Hotels in Portishead

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Portishead van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Ibis Budget Portishead Marina Portishead is gevestigd binnen 8 minuten loopafstand naar Echo en op een 8loopafstand naar Crouch.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren

Waar logeren in Portishead?

Beste goedkope hotels in Portishead

Voor goedkopere of meer budgetvriendelijke accommodaties in Portishead, een optie om te overwegen is The Poacher, die over gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden, evenals een perfecte locatie op loopafstand van Portishead brewing Co beschikt. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij The Poacher, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Prior's Wood, zoals het voordelige The Poacher met de prijs vanaf €94.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het hart van Portishead vindt u veel centraal gelegen accommodaties waaronder The Marine en Harbour Road. The Poacher ligt op minder dan 450 meter van het centrum en biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Bell, zoals The Poacher, dat €94 per nacht kost. Kies een hotel naast Portishead Marina, zoals The Poacher en The Marine, dat een verscheidenheid aan faciliteiten heeft, waaronder gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en fietsen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Channel View Crescent is een betaalbaar appartement op 350 meter van St Joseph's Church. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Portishead, zullen blij zijn met The Nook @ Drop Anchor en The Loft. Bij het plannen van een zakelijke bijeenkomst in Portishead neemt u in aanmerking The Poacher dat zich op 0.3 km van het stadscentrum bevindt. The Poacher wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Portishead, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden biedt.

Meer zienMinder