Hotels in Kyrylivka

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Kyrylivka van 50+ aanbieders

Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Accommodaties in de buurt van Kyrylivka
Gostinyi Dvorik Nikol Hotel Henichesk
Herberg
8.6
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
45.7 km van Kyrylivka45.7 km van Stadscentrum
Het Azov-Sivash National Park is 15 minuten lopen vandaan en Zaporizhia ligt op 187 km afstand.
Vanaf€ 20 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kyrylivka

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Kyrylivka?

Selecteer uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Kyrylivka. We raden Villa Azov als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en speelgoed, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Kyrylivka?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 10 opties in Kyrylivka. We raden Bermudy met beoordeling 10.0/10 als een van de beste opties in Kyrylivka aan, het kost vanaf €11 per een nacht. Bekijk andere goedkope accommodaties zoals Versaviia, Kurortny Complex Priboy en Luxor.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Kyrylivka?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 39 aanbiedingen voor koppels. Andere top opties zijn Grand Victoria Hotel, Baza Otdyha Kolibri en Гостевой Дом Аполлинария.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Kyrylivka?

Volgens 8 beoordelingen van klanten zijn er 17 gezinsvriendelijke opties. Bermudy (beoordeling: 10.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een nachtclub en krantenservice voor €14 per nacht. Villa Azov, Arista en Marjaj hebben allemaal 8 recensies van gezinnen, die naar Kyrylivka reizen, gekregen.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Akvapark "Ostriv Skarbiv"?

Er zijn 10 aanbiedingen. Selecteer een hotel vlakbij Akvapark "Ostriv Skarbiv", zoals Treasure Island Hotel, gelegen binnen 10 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en 24 uur bewakingsdienst en biedt kamers vanaf €26 per nacht.

Welke hotels in Kyrylivka met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 5 beoordelingen zijn er 18 hotels met buitenzwembadden in Kyrylivka. Bekijk andere accommodaties: Baza Otdykha Irida, Sharm en Villa Pena.

Waar logeren in Kyrylivka?

Beste goedkope hotels in Kyrylivka

Guest House Jolly is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Kyrylivka. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Zolotoe Runo in het centrum van Kyrylivka hebben. Гостевой Дом "Amore Mio" is een budgetvriendelijke accommodatie, gesitueerd in Kyrylivka op circa 25 minuten lopen van Gold Sands.

Luchthavens en Metrostations van Kyrylivka

Zoekt u een appartement in de buurt van Melitopol Air Base luchthaven, dan kan House In Melitopole, comfortabel gelegen op minder dan 3 km ervandaan, een goede optie voor u zijn.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Kyrylivka heeft 3 centraal gelegen hotels, waaronder Baza Otdyha Kolibri en Baza Otdyha Solaris op 150 meter van het stadshart. Het gelegen nabij Delʹfinariy "Oskar" Aristocrat is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

U kunt kiezen voor Otel " Drug " naast Delfin, dat de gasten een indrukwekkend uitzicht op het meer biedt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Kyrylivka

Apart Hotel Gulfstream, dat uitzichten over de stad biedt, is een hoog beoordeeld hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zwembad en een buitenzwembad in Kyrylivka.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Kyrylivka, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Гостевой Дом София, dat op circa 0.1 km van het centrum van de stad ligt. Denk aan een verblijf in Shkiper of Adazhio, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Grand Victoria Hotel in Kyrylivka is een fijn hotel for gezinnen, dat voorzien is van gratis prive parkeerplaatsen en tafeltennis. Bermudy is een elegant vakantiehotel op minder dan 30 minuten lopen van Delfin.

Meer zienMinder