Hotels in Southwold

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Southwold van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum500 meter van Royal British Legion
Southwold Summer Theatre ligt circa 6 minuten wandelen vandaan, terwijl Southwold Sailors' Reading Room circa 6 minuten wandelen is.
Vanaf€ 151 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum400 meter van Sole Bay Bowls Club
Het 4-sterren Randolph is binnen nog geen 18 minuten lopen van Adnams 'Make Your Own Gin' Experience gelegen en beschikt over 10 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
6.2 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Stables At Henham Park Southwold is gevestigd binnen 7 km van Alfred Corry Lifeboat Museum Trust en binnen 7 km afstand van The Cut.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Southwold Summer Theatre
Het Crown, gelegen op circa 5 minuten naar St Edmund's Church, beschikt over 15 kamers en een à la carte restaurant waar de Britse keuken keuken wordt geserveerd.
Vanaf€ 171 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Buckenham Galleries
Gasten kunnen genieten van het à la carte restaurant in het Swan Southwold, dat Britse gerechten serveert en uitzicht op de patio heeft.
Vanaf€ 269 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Garden Gallery
Gelegen op slecht 3 km van Wang Marshes Viewing Platform, het 5-sterren Sutherland House biedt hedendaagse kamers ongeveer 25 minuten wandelen van Walberswick Church St Andrews.
Vanaf€ 258 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum600 meter van Southwold Harbour
St Edmund's Church is op slechts 13 van het 3-sterren Sail Loft.
Vanaf€ 208 /nachtSelecteren
Valley Farmhouse B&BBed & Breakfast
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
13.3 km van Stadscentrum
Het ligt tevens op 10-minuten rijden van Henham Park.
Vanaf€ 163 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Southwold

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Southwold zijn de beste?

Het beste is Sutherland House beoordeeld met 7.8/10 voor €229 per nacht met een golfbaan, in het restaurant en strijken.

Welke plekken in het centrum van Southwold zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 26 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Southwold. We raden Blyth Hotel als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en in het restaurant, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum. Sutherland House met beoordeling 7.8/10 en Crown Hotel, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Southwold?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Southwold. The Randolph Hotel beoordeeld met 7.4/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden aanbiedt en €182 per nacht kost.

Wat zijn de beste romantische hotels in Southwold?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Crown Hotel beoordeeld met 8.2/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden heeft. Het ligt op 4,2 km van Wang Marshes Viewing Platform en kost ongeveer €186 per nacht. Andere top opties zijn Sutherland House, The Stables At Henham Park en Blyth Hotel.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Southwold?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. The Swan Hotel (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en huishouden voor €292 per nacht. U kunt ook The Sail Loft (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €211 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en in de bar aan.

Welke hotels in Southwold niet ver van Southwold Pier zijn de beste?

U kunt bij Crown Hotel, beoordeeld met 8.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Southwold Pier. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden aan.

Waar logeren in Southwold?

Beste goedkope hotels in Southwold

The Randolph Hotel is een hoog beoordeeld 3-sterren budgethotel met gratis parkeren en een golfbaan, verder is er Restaurant at The Randolph in de buurt. The Plough Inn bevindt zich op loopafstand van The Red House, Aldeburgh en biedt betaalbare kamers voor 81€ per nacht.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die de voorkeur geven aan een verblijf in het centrum van de stad moeten The Sail Loft en Blyth Hotel bezoeken, die op 10 en 10 minuten lopen van het stadscentrum liggen. Het gelegen nabij Southwold Pier Apartment High House is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Southwold

Reizigers die de voorkeur geven aan een luxueus verblijf kunnen het beste aan The Stables At Henham Park denken, een 4-sterrenhotel binnen 30 minuten rijden van Long Shop Museum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Kestrel is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 250 meter verwijderd van The Swan Hotel Restaurant. Apartment Tibby'S, gelegen nabij Halesworth & District Museum, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met een golfbaan, paardrijden en wandelen. Crown Hotel is een 3-sterren hotel op 0.2 km van het centrum, dat vooral voor gezinnen wordt aanbevolen.

Meer zienMinder