gratis eten en chillen op het terras, zo leerde je makkelijk mensen kennen. Staff gaf veel uitleg over leuke plekken in Barcelona. Schone kamer en douche.

    Het voelde alsof ik thuis was, helemaal niets te klagen.

    Christina Nederland, 
  • Heel goed
    7.8

    Gezellige sfeer! 's Avonds gratis eten en chillen op het terras, makkelijk nieuwe mensen leren kennen. Vriendelijk personeel en schone kamers met douche.

    Voelde me erg comfortabel, geen problemen.

    Peter Nederland, 
  • Heel goed
    7.6

    leuk personeel, gratis avondeten, gezellig terras, goede sfeer, schone kamer, vriendelijk personeel, goede uitleg over Barcelona-bezienswaardigheden

    drukke weg, bedden niet geweldig

    Christoffel Nederland, 
  • Heel goed
    7.4

    Ik had een geweldig verblijf in dit hostel! Voor de prijs die ik betaald heb, kreeg ik veel waar voor mijn geld. De kamer en douche waren schoon en ik voelde me echt op mijn gemak. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, ze gaven me veel tips over leuke plekken om te bezoeken in de stad. Ook was er een leuk buitenterras waar 's avonds gratis gekookt werd en waar ik nieuwe mensen kon ontmoeten.

    Eten voor ontbijt kon iets beter zijn.

    Juul Nederland, 

Veelgestelde vragen over No Limit Hostel Graffiti

Kan ik naast Graffiti Hostel ook openbaar vervoer vinden?
Ja, er is de bushalte Arago - Enamorats binnen 100 meter van Graffiti Hostel.
Welke betaalmethoden accepteert Graffiti Hostel?
Bij Graffiti Hostel kunnen gasten alleen met contant geld betalen.
Kunnen we onze tassen na het uitchecken bij deze accommodatie opslaan?
Ja, deze accommodatie beschikt over een bagagedepot.
Over welke kamerfaciliteiten beschikt dit hostel?
Sommige kamers van dit hostel zijn uitgerust met een balkon, een terras en gratis WiFi.
Heeft Graffiti Hostel een keuken?
Ja, bij Graffiti Hostel is een gedeelde keuken beschikbaar.
Wat voor soort badkamers heeft Graffiti Hostel?
Bij Graffiti Hostel zijn gedeelde badkamers beschikbaar.
Heeft Graffiti Hostel een wasserette?
Ja, er is een wasserette bij Graffiti Hostel.
Kamers en tarieven bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer