Hotels in Sant Adria de Besos

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sant Adria de Besos van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig471 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum400 meter van Parroquia de Santas Juliana y Semproniana
De Sagrada Família is op circa 10 minuten rijden naar een hotel, terwijl de luchthaven Barcelona-El Prat is 25 km ervandaan.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig326 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Parroquia de Santas Juliana y Semproniana
Dankzij de centrale ligging in het centrum van de stad, vinden gasten van het huisdiervriendelijke Hostal Athenas Monument a Francesc Macia in de buurt.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
Olala Port Forum Apartments Sant Adria de BesosHotel
Kaart
800 meter van Stadscentrum500 meter van Centro Cultural Gitano de la Min
De Sagrada Família is op grofweg 4 km verderop en Torre Glòries ligt op op grofweg 3 km.
Selecteren
Habitacion Confortable Para Parejas Sant Adria de BesosBed & Breakfast
Kaart
1.1 km van Stadscentrum400 meter van Centro Cultural Gitano de la Min
Plaça de Catalunya ligt 6 km afstand naar het Habitacion Confortable Para Parejas en Casa Batlló ligt 6 km van de accommodatie.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
Habitacion Confortable Para Parejas Sant Adria de BesosPension
Kaart
1.1 km van Stadscentrum400 meter van Centro Cultural Gitano de la Min
Parc del Fòrum ligt op slechts 15 minuten loopafstand van het Habitacion Confortable Para Parejas en Casa Batlló ligt op ongeveer 6 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sant Adria de Besos

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Sant Adria de Besos hebben een centrale ligging?

We raden Hotel Ciutat De Sant Adria als het beste hotel met een zonneterras, 24-uurs receptie en 24-uurs roomservice, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Sant Adria de Besos zijn de populairste?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Sant Adria de Besos. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Ciutat De Sant Adria, beoordeeld met 8.2/10, dat €48 per nacht kost en een zonneterras, 24-uurs receptie en 24-uurs roomservice aanbiedt. Hostal Athenas, dat €47 per nacht kost, is een andere goede optie voor huishouden en wasserij met beoordeling 7.8/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Sant Adria de Besos?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Ciutat De Sant Adria, beoordeeld met 8.2/10, dat een zonneterras, 24-uurs receptie en 24-uurs roomservice heeft. Het is op 400 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €48 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Sant Adria de Besos?

Hotel Ciutat De Sant Adria (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met een zonneterras, 24-uurs receptie en 24-uurs roomservice voor €48 per nacht. U kunt ook Hostal Athenas (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €47 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt huishouden en wasserij aan.

Wat zijn de populairste hotels vlakbij het metrostation in Sant Adria de Besos?

We raden ook Hotel Ciutat De Sant Adria beoordeeld met 8.2/10 aan. Het is perfect en centraal gelegen op 400 meter van het stadscentrum. Deze accommodatie kost €48 per nacht.

Waar logeren in Sant Adria de Besos?

Beste goedkope hotels in Sant Adria de Besos

Goede budgetaccommodaties in Sant Adria de Besos zijn onder andere Hotel Ciutat De Sant Adria en Hostal Athenas. Hostal Athenas is een goedkope keuze die huishouden en een wasserij aanbiedt en op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Sant Adria de Besos ligt. Hotel Ciutat De Sant Adria is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Casa Milà, dat kamerprijzen vanaf €48 aanbiedt. Als u overweegt om in de Sant Marti wijk te verblijven, kies dan voor het budgetvriendelijke Residencia Deportiva Sercotel Barcelona Sailing.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verken het hart van Sant Adria de Besos en blijf dicht bij Sant Joan Baptista terwijl u een kamer in Hotel Ciutat De Sant Adria boekt. Barcelona Beach Vibes en Piso Pl 2B, 20Min Plaza Cataluna zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Als u voor het eerst naar Sant Adria de Besos komt, kunt u het beste in het centrum nabij Sant Joan Baptista logeren, bijvoorbeeld, bij Hotel Ciutat De Sant Adria of Hostal Athenas. Als u in de buurt van toeristische bezienswaardigheden wilt verblijven, boek dan een hotel in de buurt van Sant Joan Baptista, zoals Hotel Ciutat De Sant Adria.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Sant Adria de Besos moeten eens kijken naar Olala Port Forum Apartments - een andere goede optie in de buurt van Sant Joan Baptista. Olala Port Forum Apartments, gelegen nabij Museum en cultureelcentrum Fundació Antoni Tàpies, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met ledikanten en strijken. Zakelijke reizigers die op zoek zijn naar enkele van de beste hotels binnen een korte rit van Museu Europeu d'Art Modern vinden Hotel Ciutat De Sant Adria of Hostal Athenas. Hostal Athenas is een geweldig resort voor reizigers naar Sant Adria de Besos die hun vakantie met huishouden en wasserij willen doorbrengen.

Meer zienMinder