Hotels in Mariupolʼ

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Mariupolʼ van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Reikartz Mariupol HotelHotel
8.6
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Mariupol City Garden ligt slechts 25 minuten lopen van het 3-sterren Reikartz, terwijl Victory Square bijna 18 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mariupolʼ

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Mariupolʼ zou je aanbevelen?

Poseidon Hotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en huishouden ter plaatse heeft beoordeling 10.0/10 voor €62 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de klanten van iBooked.nl

Welke top hotels in Mariupolʼ hebben een centrale ligging?

Reikartz, beoordeeld met 9.8/10 is het beste hotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Mariupolʼ?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Mariupolʼ.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Mariupolʼ?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 14 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is Reikartz (beoordeling: 9.8/10). Het ligt op 3,1 km van City Theater Square en biedt een minibar, een TV en een kastje in de kamers voor ongeveer €59 per nacht aan. Ontdek andere geschikte accommodaties — Rusalochka Inn, Inn Gusi project hotel en Spartak Hotel.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Mariupolʼ?

Volgens 6 beoordelingen van klanten zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Irishotels (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en 24-uurs receptie voor €17 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Mariupolʼ vlakbij Mariupol Art Museum Named After Arkhip Kuindzhi?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenSpartak Hotel (beoordeling: 5.8/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een nachtclub en een stomerij aan en ligt op 5 minuten lopen van Mariupol Art Museum Named After Arkhip Kuindzhi.

Wat zijn de beste hotels in Mariupolʼ met buitenzwembadden?

Als u zoekt naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 3 accommodaties om eruit te kiezen.

Waar logeren in Mariupolʼ?

Beste goedkope hotels in Mariupolʼ

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Irishotels Mariupol met de gemiddelde overnachtingsprijs van 13€. Guesthouse Peschanka ligt op slechts een steenworp afstand van Mariupol Zoo.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Apartment On Metalurhiv Ave 47 met kamerprijzen vanaf 20€ en Apartment On Metalurhiv Ave 47 met kamers voor slechts 20€. Het gelegen nabij Moderne Kunstgalerie Koeindzji Dwuhcomnatnaya Apartments In Centre is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Mariupolʼ

Apartment On Peace Avenue 84 is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 15€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ан Софія Итал125 is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 350 meter verwijderd van Moko Pizza. European Mariupol is een gezinsvriendelijke accommodatie op loopafstand van Museum voor Plaatselijke Geschiedenis van Marioepol. Voor een ontspannen vakantie kunt u een resort hotel in de buurt van Sultan Suleiman Mosque boeken, zoals Poseidon Hotel of Spartak Hotel.

Meer zienMinder