West Valley City UT Hotels

Bekijk 16 beshikbare hotels en verblijfsplekken in West Valley City van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-16 van 16
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum200 meter van Maverik Center
Het Crystal Inn Hotel & Suites - West Valley met spatherapie en diverse recreatiemogelijkheden biedt een omgeving op minder dan 500 meter naar Maverik Center.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum1.1 km van Maverik Center
Het 4-sterren Embassy Suites By Hilton Salt Lake West Valley City biedt een zwembad aan en is alleen 1 km verwijderd van Maverik Center gelegen.
Vanaf€ 183 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum500 meter van Maverik Center
Het huisdiervriendelijke Best Western West Valley Inn ligt in de buurt van een metrostation en beschikt over een binnenzwembad en 58 gerenoveerde kamers.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum300 meter van E Center
Het nette My Place Hotel- Salt Lake City I-215/West Valley City, Ut West Valley City, gelegen in een zakendistrict op ongeveer 5 minuten wandeling van Maverik Center, heeft 63 kamers en een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum200 meter van Maverik Center
Het Comfort Inn West Valley - Salt Lake City South West Valley City is op een 6loopafstand naar het Maverik Center gesitueerd en beschikt over een bubbelbad en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum2.0 km van Willow Wood Shopping Center
Het heerlijke Home2 Suites By Hilton is op afstand van 3 km tot Maverik Center gesitueerd en beschikt over een binnenzwembad, een bubbelbad en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum700 meter van Maverik Center
Het hotel ligt op slechts 600 meter van Carmike Cinemas en beschikt over 133 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum300 meter van Maverik Center
Het huisdiervriendelijke Country Inn & Suites By Radisson, West Valley City, Ut biedt een binnenzwembad aan en is op slechts 6 km van Kindig It Design gelegen.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum400 meter van E Center
Het 3-sterren Staybridge Suites Salt Lake-West Valley City West Valley City biedt een zwembad, een fitnesscentrum en diverse recreatiemogelijkheden aan en ligt op ongeveer 8 minuten wandelen naar Hale Center Theatre, evenals slechts 5 minuten wandelen van Maverik Center.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Het residentiele Towneplace Suites By Marriott Salt Lake City-West Valley West Valley City ligt op ongeveer 25 minuten loopafstand van Ridgeland Canal en biedt een buffet ontbijt en een binnenzwembad.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum400 meter van E Center
Het comfortabele Holiday Inn Express West Valley City, An Ihg beschikt over waterglijbanen, een binnenzwembad en diverse recreatiemogelijkheden, en ligt in de buurt van een metrostation.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum300 meter van Maverik Center
Het nette 2-sterren Sleep Inn West Valley City - Salt Lake City South, genesteld slechts 600 meter afstand van Maverik Center, heeft 73 kamers en ligt in de buurt van een metrostation.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
Extended Stay America Suites - Salt Lake City - West Valley CenterHotel
7.6
Heel goed50 beoordelingen
Kaart
4.3 km van Stadscentrum300 meter van Maverik Center
Het 2-sterren Extended Stay America Suites - Salt Lake City - West Valley Center West Valley City ligt vrij dichtbij Maverik Center en beschikt over diverse recreatiemogelijkheden en een golfbaan in de buurt van een metrostation.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
Extended Stay America Select Suites - Salt Lake City - West Valley CityHotel
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
5.4 km van Stadscentrum1000 meter van Maverik Center
Thousand Lakes RV Park bevindt zich op minder dan 4 km rijden van het rookvrije Extended Stay America Select Suites - Salt Lake City - West Valley City.
Vanaf€ 37 /nachtSelecteren
Hampton Inn West Valley Salt Lake City West Valley CityHotel
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Hampton Inn West Valley Salt Lake City heeft een binnenzwembad en 100 kamers en is gelegen binnen 25 minuten rijden van Centennial Park.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
Extended Stay America Select Suites - Salt Lake City - West Valley CityHotel
Kaart
5.4 km van Stadscentrum1000 meter van Maverik Center
Selecteren

FAQ over hotels in West Valley City

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in West Valley City zijn de beste?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Comfort Inn West Valley - Salt Lake City South, beoordeeld met 6.8/10, tegen €80 per nacht.

Welke top hotels in West Valley City zijn goedkoop?

Meer dan 70 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in West Valley City te selecteren. We raden Comfort Inn West Valley - Salt Lake City South met beoordeling 6.8/10 als een van de beste opties in West Valley City aan, het kost vanaf €34 per een nacht. Bekijk ook Best Western West Valley Inn (beoordeling: 8.6/10) met een sportschool en een fitnesscentrum. Dit 3-sterrenhotel biedt gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en koerierdienst aan.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in West Valley City?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 14 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Staybridge Suites Salt Lake-West Valley City beoordeeld met 9.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een sportschool heeft. Het ligt op 6 km van Nightmare on 13th en kost ongeveer €116 per nacht. Andere top opties zijn Holiday Inn Express Hotel And Suites West Valley, Crystal Inn Hotel & Suites - Salt Lake City/West Valley City en My Place Hotel West Valley Utah.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in West Valley City?

Volgens 58 beoordelingen van reizigers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Crystal Inn Hotel & Suites - Salt Lake City/West Valley City (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een stomerij en een spa-centrum voor €86 per nacht. Comfort Inn West Valley - Salt Lake City South, beoordeeld met 6.8/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, een stomerij en een sportschool. U kunt een luchtgekoelde en comfortabele kamer voorzien van wi-fi, een TV en een bureau voor ongeveer €80 per nacht boeken.

Wat zijn de populairste accommodaties in West Valley City naast Centennial Park?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersTowneplace Suites Salt Lake City-West Valley (beoordeling: 9.0/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een stomerij en krantenservice aan en ligt op 15 minuten lopen van Centennial Park.

Welke hotels in West Valley City met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 38 beoordeling van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in West Valley City te selecteren. Reizigers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Embassy Suites Salt Lake / (beoordeling: 8.4/10) voor €114 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, huishouden en tours/ticketservice, evenals gratis prive parkeerplaatsen, een stomerij en ledikanten.

Waar logeren in West Valley City?

Beste goedkope hotels in West Valley City

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Home2 Suites By Hilton Salt Lake City/West Valley City, Ut met een vanaf-prijs van 88€ per kamer. Extended Stay America - Salt Lake City - West Valley Center is een mooi hotel met budgettarieven, gelegen op 10 minuten rijden van Tempelplein, met een spa-centrum en een golfbaan voor gasten.

Luxe en boetiekaccommodatie in West Valley City

Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 3-sterren Holiday Inn Express West Valley City.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Kies Staybridge Suites Salt Lake-West Valley City met zijn familiekamers en korte loopafstand van Mormoonse tabernakel. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Planetarium Clark Comfort Inn West Valley - Salt Lake City South - een resort met uitzichten over de berg, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder