Hotels in Eyam

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Eyam van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Innisfree CottageBed & Breakfast
8.2
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum500 meter van Eyam Hall
Surprise View Car Park en Mompesson's Well zijn minder dan 4 km ervandaan en op slechts 10 minuten lopen naar het Innisfree Cottage Eyam.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Barrel Inn is gevestigd op afstand van 4 km van David Mellor Design en op binnen 25 lopen van Eyam Parish Church of St Lawrence.
Vanaf€ 219 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig82 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum500 meter van Eyam Hall
Het huisdiervriendelijke Miners Arms is gevestigd binnen 10 minuten rijden van Eyam Museum en binnen ongeveer 10 minuten rijden van Eyam Plague Village Museum.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
Longcroft ViewHotel
De woning, die de locatie in de buurt van Mompesson’s Well heeft, omvat 2 kamers en een zwembad.
Selecteren
Bretton Cottage EyamBed & Breakfast
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
The Cathedral of the Peak bevindt zich op maar een afstand van 6 km, terwijl Eyam Plague Village Museum op grofweg 2 km verderop ligt.
Vanaf€ 132 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Eyam

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Eyam zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Eyam om uit te kiezen. The Miners Arms met gratis parkeren, kindermaaltijden en fietsen is beoordeeld met 7.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Eyam zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is The Barrel Inn, beoordeeld met 7.6/10, dat €136 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, fietsen en strijken aanbiedt.

Welke 5-sterrenhotels in Eyam zijn de beste?

Het beste is Bretton Cottage beoordeeld met 8.0/10 voor €148 per nacht met gratis parkeren, huishouden en wandelen.

Wat zijn de beste romantische hotels in Eyam?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk The Barrel Inn beoordeeld met 7.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, fietsen en strijken heeft. Het ligt op 2,3 km van Eyam Plague Village Museum en kost ongeveer €136 per nacht.

Welke hotels in Eyam niet ver van Eyam Plague Village Museum zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenInnisfree Cottage (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt huishouden en strijken aan en ligt op 10 minuten lopen van Eyam Plague Village Museum.

Waar logeren in Eyam?

Beste goedkope hotels in Eyam

Het budgetvriendelijke 3-sterren The Barrel Inn is een ideaal verblijf in Eyam voor gasten die graag geld willen besparen. Om het centrum van Eyam te verkennen, is er geen betere plek dan The Barrel Inn, gelegen op 700 meter van het hart van de stad. Yha is een eenvoudig budget hostel, gesitueerd nabij Eyam Hall, dat de kamerprijzen vanaf slechts €77 per overnachting hanteert.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de belangrijkste toeristische attracties in Eyam wilt bezoeken, dan kunt u in The Miners Arms overnachten, een 4-sterren hotel in het hart van de stad. Innisfree Cottage is een 4-sterren hotel met gratis parkeren en huishouden, gelegen temidden van de drukte van het centrum van Eyam.

Wanneer u naar Eyam voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij Eyam Hall, zoals The Miners Arms. U kunt een plezierig verblijf bij The Miners Arms hebben, het bevindt zich op loopafstand van 15 minuten van de populaire attractie Stoney Middleton Castle Hill.

Luxe en boetiekaccommodatie in Eyam

Wilt u een eersteklas verblijf in Eyam hebben, kijkt u dan naar The Miners Arms, een luxe hotel in de buurt van John Torre's House, met gratis parkeren, bowlen en fietsen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met speelzaal en fietsen is Jay'S Nest een gezellig appartement op loopafstand van Stoney Middleton Castle Hill, op ongeveer 0,1 km afstand van het centrum van Eyam. Jay'S Nest biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met speelzaal en fietsen. Als u in Eyam op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals The Barrel Inn met gratis prive parkeerplaatsen, fietsen en in het restaurant.

Meer zienMinder