Redmond WA Hotels

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Redmond van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.7 km van Redmond Shopping Square
Het 3-sterren Hampton Inn & Suites Seattle/Redmond Wa is gevestigd alleen 3 km afstand van Nintendo of America Offices en biedt een bubbelbad en een overdekt zwembad op locatie en 130 kamers.
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
5.0 km van Stadscentrum200 meter van Champs Karting Inc
Kelsey Creek Farm is minder dan 3 km ervandaan en K1 Speed Seattle ligt op grofweg 5 minuten wandelen ervan.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum500 meter van Champs Karting Inc
Het charmante Aloft Seattle Redmond, genesteld niet te ver van Mountain staten woud, beschikt over een binnenzwembad en 150 kamers, plus het ligt op slecht 2 km afstand van Ivanhoe Park.
Vanaf€ 183 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum1.6 km van Arthur Johnson Park
Ling Shen Ching Tze Temple en Marymoor Connector Trail zijn circa 2 km verderop en op 20 minuten wandelen naar het 2-sterren Woodspring Suites Seattle Redmond.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1.7 km van Redmond Shopping Square
Het Inn Redmond ligt op ongeveer 20 minuten van Marymoor Off-Leash Dog Park en biedt een buffet ontbijt en een buitenzwembad.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum800 meter van Redmond Shopping Square
Het Archer Hotel Seattle/Redmond Redmond is een gastvrij 4-sterren accommodatie gelegen binnen 3 km afstand van Microsoft Visitor Center en op minder dan 350 meter verwijderd van SecondStory Repertory.
Vanaf€ 238 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Redmond Shopping Square
Het onlangs gerenoveerde Residence Inn Seattle East/Redmond beschikt over een buitenzwembad en ligt in het zakendistrict van de stad, 5-minuten wandeling van Redmond Town Center.
Vanaf€ 440 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig82 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum200 meter van Cascade Bible College
Het 3-sterren Hyatt House Seattle/Redmond, genesteld minuten rijden van Marymoor park, beschikt over een zwembad en 149 kamers, plus het ligt 2 km afstand naar Nintendo of America Offices.
Vanaf€ 174 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Redmond Shopping Square
Het Seattle Marriott ligt binnen nog geen 7 minuten rijden van Redmond Square en biedt een buffet ontbijt en een buitenzwembad.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum500 meter van Champs Karting Inc
Het 3-sterren Element Seattle ligt op binnen 25 loopafstand van Ling Shen Ching Tze Temple en nodigt zijn gasten uit om te profiteren van een fitnesscentrum, een terras en een gemeenschappelijke salon, en om te eten in een Amerikaans restaurant.
Vanaf€ 146 /nachtSelecteren
Hilton Garden Inn Redmond Town Center, WaHotel
8.2
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum600 meter van Redmond Shopping Square
Het 3-sterren Hilton Garden Inn Redmond Town Center, Wa beschikt over 177 kamers samen met kanoën, sneeuwskiën en wandelen, 350 meter van Redmond Town Center.
Vanaf€ 252 /nachtSelecteren
Archer Hotel RedmondHotel
Kaart
600 meter van Stadscentrum800 meter van Redmond Shopping Square
Selecteren

FAQ over hotels in Redmond

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Redmond zijn de beste?

Meer dan 36 beoordelingen van onze klanten kunnen helpen de beste boetiekhotels van Redmond te vinden. Archer Hotel met fitnesslessen, huishouden en krantenservice ter plaatse heeft beoordeling 8.2/10 voor €185 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de klanten van iBooked.nl Een andere aanbevolen accommodatie is Seattle Marriott beoordeeld met 7.4/10, dat biedt bruiloft diensten, ledikanten en wekdienst ter plaatse aan. Hampton Inn & Suites Seattle/Wa beoordeeld met 7.8/10: een 3-sterrenhotel met pendeldienst, een stomerij en fitnesslessen.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Redmond?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 74 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Redmond. Onze klanten vinden Archer Hotel, beoordeeld met 8.2/10, leuk. Het heeft fitnesslessen, huishouden en krantenservice en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Hyatt House Seattle/Redmond met beoordeling 9.0/10 en Residence Inn By Marriott Seattle East-Redmond, beoordeeld met 8.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Redmond zijn goedkoop?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 5 aanbiedingen in Redmond. Silver Cloud Inn - Bellevue met beoordeling 8.8/10 is een goede optie, gelegen op 3,9 km van Marymoor Off-Leash Dog Park. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een stomerij profiteren. Klanten vinden ook uitstekende service leuk. Een ander aanbevolen hotel is Seattle Marriott met beoordeling 7.4/10, dat €100 per nacht kost. Het biedt kabelzenders, loungeruimte en grote ramen in de kamers aan.

Welke hotels voor koppels in Redmond zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 11 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hampton Inn & Suites Seattle/Wa (beoordeling: 7.8/10) ter koste van €157 per nacht, gelegen op 4 km van Sixty Acres Park. Het biedt pendeldienst, een stomerij en fitnesslessen samen met 24-uurs receptie en een wasserij aan. Klanten kunnen een kamer vanaf €84 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hyatt House Seattle/Redmond, Residence Inn By Marriott Seattle East-Redmond en Silver Cloud Inn - Bellevue.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Redmond?

Inn (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met een stomerij, fitnesslessen en krantenservice voor €116 per nacht. U kunt ook Hampton Inn & Suites Seattle/Wa (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €157 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt pendeldienst, een stomerij en fitnesslessen aan.

Welke hotels in Redmond vlakbij Marymoor Park zijn de beste?

U kunt bij Inn, beoordeeld met 8.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Marymoor Park. Het biedt een stomerij, fitnesslessen en krantenservice aan. U kunt ook Archer Hotel met beoordeling 8.2/10 voor ongeveer €185 per nacht. Het ligt op 1,3 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, een stomerij en conciërgeservice aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Redmond met buitenzwembadden?

Volgen 91 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Redmond. Seattle Marriott beoordeeld met 7.4/10 met de vanafprijs €100 per nacht is de populairste optie met bruiloft diensten, ledikanten en wekdienst. Dit hotel is gelegen op 2,6 km van Grass Lawn Park. Elke luchtgekoelde en comfortabele kamer biedt kabelzenders, loungeruimte en grote ramen aan. Bekijk ook Hampton Inn & Suites Seattle/Wa beoordeeld met 7.8/10 voor ongeveer €157 per nacht. Deze 3-sterrenaccommodatie heeft een vergaderzaal, een fotokopieerapparaat en een faxapparaat, evenals 24-uurs receptie en een wasserij.

Waar logeren in Redmond?

Beste goedkope hotels in Redmond

Op de budget-geprijsde einde, kunt u verblijven in 3-sterren Redmond Inn met kamerprijzen vanaf 121€. Silver Cloud Inn Redmond is een budgethotel dat u in de nabijheid van Chuck E Cheese's zal plaatsen, met een spa-centrum, een golfbaan en een bubbelbad.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een aantal kwaliteitswinkels tijdens uw reis, selecteert u Archer Hotel Redmond in de buurt van winkels en boetieks. Hyatt House Seattle/Redmond is centraal gelegen en bevindt zich dicht bij Redmond Town Center.

Luxe en boetiekaccommodatie in Redmond

Denk aan het chique Aloft Seattle Redmond op minder dan 5 minuten lopen van Microsoft Visitor Center.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Redmond Sqaure By Aboda is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 350 meter verwijderd van Kringles Bakery. Denk aan een verblijf in Evans Creek At Woodbridge Apartments of The Colony Apartments, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Hampton Inn & Suites Seattle/Redmond Wa is een kindvriendelijk hotel dat beschikt over een verwarmd binnenzwembad en een buitenzwembad, waardoor het een perfecte accommodatie voor het hele gezin is.

Meer zienMinder