Mount Pleasant SC Hotels

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mount Pleasant van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig112 beoordelingen
Kaart
7.2 km van Stadscentrum900 meter van Patriots Point Authority
Het Kunstmuseum Gibbes en de Brug Arthur Ravenel Jr zijn respectievelijk 3 km verder en op slecht 1 km van het 3-sterren Indigo Charleston - Mount Pleasant, An Ihg Mount Pleasant gelegen.
Vanaf€ 323 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.8 km van Palmetto Islands County Park
Het Holiday Inn Express & Suites Charleston Ne Mt Pleasant Us17, An Ihg is op slechts 2 km afstand van Mount Pleasant Palmetto Islands County Park gelegen en beschikt over fitnesslessen, een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden en een snack bar.
Vanaf€ 217 /nachtSelecteren
Plantation Oaks InnHotel
8.8
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum600 meter van Palmetto Islands County Park
Het 3-sterren Plantation Oaks bevindt zich 15-minuten loopafstand van Boone Hall Plantation and Gardens en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 162 /nachtSelecteren
Holiday Inn Patriots PointHotel
6.4
Goed1 beoordeling
Kaart
7.2 km van Stadscentrum900 meter van Patriots Point Authority
De accommodatie ligt op 4 km van het centrum van Mount Pleasant en beschikt over een zwembad en een bubbelbad en een sauna.
Vanaf€ 170 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mount Pleasant

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in Mount Pleasant?

Het beste is The Beach Club At Charleston Harbor Resort And Marina beoordeeld met 7.2/10 voor €580 per nacht met gratis parkeren, een zonnedek en parkeerservice.

Welke boetiekhotels in Mount Pleasant zijn de beste?

Meer dan 259 beoordelingen van onze bezoekers kunnen helpen de beste boetiekhotels van Mount Pleasant te vinden. Comfort Suites At Isle Of Palms Connector (beoordeling: 7.4/10) is een favouriete 3-sterrenhotel voor bezoekers, die zoekt naar een stijlvolle accommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en 24-uurs receptie. Het ligt in de Mount Pleasant wijk. Courtyard Charleston beoordeeld met 8.8/10 is een stijlvol hotel met fitnesslessen en een sportschool, dat €279 per nacht kost.

Welke top hotels in Mount Pleasant hebben een centrale ligging?

Kies uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Mount Pleasant. Onze bezoekers vinden Residence Inn By Marriott Charleston Mt. Pleasant, beoordeeld met 8.6/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, een stomerij en fitnesslessen en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Hampton Inn & Suites Charleston/Mt. Pleasant-Isle Of Palms met beoordeling 8.2/10 en Comfort Suites At Isle Of Palms Connector, beoordeeld met 7.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Mount Pleasant zijn de populairste?

Meer dan 325 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Mount Pleasant te kiezen. Het beste goedkope hotel is Days Inn By Wyndham Mt Pleasant-Charleston-Patriots Point met beoordeling 6.4/10, dat vanaf €103 per nacht kost en gratis parkeren, 24-uurs receptie en een businesscentrum aanbiedt. IBooked.nl raadt ook Sleep Inn - Charleston met beoordeling 7.4/10 voor €168 per nacht aan, dat een kluis, breedbandinternet en een TV in de kamers heeft. Hyatt House Charleston/Mount Pleasant en Quality Inn Mt. Pleasant - Charleston zijn andere populaire hotels.

Welke hotels voor koppels in Mount Pleasant zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 31 aanbiedingen voor koppels. Red Roof Inn Plus+ Mt Pleasant - Patriots Point (beoordeling: 7.4/10) biedt kamers met airconditioning, wi-fi en een TV aan. Bezoekers vinden ook 24-uurs receptie en schoonmaakservice leuk. Ontdek andere geschikte accommodaties — Sleep Inn - Charleston, Hotel Indigo Charleston -, An Ihg Hotel en Staybridge Suites Charleston - .

Welke hotels in Mount Pleasant zijn goed voor gezinnen?

Volgens 342 beoordelingen van bezoekers zijn er 10 gezinsvriendelijke opties. Harborside At Charleston Harbor Resort And Marina (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een spa-centrum voor €269 per nacht. U kunt ook Hilton Garden Inn Charleston / Mt. Pleasant (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €246 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een stomerij en ledikanten aan.

Wat zijn de beste hotels in Mount Pleasant met buitenzwembadden?

Meer dan 741 beoordeling van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Mount Pleasant te kiezen. Een van de beste opties is Quality Inn Mt. Pleasant - Charleston (beoordeling: 8.2/10) met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een stomerij. Het ligt op 6 km van Haven Charleston City. U kunt een moderne, comfortabele en luchtgekoelde kamer voor ongeveer €129 per nacht boeken. Bezoekers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Harborside At Charleston Harbor Resort And Marina (beoordeling: 7.8/10) voor €269 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, pendeldienst en parkeerservice, evenals 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een spa-centrum. Andere top accommodaties zijn Days Inn By Wyndham Mt Pleasant-Charleston-Patriots Point, Courtyard Charleston en Staybridge Suites Charleston - .

Waar logeren in Mount Pleasant?

Beste goedkope hotels in Mount Pleasant

Budgetreizigers kunnen bij Days Inn Mount Pleasant-Charleston-Patriots Point verblijven, waar tevens een picknickplaats, een seizoensgebonden buitenzwembad en een buitenbad worden aangeboden. Red Roof Plus Mt. Pleasant Patriots Point is een budgethotel dat u in de nabijheid van Shem Creek Park zal plaatsen, met een spa-centrum, een sauna en een golfbaan.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hampton Inn Patriots Point is een 3-sterrenkeuze die op slechts 15 minuten lopen van Herdenkingsmonument voor Onderzeeboten uit de Koude Oorlog ligt en een zonterras, een golfbaan en een zwembad omvat.

Luxe en boetiekaccommodatie in Mount Pleasant

Profiteer van het logeren in de Mount Pleasant wijk en verblijf in Comfort Suites At Isle Of Palms Connector, een luxe 3-sterrenhotel met een picknickplaats, een golfbaan en een seizoensgebonden buitenzwembad. Holiday Inn Express Hotel & Suites Mount Pleasant - Charleston biedt een zonterras, een seizoensgebonden buitenzwembad en kanoën plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een goed kindvriendelijk hotel is Sleep Inn Mt. Pleasant - Charleston, dat wordt geleverd met een gezondheidsclub, een golfbaan en een seizoensgebonden buitenzwembad. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Brug Arthur Ravenel Jr. Hilton Garden Inn Mount Pleasant Sc - een resort met uitzichten over het landschap, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder