Hotels in Ivybridge

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ivybridge van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum
Het rookvrije Anchor Inn Ivybridge is gevestigd nog geen 10 minuten rjden vanaf Church of St Petrock en nog geen 10 minuten rjden van Enclosure.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
Thornham CottageBed & Breakfast
8.2
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
The Sportsmans Inn LimitedHotel
8.2
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Sportsmans Inn Ivybridge is gevestigd ongeveer 5 lopen van The Watermark en op 9 minuten loopafstand van Filham Park.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ivybridge

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Ivybridge?

Onze klanten vinden The Sportsmans Inn, beoordeeld met 7.8/10, leuk. Het heeft huishouden, een kindermenu en in het restaurant en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke top hotels in Ivybridge zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is The Sportsmans Inn, beoordeeld met 7.8/10, dat €73 per nacht kost en huishouden, een kindermenu en in het restaurant aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Ivybridge?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk The Sportsmans Inn beoordeeld met 7.8/10, dat huishouden, een kindermenu en in het restaurant heeft. Het ligt op 3 km van Lee Mill en kost ongeveer €73 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Ivybridge?

The Sportsmans Inn (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met huishouden, een kindermenu en in het restaurant voor €73 per nacht.

Welke hotels in Ivybridge vlakbij Delamore House zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenThe Sportsmans Inn (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt huishouden, een kindermenu en in het restaurant aan en ligt op 10 minuten lopen van Delamore House.

Waar logeren in Ivybridge?

Beste goedkope hotels in Ivybridge

Een bezoek aan Ivybridge hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel The Sportsmans Inn met een vanaf-prijs van €78 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij The Sportsmans Inn in het centrum van Ivybridge hebben. Bent u een enthousiaste reiziger die erop uit is van alles te beleven, overweeg dan een reservering te maken bij een hotel zoals The Sportsmans Inn nabij Lukesland Gardens. The Sportsmans Inn is een budgetvriendelijke keuze die op 15 minuten lopen van het treinstation Ivybridge ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid in Ivybridge van dichtbij meemaken, kies dan voor een hotel in het hart van de stad, bijvoorbeeld, voor het 3-sterren The Sportsmans Inn. The Sportsmans Inn is een ander goed hotel in het centrum van Ivybridge, vlakbij Delamore House.

U kunt ook The Sportsmans Inn eens proberen, het ligt dicht bij Delamore House en biedt huishouden, een kindermenu en in de bar. Om dichter bij Delamore House te zijn, kiest u The Sportsmans Inn, een 3-sterrenaccommodatie met kamerprijzen vanaf €78, gelegen op 5 minuten lopen van het centrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ivybridge

Voor uw vakantie in Ivybridge kunt u tevens voor een luxe accommodatie kiezen, zoals The Anchor Inn, gelegen nabij Brownston Art Gallery,

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Comfortabele familiekamers in Ivybridge zijn te vinden in The Sportsmans Inn, dat tevens extra faciliteiten zoals huishouden, een kindermenu en in de bar biedt. Voor een ontspannen vakantie kunt u een resort hotel in de buurt van St John the Evangelist boeken, zoals The Sportsmans Inn of Exeter Inn.

Meer zienMinder