Murray UT Hotels

Bekijk 11 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Murray van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-11 van 11
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig118 beoordelingen
Kaart
4.3 km van Stadscentrum1.6 km van Intermountain College of Court
Het heerlijke 3-sterren Crystal Inn Hotel & Suites - Midvalley is dicht bij Little Cottonwood Creek gelegen, die op minder dan 800 meter verderop ligt, en biedt een zwembad.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum1.2 km van Utah Fun Dome
Het Home2 Suites By Hilton Salt Lake City-Murray, Ut Murray ligt op 3 km afstand van het Get Air Trampoline Park en biedt een à la carte restaurant en een zwembad aan.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum400 meter van U of U Div of Continuing
Het kwaliteits 3-sterren Comfort Inn Murray - Salt Lake City South is gelegen binnen ongeveer 25 minuten wandelen van Murray Park en beschikt over een zwembad en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
7.2
Heel goed94 beoordelingen
Kaart
4.7 km van Stadscentrum
Het Kennecott Nature Center of Murray ligt op minder dan 2 km rijden van het 2-sterren Hometowne Studios By Red Roof Salt Lake City - Mid Valley, terwijl het Millrace Park op circa 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum1.1 km van University of Phoenix Inc
Het budget Baymont By Wyndham Murray/Salt is gevestigd op 5 km afstand van Brickyard Plaza Shopping Center en biedt een buitenzwembad in de buurt van een metrostation.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum800 meter van University of Phoenix Inc
Het comfortabele Hampton Inn Salt Lake City/Murray, genesteld slechts een aangename wandeling verwijderd van Salt Lake vallei, beschikt over een zwembad en 64 kamers, plus het ligt slechts 25 minuten van Murray Park.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum1.3 km van U of U Div of Continuing
Het comfortabele Residence Inn Salt Lake City, gelegen in de buurt van een metrostation, is ook op 9 minuten van Murray Park.
Vanaf€ 231 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum300 meter van U of U Div of Continuing
Het 2-sterren Express & Suites Salt Lake City South-Murray, An Ihg bevestigt zich in een skigebied van Murray, circa 4 km verwijderd van Get Air Trampoline Park en op maar 450 meter van University of Utah Murray Campus.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
Fairfield Inn Salt Lake City SouthHotel
8.4
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum900 meter van University of Phoenix Inc
Het charmante Fairfield Inn Salt Lake City South, gelegen in een zaken deel van Salt Lake City binnen 3 km van Kindig It Design, biedt zijn gasten 60 kamers en een bubbelbad en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 210 /nachtSelecteren
Studio 6-Murray, Ut - Salt Lake City - Fort UnionHotel
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum1.9 km van Intermountain College of Court
Het Studio 6-Murray, Ut - Salt Lake City - Fort Union Murray is een comfortabel 2-sterren accommodatie gelegen ongeveer 20 lopen van Mountview Park en op slechts 4 km afstand van Willow Pond Park.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
Towneplace Suites Salt Lake City MurrayHotel
8.4
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.1 km van U of U Div of Continuing
Het hotel heeft een binnenzwembad en ligt in de buurt van Murray Park die een bezoek waard is.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Murray

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste boetiekhotels in Murray?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Comfort Inn - Salt Lake City South, beoordeeld met 8.4/10, tegen €60 per nacht. Een andere populaire 3-sterren stijlvolle accommodatie is Crystal Inn Hotel & Suites - Midvalley beoordeeld met 8.4/10, dat een stomerij, een wellnesscentrum en wekdienst heeft.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Murray?

Het beste hotel in het centrum van Murray is Home2 Suites By Hilton Salt Lake City-Murray, Ut, beoordeeld met 8.4/10, biedt een golfbaan, 24-uurs receptie en boodschappen dienst aan.

Welke goedkope hotels in Murray zijn de beste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 4 opties in Murray. Studio 6-Murray, Ut - Salt Lake City - Fort Union beoordeeld met 7.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Murray. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, 24-uurs receptie en een bubbelbad. Een andere optie is Hampton Inn Salt Lake City/Murray beoordeeld met 7.6/10 voor €126 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Murray?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Comfort Inn - Salt Lake City South beoordeeld met 8.4/10, dat een nachtclub, conciërgeservice en boodschappen dienst heeft. Het ligt op 2 km van Millrace Park en kost ongeveer €60 per nacht. Andere top opties zijn Baymont By Wyndham/Salt Lake City, Residence Inn Salt Lake City en Hampton Inn Salt Lake City/Murray.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Murray?

Hampton Inn Salt Lake City/Murray (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met een zonneterras, een stomerij en schoenenpoetsen voor €126 per nacht.

Welke hotels in Murray naast Murray Park zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersResidence Inn Salt Lake City (beoordeling: 7.2/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en dagelijkse boodschappen dienst aan en ligt op 10 minuten lopen van Murray Park.

Welke hotels in Murray met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 32 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Murray. Misschien vindt u Hampton Inn Salt Lake City/Murray beoordeeld met 7.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €126 per nacht.

Waar logeren in Murray?

Beste goedkope hotels in Murray

Quality Inn & Suites Murray - Salt Lake City South is een hoog beoordeeld 3-sterren budgethotel met een spa-centrum, een casino en tubing, verder is er Wriggles in de buurt. Als u op loopafstand van Family History Library wilt verblijven, boek een hotel zoals The Pavilion Inn, waar tevens de redelijke prijzen worden gehanteerd.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Home2 Suites By Hilton Salt Lake City-Murray, Ut ligt in het centrum van de stad en beschikt over een spa-centrum, een binnenzwembad en een zwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Stadion Rice Eccles Salt Lake City Sweet Spot. Hampton Inn Salt Lake City/Murray ligt in de buurt van Estadio Rio Tinto en is zeer geschikt voor gezinnen. Crystal Inn Hotel & Suites Midvalley is een populair resort met een spa-centrum, een sauna en sneeuwskiën voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder