Hotels in Rostrevor

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Rostrevor van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
The OystercatcherBed & Breakfast
8.2
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Narrow Water Keep and Castle en Warrenpoint Library zijn respectievelijk binnen 25 minuten te voet vandaan en op slechts 3 km van het 4-sterren Oystercatcher Bed and Breakfast gelegen.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Inn heeft een Chinees restaurant en 7 kamers en ligt in een atmosferische wijk.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
The Sands B&B RostrevorBed & Breakfast
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Er zijn kamers met uitzicht op de berg en het hotel ligt dicht bij Ross Monument.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Carlingford Marina ligt op 3 km afstand van het 3-sterren Seaview Guesthouse, terwijl Good Craic Gifts and Souvenirs binnen 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 170 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Rostrevor

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Rostrevor hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 20 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Rostrevor. Het beste hotel in het centrum van Rostrevor is The Inn, beoordeeld met 8.0/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en bordspellen aan.

Welke top hotels in Rostrevor zijn goedkoop?

The Inn beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Rostrevor. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en bordspellen.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Rostrevor?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. The Inn beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en bordspellen aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €137 per nacht boeken.

Welke hotels in Rostrevor zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. The Inn (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en bordspellen voor €137 per nacht. U kunt ook Seaview Guesthouse (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €143 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan aan.

Welke hotels in Rostrevor dicht bij Ross Monument zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersThe Inn (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en bordspellen aan en ligt op 10 minuten lopen van Ross Monument.

Waar logeren in Rostrevor?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 4-sterren The Sands B&B Rostrevor met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en windsurfen de ideale keuze. Cute Double Room With Own Door Access And Bathroom bevindt zich in het hart van Rostrevor en biedt een zonterras, een golfbaan en wandelen.

Selecteer een hotel nabij Kilbroney Park, zoals The Rostrevor Inn met een kamerprijs van 109€ per nacht. The Oystercatcher is een informele accommodatie op 10 minuten lopen van Kilbroney Park.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Rostrevor, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Sangsters Court, Rostrevor, dat op circa 0.1 km van het centrum van de stad ligt. Geniet van uw verblijf in het comfortabele The Willows Lovely Apartment op slechts 350 meter van het stadscentrum. In Firtrees Bed & Breakfast kunnen gezinnen gebruik maken van gratis prive parkeerplaatsen en een zonterras.

Meer zienMinder