Hotels in Combe Martin

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Combe Martin van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Gelegen binnen 1 km van Wild Pear beach, het 4-sterren Channel Vista Guest House Combe Martin biedt 7 kamers.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Newberry Beach LodgeBed & Breakfast
8.4
Geweldig95 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Combe Martin Wildlife and Dinosaur Park en Combe Martin Museum zijn respectievelijk binnen 3 km en binnen een 5-minuut wandelafstand van het Newberry Beach Lodge gelegen.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
The Poplars Guest HouseBed & Breakfast
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
De kamers van het Poplars Guest House kijken uit op de zee en er is ook een buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het charmante 3-sterren Acorns Guest House Combe Martin is op slechts 4 km van Hele Corn Mill & Pottery gelegen en biedt een subtropische tuin en een solarium, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Ilfracombe Golf Club en Combe Martin Museum zijn respectievelijk op grofweg 4 km en circa 13 minuten wandelen van het Pack O' Cards gelegen.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.2 km van Combe Martin Wildlife and Dinosaur Park
Het 4-sterren Lion House Bed & Breakfast With Restaurant Combe Martin is gevestigd op slecht 3 km van Lyme Bay en op slecht 6 km afstand van Arlington Court and the National Trust Carriage Museum.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
Saffron HouseBed & Breakfast
8.2
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Saffron House Bed and Breakfast ligt vrij dicht bij Exmoor nationaal park en biedt een zwembad en een lounge bar.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
Sandaway Holiday ParkVakantiepark
8.2
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Sandaway Beach Holiday Park Combe Martin ligt ongeveer 10 minuten lopen van Wild Pear beach en heeft 54 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 167 /nachtSelecteren
Homewood Airbnb, Combe Martin, Devon - 300M To The Beach!Bed & Breakfast
8.6
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Combe Martin

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Combe Martin zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Combe Martin. The Pack O' Cards, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en kanoën ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Combe Martin zijn de populairste?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Combe Martin. Een van de beste goedkope hotels is Poplars Hotel, beoordeeld met 8.0/10, dat €110 per nacht kost en gratis parkeren, een zonnedek en speelzaal aanbiedt. Een andere optie is Acorns Guest House beoordeeld met 8.4/10 voor €99 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Combe Martin?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Sandaway Beach Holiday Park beoordeeld met 7.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, boodschappen dienst en een miniclub heeft. Het ligt op 3,6 km van Combe Martin Wildlife and Dinosaur Park en kost ongeveer €294 per nacht. Andere top opties zijn Channel Vista Guest House en Acorns Guest House.

Welke hotels in Combe Martin zijn goed voor gezinnen?

Volgens 35 beoordelingen van gasten zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Acorns Guest House (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en wandelen voor €99 per nacht. Poplars Hotel, beoordeeld met 8.0/10, is ook een goede optie met gratis parkeren, een zonnedek en speelzaal. U kunt een comfortabele en en-suite kamer voorzien van een TV, een balkon en loungeruimte voor ongeveer €110 per nacht boeken.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Combe Martin Wildlife and Dinosaur Park?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenLion House Bed And Breakfast (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en duiken aan en ligt op 15 minuten lopen van Combe Martin Wildlife and Dinosaur Park.

Welke verblijfsplekken in Combe Martin met buitenzwembadden zijn de beste?

Een van de beste opties is Poplars Hotel (beoordeling: 8.0/10) met gratis parkeren, een zonnedek en speelzaal. Het ligt op 4,8 km van Cheyne Beach. U kunt een comfortabele en en-suite kamer voor ongeveer €110 per nacht boeken. Misschien vindt u Sandaway Beach Holiday Park beoordeeld met 7.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €294 per nacht.

Waar logeren in Combe Martin?

Beste goedkope hotels in Combe Martin

Enkele grote budgethotels in Combe Martin voor minder dan 105€ per nacht zijn Poplars Hotel en Saffron House. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Channel Vista Guest House, gelegen op 5 minuten lopen van Newberry Castle.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u wilt verblijven in het hart van Combe Martin en op loopafstand van vele attracties, zoals All Saints Church, kies dan een hotel zoals The Pack O' Cards.

Als u voor het eerst naar Combe Martin komt, kunt u het beste in het centrum nabij All Saints Church logeren, bijvoorbeeld, bij Manleigh Park of The Castle Inn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mellstock House is een betaalbaar appartement voor gezinnen, dat naast Larkstone Family Park & Gardens ligt en kamerprijzen vanaf 91€ hanteert. Er zijn in Combe Martin 3 B&B's beschikbaar, waaronder Holiday Home Bay Breeze en Lion House Bed And Breakfast. Acorns Guest House is een geweldig appartement in Combe Martin, dat vooral interessant is voor gezinnen op zoek naar een logement nabij Verity en dat tevens gratis parkeren, een golfbaan en paardrijden biedt. Voor reizigers die een mooi uitzicht op de baai willen hebben, bieden wij om Newberry Beach Lodge bij Ilfracombe Museum, een populair resort in Combe Martin, te kiezen.

Meer zienMinder