Hotels in Dumbarton

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Dumbarton van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig135 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum1.5 km van Dumbarton Golf Club
Het 3-sterren Lochway Dumbarton heeft een gemeenschappelijke salon en een tuin op het terrein en ligt op slechts 25 lopen van The Denny Ship Model Experiment Tank.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig120 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum800 meter van Dumbarton Golf Club
The Denny Ship Model Experiment Tank ligt binnen 25-minuten wandelafstand naar het 3-sterren Dumbuck House, terwijl Dumbarton Golf Club op minder dan 12 minuten loopafstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig167 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum300 meter van Dumbarton Golf Club
Het Clydebank Museum ligt binnen zo'n dan 15 minuten rijden van het Abbotsford, met restaurants en amusement, waaronder een terras en een tuin.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
6.1 km van Stadscentrum700 meter van Cardross Bowling Club
Er zijn kamers met uitzicht op de tuin en het hotel ligt dicht bij Finlaystone Country Estate.
Vanaf€ 177 /nachtSelecteren
Premier Inn Dumbarton/ Loch LomondHotel
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Gelegen op slechts 10 minuten met de auto van het Loch Lomond Park Centre heeft het 3-sterren Premier Inn Dumbarton/ Loch Lomond 114 kamers.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Dumbarton

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Dumbarton?

Abbotsford Hotel, beoordeeld met 7.6/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Dumbarton?

The Milton Inn Hotel beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Dumbarton. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden. The Dumbuck House Hotel is ook een goede keuze met beoordeling 7.4/10 voor €80 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Dumbarton?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk The Dumbuck House Hotel beoordeeld met 7.4/10, dat een zonneterras, huishouden en een kindermenu heeft. Het ligt op 3,7 km van Bowling Harbour en kost ongeveer €80 per nacht.

Welke hotels in Dumbarton zijn goed voor gezinnen?

Op de basis van 27 beoordelingen van onze bezoekers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. U kunt ook Abbotsford Hotel (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €107 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden aan.

Welke hotels in Dumbarton dicht bij Dumbarton Castle zijn de beste?

U kunt bij The Dumbuck House Hotel, beoordeeld met 7.4/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Dumbarton Castle. Het biedt een zonneterras, huishouden en een kindermenu aan. U kunt ook Abbotsford Hotel met beoordeling 7.6/10 voor ongeveer €107 per nacht. Het ligt op 1,2 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, huishouden en roomservice aan.

Waar logeren in Dumbarton?

Beste goedkope hotels in Dumbarton

Een budgetlogement vindt u bij The Milton Inn voor 64€ per nacht of bij Travelodge Dumbarton, dat 86€ per overnachting in rekening brengt. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Diamond - Leven House Apartments, gelegen op 5 minuten lopen van Denny Civic Theatre.

Luchthavens en Metrostations van Dumbarton

Loch Lomond Apartments is een comfortabel appartement op loopafstand van Dumbarton East treinstation.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u Abbotsford Hotel, een luxe accommodatie met een golfbaan en een patio, die 1000 meter verderop ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

5 Wallace Street is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 200 meter verwijderd van Delhi DarBar. Diamond - Castle Green - 6 Station Road is een leuke accommodatiekeuze, dat slechts op 30 minuten rijden van Ross Hall park ligt. Premier Inn Dumbarton Loch Lomond is een op 30 minuten rijden van Starting Point of the West Highland Way gelegen 3-sterren hotel, dat tevens voor gezinnen geschikt is. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Abdij Paisley Barnhill House Apartment - een resort met uitzichten over de tuin, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder