Hotels in Bonita Springs, Florida

Bekijk 16 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bonita Springs van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-16 van 16
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig192 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum2.5 km van Bonita Springs Recreation Ctr
Het kindvriendelijke Trianon Bonita Bay is gevestigd in het hartje van Bonita Springs en biedt een bubbelbad en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig209 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke La Quinta By Wyndham Bonita Springs Naples North, gelegen op 26 minuten rijden van Napels luchthaven, biedt een buitenzwembad en een sportschool.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig199 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.1 km van Naples Fort Myers Greyhound Track
Het comfortabele Baymont By Wyndham is uitgerust met een zwembad en ligt binnen 20 minuten wandeling naar de Everglades Wonder Gardens.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig108 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum500 meter van Bonita Springs Recreation Ctr
Het huisdiervriendelijke Buffalo Chip'S Ranch House Motel is gevestigd binnen 15 minuten wandelen van Everglades Wonder Gardens en op circa 3 km afstand van Bonita Springs Public Works.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig168 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum800 meter van Nova SE University
Het Days Inn & Suites By Wyndham Bonita Springs North Naples, genesteld op loopafstand van Key staten park, beschikt over een buitenzwembad en 59 kamers, plus het ligt op slechts 3 km afstand van het Bowditch Point Park.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
5.2 km van Stadscentrum1.3 km van Collier County Parks Dept
Barefoot Beach Preserve is circa 10 rijminuten, terwijl Bonita Springs Public Works circa 10 rijminuten verderop ligt.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig82 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum2.3 km van Bonita Springs Recreation Ctr
Dog Beach Park is op slecht 4 km afstand van het 3-sterren Homewood Suites By Hilton.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum2.7 km van Naples Fort Myers Greyhound Track
Het 3-sterren Hampton Inn Bonita Springs Naples North ligt binnen 3 km afstand van Vanderbilt Lakes en biedt een continentaal ontbijt en een zwembad.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
4.7 km van Stadscentrum1.9 km van Collier County Parks Dept
Bonita Springs Public Works bevindt zich binnen 2 km afstand van het 2-sterren Flamingo Motel & Villas Bonita Springs North Naples.
Vanaf€ 175 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum300 meter van Nova SE University
Het 3-sterren Fairfield By Marriott Inn & Suites Bonita Springs bevindt zich binnen een 25-minuten wandeling van het Bowditch Point Park en biedt een bubbelbad en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
8.7 km van Stadscentrum2.0 km van Walden University
U kunt de Estero Bay observeren en genieten van een bubbelbad en een buitenzwembad bij het gastvrije Hyatt Regency Coconut Point Resort & Spa Near Naples ligt in de nabijheid van Hyatt Regency Coconut Point Resort And Spa.
Vanaf€ 169 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum600 meter van Naples Fort Myers Greyhound Track
Het Shangri-La Springs Bonita Springs ligt alleen 5 minuten lopen van de Everglades Wonder Gardens en beschikt over een terras, een gemeenschappelijke salon en een tuin.
Vanaf€ 264 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum2.6 km van Naples Fort Myers Greyhound Track
Het betaalbare Holiday Inn Express Hotel & Suites Bonita Springs/Naples, An Ihg Hotel met uitzicht op de tuin ligt slechts 600 meter naar Bonita Springs Public Works.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
Bonita Beach And Tennis ClubHotel
7.4
Heel goed6 beoordelingen
Kaart
6.1 km van Stadscentrum500 meter van Collier County Parks Dept
Bonita Springs Public Works ligt slechts 3 km, terwijl Barefoot Beach Boulevard op ongeveer 2 km is.
Vanaf€ 233 /nachtSelecteren
Sunseekers 4400 Unit C-102 A Bonita SpringsAparthotel
Kaart
4.7 km van Stadscentrum1.9 km van Collier County Parks Dept
In het Sunseekers 4400 Unit C-102 A kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen en fietsen.
Selecteren
Sunseekers 4400 Unit C-104 A Bonita SpringsAparthotel
Kaart
4.7 km van Stadscentrum1.9 km van Collier County Parks Dept
De Everglades Wonder Gardens is 4 km verder gelegen en u kunt het Riverside Park op circa 4 km verderop bezoeken.
Selecteren

FAQ over hotels in Bonita Springs

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Bonita Springs zou je aanbevelen?

Hyatt Residence Club, Coconut Plantation met een golfbaan, een wellnesscentrum en een businesscentrum ter plaatse heeft beoordeling 9.0/10 voor €184 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl Days Inn & Suites By Wyndham North Naples beoordeeld met 8.2/10 is een stijlvol hotel met een sportschool en een fitnesscentrum, dat €67 per nacht kost.

Welke goedkope hotels in Bonita Springs zijn de populairste?

Meer dan 286 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Bonita Springs te selecteren. We raden Hampton Inn Naples North met beoordeling 7.6/10 als een van de beste opties in Bonita Springs aan, het kost vanaf €67 per een nacht. Een ander aanbevolen hotel is La Quinta By Wyndham Naples North, beoordeeld met 7.4/10, voor €94 per nacht. Het biedt ook een vergaderzaal, vergaderfaciliteiten en printers aan.

Welke hotels voor koppels in Bonita Springs zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze reizigers is Hyatt Regency Coconut Point Resort & Spa Near Naples (beoordeling: 8.4/10). Het ligt op 4,4 km van Lovers Key State Park en biedt een kluis, een wetbar en een zitruimte in de kamers voor ongeveer €350 per nacht aan. Trianon Bonita Bay Hotel met beoordeling 8.4/10 is ook een goede 4-sterrenaccommodatie voor koppels, die een sportschool en een fitnesscentrum aanbiedt, en 24-uurs receptie, express uitcheckdienst en wasserij verleent. U kunt deze accommodatie in Bonita Springs voor ongeveer €80 per nacht reserveren. Andere top opties zijn Bonita Beach Resort Motel, Flamingo Motel & Villas North Naples en La Quinta By Wyndham Naples North.

Welke hotels in Bonita Springs zijn goed voor gezinnen?

Volgens 397 beoordelingen van reizigers zijn er 6 gezinsvriendelijke opties. Hyatt Regency Coconut Point Resort & Spa Near Naples (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een stomerij, een businesscentrum en kanoën voor €350 per nacht. Homewood Suites, beoordeeld met 9.0/10, is ook een goede optie met 24-uurs receptie, een spa-centrum en ledikanten. U kunt een rookvrije, luchtgekoelde en heldere kamer voorzien van een TV, een keukentje en een zitruimte voor ongeveer €110 per nacht boeken.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Naples-Fort Myers Greyhound Racing and Poker?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersBaymont By Wyndham (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt een zonneterras, fitnesslessen en een businesscentrum aan en ligt op 10 minuten lopen van Naples-Fort Myers Greyhound Racing and Poker.

Wat zijn de beste hotels in Bonita Springs met buitenzwembadden?

Meer dan 544 beoordeling van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Bonita Springs te selecteren. Een van de beste opties is Hyatt Residence Club, Coconut Plantation (beoordeling: 9.0/10) met een golfbaan, een wellnesscentrum en een businesscentrum. Het ligt op 4 km van Pelican Landing Parkway. U kunt een luchtgekoelde en design kamer voor ongeveer €184 per nacht boeken. Misschien vindt u Days Inn & Suites By Wyndham North Naples beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €67 per nacht. Bekijk andere accommodaties: Trianon Bonita Bay Hotel, Holiday Inn Express Hotel & Suites/Naples, An Ihg Hotel en Hampton Inn Naples North.

Waar logeren in Bonita Springs?

Beste goedkope hotels in Bonita Springs

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Bonita Resort And Club A Vri Resort als u op een budget reist maar graag van gratis prive parkeerplaatsen, windsurfen en waterskiën wilt kunnen genieten. Als u op loopafstand van Kensington Golf & Country Club wilt verblijven, boek een hotel zoals Buffalo Chip'S Ranch House Motel, waar tevens de redelijke prijzen worden gehanteerd.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bonita Springs

Hyatt Coconut Plantation is een luxe accommodatie met uitzicht op het landschap die tevens dicht bij parken en een rivier ligt. Voor een authentieke ervaring kunt u overwegen om Days Inn & Suites Bonita Springs North Naples of Bonita Beach And Tennis Club By Watersto te boeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele 4877 Regal Drive Townhouse gaan, daar treft u onder andere een golfbaan en vissen. In Hampton Inn Bonita Springs Naples North kunnen gezinnen gebruik maken van een golfbaan, een zwembad en een buitenbad. Trianon Bonita Bay is een populair resort met een spa-centrum, tubing en snorkelen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder