Hotels in Long Melford

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Long Melford van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig212 beoordelingen
Het Bull Hotel By Greene King Inns Long Melford is op maar 5 minuten lopen van The Famous Old House Gallery of Long Melford geplaatst en biedt een à la carte restaurant aan.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig118 beoordelingen
Holy Trinity Church ligt binnen 13 minuten wandelafstand naar het rookvrije Crown Inn en Newton Green Golf Club ligt op minder dan 4 km van de accommodatie.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
In het gastvrije Black Lion, Long Melford, op slechts 6 km rijden naar Lavenham Guildhall, kunt u dineren in een à la carte restaurant en Britse gerechten.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig337 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
De kamers van het George & Dragon Sudbury liggen op slechts 150 meter verwijderd van The Famous Old House Gallery of Long Melford en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
St Peter and St Paul's Church bevindt zich 7 km verder, terwijl station Long Melford binnen een straal van 800 meter ligt.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het luxe Swan Long Melford ligt op een 4 km van St Peter's Sudbury en biedt accommodatie met een een restaurant en een bagageopslag aan.
Vanaf€ 146 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Gainsborough's House ligt op maar een afstand van 4 km, terwijl Long Melford Heritage Centre op circa 400 meter afstand is.
Vanaf€ 195 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 5-sterren Denmark House Bed and Breakfast Long Melford is op 60 km van de luchthaven Londen Stansted en binnen gemakkelijke toegang tot de Bull bushalte.
Selecteren

FAQ over hotels in Long Melford

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Long Melford hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 363 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Long Melford. We raden The Crown Inn Hotel als het beste hotel met een zonnedek, huishouden en kindermaaltijden, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum. Bull Hotel By Greene King Inns met beoordeling 8.4/10 en The Mill, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Long Melford?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Long Melford. Een van de beste goedkope hotels is Bull Hotel By Greene King Inns, beoordeeld met 8.4/10, dat €60 per nacht kost en een golfbaan, een fotokopieerapparaat en in het restaurant aanbiedt. The Crown Inn Hotel is ook een goede keuze met beoordeling 8.6/10 voor €105 per nacht.

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Long Melford?

Een van de beste luxe hotels in Long Melford is The Black Lion, beoordeeld met 8.4/10 — het heeft meer dan 114 positieve recensies van onze gasten. Het biedt gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden aan en kost u €212 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Long Melford?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Bull Hotel By Greene King Inns, beoordeeld met 8.4/10, dat een golfbaan, een fotokopieerapparaat en in het restaurant heeft. Het is op 750 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €60 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Long Melford?

The Crown Inn Hotel (beoordeling: 8.6/10) biedt een zonnedek, huishouden en kindermaaltijden aan. Het ligt 4,8 km van Newton Green Golf Club. Gasten kunnen van Indiase keuken, Aziatische keuken, Balti keuken en Bengaalse keuken bij Cafe Massala restaurant genieten. U kunt ook The Black Lion, (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €212 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden aan.

Welke hotels in Long Melford niet ver van Melford Hall zijn de beste?

Om niet ver van Melford Hall te zijn, logeer bij Long Melford Swan (beoordeling: 8.4/10), dat op 5 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt huishouden, kindermaaltijden en een businesscentrum aan. Gasten kunnen van Chinese keuken en Britse keuken bij Chips 'n' Chopstix restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Long Melford?

Beste goedkope hotels in Long Melford

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in Long Melford behoren tevens White Cottage B&B en Bull Hotel. De hoog beoordeelde budgetaccommodatie Bull Hotel ligt binnen loopafstand van 10 minuten van het centrum van Long Melford. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij National Trust, zoals het voordelige White Cottage B&B met de prijs vanaf €66.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

The Crown is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.5 km van het stadscentrum.

Kies een hotel naast Kentwell Hall, zoals Bull Hotel op 10 minuten lopen van het stadscentrum. Wilt u dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Long Melford verblijven, dan kan dat bij White Cottage B&B waar u tevens dicht bij The Jessica Muir Gallery zal zijn.

Luxe en boetiekaccommodatie in Long Melford

Denk aan het chique The Crown op minder dan 5 minuten lopen van Long Melford Heritage Centre. Het 3-sterren Bull Hotel is een optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een betrouwbare service.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt er ook voor kiezen om een kamer bij White Cottage B&B te boeken, een hotel met zakelijke faciliteiten op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum. Als u op zoek naar een comfortabel resort hotel in Long Melford bent, overweeg dan The Crown, dat ook op 15 minuten loopafstand van Holy Trinity Church ligt.

Meer zienMinder