Hotels in Lochgoilhead

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Lochgoilhead van 50+ aanbieders

Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig179 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het indrukwekkende Drimsynie Estate bevindt zich op minder dan 4 km rijden van Loch Goil en beschikt over een à la carte restaurants, een terras en een speelgedeelte.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Het Lochwood Guest House Lochgoilhead biedt een stoomcabine en saunafaciliteiten aan en ligt op een rustige locatie in een platteland in de buurt van een aanlegsteiger.
Vanaf€ 188 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Shore House bevestigt zich in een platteland van Lochgoilhead, circa 10 minuten wandelen naar Drimsynie Estate Leisure Centre en op afstand van 4 km van Loch Goil.
Vanaf€ 310 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
7.0 km van Stadscentrum
Loch Goil is op op rijafstand van slechts 10 minuten vanaf een pension, terwijl de luchthaven Glasgow International is 85 km ervandaan.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Lochgoilhead

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Lochgoilhead hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 45 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Lochgoilhead. Onze bezoekers vinden Drimsynie Estate Hotel, beoordeeld met 6.4/10, leuk. Het heeft gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een wellnesscentrum en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels in Lochgoilhead zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is The Shore House, beoordeeld met 8.0/10, dat €130 per nacht kost en gratis parkeren, een golfbaan en kanoën aanbiedt. The Goil Inn is ook een goede keuze met beoordeling 8.2/10 voor €84 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Lochgoilhead?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek The Goil Inn, beoordeeld met 8.2/10, dat gratis parkeren, een golfbaan en huishouden heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €84 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Lochgoilhead?

The Shore House (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en kanoën voor €130 per nacht. U kunt ook Drimsynie Estate Hotel (beoordeling: 6.4/10) voor ongeveer €152 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een wellnesscentrum aan.

Welke hotels in Lochgoilhead dicht bij Drimsynie Estate Leisure Centre zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersThe Shore House (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een golfbaan en kanoën aan en ligt op 5 minuten lopen van Drimsynie Estate Leisure Centre.

Waar logeren in Lochgoilhead?

Beste goedkope hotels in Lochgoilhead

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Lochgoilhead zijn kunnen ervoor kiezen om in The Goil Inn te verblijven, met een kamerprijs vanaf €82 per nacht. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij The Goil Inn, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. The Goil Inn is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van War Memorial, dat kamerprijzen vanaf €82 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotels zoals Drimsynie Estate Hotel en The Shore House zijn ideaal gelegen in het stadscentrum van Lochgoilhead en bieden gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. The Shore House is een andere centrale optie die zich op 5 minuten lopen van het hart van Lochgoilhead bevindt.

Om de vele attracties van Lochgoilhead te kunnen waarnemen, logeer bij The Shore House gelegen op afstand van ongeveer 10 minuten lopen van Drimsynie Estate Leisure Centre en 5 minuten lopen van het stadscentrum. Flowerdale Cottage is een accommodatie, gelegen direct naast Drimsynie Estate Leisure Centre en op circa 5 minuten lopen van het centrum van Lochgoilhead.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

The Shore House is een 3-sterren gezinsvriendelijke accommodatie, gelegen op 350 meter van het centrum. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Lochgoilhead, The Goil Inn of Lochwood Guest House zijn onder hen.

Meer zienMinder