Rockport ME Hotels

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Rockport van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig156 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum500 meter van Penobscot Bay Medical Center
Het Glen Cove Inn&Suites heeft 33 kamers met uitzicht op de oceaan en ligt binnen 10 minuten rjden vanaf Rockport Marine Park.
Vanaf€ 202 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig146 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1.3 km van Rockport
Het comfortabele Country Inn At Camden biedt 42 kamers en een whirlpool bad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan en ligt 6 minuten loopafstand naar de Mount Battie in een toeristisch gebied.
Vanaf€ 185 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
6.0 km van Stadscentrum1.6 km van Penobscot Bay Medical Center
Het Farnsworth Art Museum en de Owls Head Lighthouse zijn respectievelijk op circa 3 km en 7 km rijden naar het 2-sterren Claddagh Motel&Suites gelegen.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig139 beoordelingen
Kaart
5.2 km van Stadscentrum900 meter van Penobscot Bay Medical Center
Het 3-sterren Ledges By The Bay Motel bevindt in de historische wijk in Rockport en kijkt uit over de zee en beschikt over een buitenzwembad.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum700 meter van Walker Park
Beech Hill Reserve ligt binnen 3 km rijden van het 2-sterren Schooner Bay Motor Inn Rockport en Rockland Breakwater Light ligt op circa 7 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 255 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum700 meter van Walker Park
Een verblijf in het 2-sterren Starlight Lodge At Rockport Harbor betekent dat u zich binnen 2 km afstand naar Merryspring Park bevindt, terwijl u van een verwarmd buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig97 beoordelingen
Kaart
4.8 km van Stadscentrum500 meter van Penobscot Bay Medical Center
Beech Hill Preserve is op ongeveer 3 km rijden van het 3-sterren Strawberry Hill Seaside.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
7.3 km van Stadscentrum200 meter van Samoset Resort
Sail Power & Steam Museum en Owls Head Lighthouse zijn op grofweg 3 km en op circa 4 km afstand naar het Samoset.
Vanaf€ 264 /nachtSelecteren
Adorable Garden SuitePension
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1000 meter van Cellar Door Winery
Het Adorable Garden Suite is gevestigd op circa 3 km rijden van Camden Harbor Park and Amphitheatre en alleen 2 km van Chestnut Street Baptist Church.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
Star Suite On The Midcoast RockportPension
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1000 meter van Cellar Door Winery
Het Star Suite On The Midcoast is een perfecte vakantieplek ongeveer 25 minuten wandelen van Andre the Seal Statue en andere bezienswaardigheden van Rockport.
Selecteren

FAQ over hotels in Rockport

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste goedkope hotels in Rockport?

Kies het beste goedkope hotel onder 5 opties in Rockport. The Country Inn At Camden met beoordeling 8.4/10 is een goede optie, gelegen op 2,1 km van Chestnut Street Baptist Church. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een golfbaan, een sportschool en een bubbelbad profiteren. Bezoekers vinden ook onberispelijke service leuk. IBooked.nl raadt ook Claddagh Motel&Suites met beoordeling 8.8/10 voor €108 per nacht aan, dat wi-fi, een keukentje en een zitruimte in de kamers heeft.

Wat zijn de top boetiekhotels in Rockport?

Een van de geweldigste boetiekhotels is The Country Inn At Camden, beoordeeld met 8.4/10, tegen €140 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Rockport?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. The Country Inn At Camden beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een golfbaan, een sportschool en een bubbelbad aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €140 per nacht boeken. Andere top opties zijn Samoset Resort, Schooner Bay Motor Inn en Strawberry Hill Seaside Inn.

Welke hotels in Rockport zijn goed voor gezinnen?

Volgens 228 beoordelingen van bezoekers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. The Country Inn At Camden (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een golfbaan, een sportschool en een bubbelbad voor €140 per nacht. U kunt ook Ledges By The Bay (beoordeling: 9.0/10) voor ongeveer €121 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, huishouden en krantenservice aan.

Welke hotels in Rockport dicht bij Mount Battie zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersThe Country Inn At Camden (beoordeling: 8.4/10) leuk. Het biedt een golfbaan, een sportschool en een bubbelbad aan en ligt op 5 minuten lopen van Mount Battie.

Wat zijn de beste accommodaties in Rockport met buitenzwembadden?

Volgen 287 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Rockport. Misschien vindt u The Country Inn At Camden beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €140 per nacht.

Waar logeren in Rockport?

Beste goedkope hotels in Rockport

Zoekt u budgetaccommodaties in Rockport, kijkt u dan naar Ledges By The Bay, een 3-sterren hotel met een vanaf-prijs van 135€. Glen Cove Inn & Suites Rockport is een budgethotel dat u in de nabijheid van Waldo zal plaatsen, met gratis self-service parkeerplaatsen, een zonterras en een verwarmd zwembad.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Rockport bezoekt, denk dan aan een verblijf in het centrale Schooner Bay Motor Inn met tarieven vanaf 135€.

Luxe en boetiekaccommodatie in Rockport

Voor een luxe verblijf in Rockport kunt u een kamer in Samoset Resort boeken, waar tevens een spa-centrum, een binnenzwembad en een zwembad aanwezig zijn. Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 3-sterren Strawberry Hill Seaside Inn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele The Loft On Glen Cove Beach gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen en een golfbaan. Als u met uw gezin naar Rockport reist, denk dan aan het boeken van Country Inn At Camden/Rockport naast Andre the Seal Statue, een kindvriendelijk hotel dat een spa-centrum, een gezondheidsclub en tennis heeft. Claddagh Motel & Suites is een gezellig resort hotel in Rockport, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis self-service parkeerplaatsen, een picknickplaats en een zwembad belangrijk vinden.

Meer zienMinder