Borrego Springs CA Hotels

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Borrego Springs van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig127 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Gasten zullen genieten van een zwembad en 93 kamers, tijdens een verblijf in het Resort And Spa Borrego Springs met locatie minuten rijden van Salton zee.
Vanaf€ 192 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig118 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum200 meter van Villager Peak
Het comfortabele 3-sterren Palm Canyon Hotel And Rv Resort is gesitueerd ongeveer 10 minuten loopafstand van het Anza-Borrego Desert State Park en biedt gasten een buitenzwembad en een sportschool aan.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Stanlunds Inn And Suites Borrego Springs is op 125 km van de luchthaven El Centro, Californie (IPL-Imperial County) en op circa 10 minuten wandelafstand van de Palm Canyon Road & 818 bushalte.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum500 meter van Stout Paleo Lab
Het 3-sterren Borrego Valley Inn is in een platteland van Borrego Springs geplaatst en beschikt over een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
6.7 km van Stadscentrum10.6 km van Parks and Recreation Dept
Het La Casa Del Zorro Borrego Springs is een elegant 4-sterren accommodatie gelegen slechts 12 minuten lopen van Galleta Meadows en binnen een autorit van 15 minuten vanaf Borrego Art Institute.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum1.4 km van Anza-Borrego Desert State Park
Anza-Borrego Desert State Park Visitor Center en Ghost Mountain zijn respectievelijk rond 15 minuten te voet vandaan en slechts 25 minuten lopen van het Palms At Indian Head Borrego Springs gelegen.
Vanaf€ 166 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum1.7 km van Stout Paleo Lab
Dit hotel, gelegen direct naast Borrego Art Institute en op 1 km van het centrum van Borrego Springs, beschikt over 8 kamers en een buitenzwembad.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
Borrego Springs ResortHotel
9.0
Perfect30 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Borrego Springs

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Borrego Springs zijn de beste?

Motel, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een zonneterras en een buitenzwembad ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Borrego Springs zijn de beste?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Borrego Springs. Een van de beste goedkope hotels is Palm Canyon Hotel And Rv Resort, beoordeeld met 7.6/10, dat €116 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Borrego Springs?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Borrego Valley Inn beoordeeld met 7.8/10, dat gratis parkeren, een golfbaan en gratis pendeldienst heeft. Het ligt op 2 km van Anza-Borrego Desert State Park Visitor Center en kost ongeveer €201 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Borrego Springs?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Borrego Springs. Resort And Spa (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en gratis pendeldienst voor €108 per nacht. La Casa Del Zorro, beoordeeld met 7.6/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en bruiloft diensten. U kunt een luxe, design en luchtgekoelde kamer voorzien van wi-fi, een patio en een balkon voor ongeveer €193 per nacht boeken.

Wat zijn de beste accommodaties in Borrego Springs met buitenzwembadden?

Volgen 69 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Borrego Springs. Misschien vindt u Stanlunds Inn And Suites beoordeeld met 6.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €74 per nacht.

Waar logeren in Borrego Springs?

Beste goedkope hotels in Borrego Springs

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Borrego Springs Resort & Golf Club, BW Premier Collection met tarieven vanaf 110€ of Palm Canyon Hotel And Rv Resort waar de prijzen bij 121€ beginnen. Two Brothers: De Anza Villas Condo ligt op slechts een steenworp afstand van Borrego Art Institute.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het gelegen nabij The Rowe Gallery Downtown Villa: A Borrego Condo Condo is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in 1555 Sandstone Circle Home of Cobb Place Condo, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Borrego Springs Resort And Spa is een kindvriendelijk hotel dat over een golfbaan, een bubbelbad en een wellnesscentrum beschikt, waardoor het een leuke accommodatie voor het hele gezin is. La Casa Del Zorro is een resort hotel met een bubbelbad, een patio en een wellnesscentrum, dat tevens golf, tafeltennis en bocce biedt.

Meer zienMinder