Hotels in Staines-upon-Thames

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Staines-upon-Thames van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig247 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Masonic Hall
Het 3-sterren Boleyn Staines-upon-Thames is gunstig gelegen in het zakendistrict van de stad en biedt een gemeenschappelijke salon, de recreatieve voorzieningen van het hotel en een golfbaan.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig117 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Masonic Hall
Gasten kunnen genieten van een Engels ontbijt en genieten van een bezoek aan het Runnymede Luchtmachtmonument, dat zich op 3 km verwijderd van het huisdiervriendelijke Swan Staines-upon-Thames bevindt.
Vanaf€ 206 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig250 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Spelthorne Museum
Het Mercure London is relatief dichtbij Thorpe park gelegen en beschikt over de recreatieve voorzieningen van het hotel en een tuin.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum
Windsor Great-park is 4 km rijden naar het Bluebell Cottage.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
Travelodge StainesHotel
8.0
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Vue Cinemas
Het niet-roken Travelodge Staines Staines-upon-Thames is op 15 km van de luchthaven Londen Heathrow en op slechts 10 minuten lopen van de High Street bushalte.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
Lord Rod'S Guest HousePension
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.0 km van Bnaps Ltd
Dit hotel ligt vlak bij Fairy and Tree en op 11 km van Legoland Windsor. Het beschikt over een zonnedek en een zonneterras.
Selecteren
Premier Inn Staines Upon ThamesHotel
7.6
Heel goed4 beoordelingen
Het Thorpe Park ligt op minder dan 2 km van het 3-sterren Premier Inn Staines Upon Thames, terwijl de Memorial Gardens rond 5 minuten wandelen vandaan ligt.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Staines-upon-Thames

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Staines-upon-Thames?

Kies uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Staines-upon-Thames. Een van de beste hotels in het centrum van Staines-upon-Thames is The Boleyn Hotel beoordeeld 6.6/10 vanaf €63 per nacht. The Swan Hotel met beoordeling 8.4/10 en Mercure London Staines-Upon-Thames Hotel, beoordeeld met 7.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Staines-upon-Thames?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 4 aanbiedingen in Staines-upon-Thames. Het beste goedkope hotel is Travelodge Staines met beoordeling 8.2/10, dat vanaf €63 per nacht kost en 24-uurs receptie, huishouden en ledikanten aanbiedt. The Boleyn Hotel beoordeeld met 6.6/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een vergaderzaal aanbiedt en €111 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Staines-upon-Thames zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek The Swan Hotel beoordeeld met 8.4/10, dat huishouden, ledikanten en een kindermenu heeft. Het ligt op 3,1 km van Runnymede Luchtmachtmonument en kost ongeveer €138 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Staines-upon-Thames?

Op de basis van 281 beoordelingen van onze bezoekers zijn er 4 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. The Boleyn Hotel (beoordeling: 6.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een vergaderzaal voor €111 per nacht. Mercure London Staines-Upon-Thames Hotel, beoordeeld met 7.2/10, is ook een goede optie met een zonneterras, een stomerij en boogschieten. U kunt een en-suite, hedendaagse en heldere kamer voorzien van een minibar, airconditioning, koffie- en theevoorzieningen voor ongeveer €70 per nacht boeken.

Waar logeren in Staines-upon-Thames?

Beste goedkope hotels in Staines-upon-Thames

Een budgetlogement vindt u bij Heathrow Cottages voor 97€ per nacht of bij Staines Upon Thames, dat 111€ per overnachting in rekening brengt. Clarendon Wraysbury Hall ligt op slechts een steenworp afstand van Chessington World of Adventures.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De natuurliefhebbers, die voor Mercure London Staines Upon Thames Hotel met de prijs van 97€ hebben gekozen, zullen het ongetwijfeld leuk vinden dat ze dicht bij parken en een rivier verblijven.

The Swan Hotel ligt op 5 minuten lopen van Masonic Hall en heeft kanoën en vissen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Exquisite 1 Bed Apartment met vanaf-prijs van 149€ per kamer. Als u in de buurt van Vue Cinemas wilt zijn, kies dan voor Travelodge Staines, een goede optie voor gezinnen en op slechts 5 minuten loopafstand.

Meer zienMinder