Hotels in Castle Donington

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Castle Donington van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig269 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum500 meter van Donington Park Services M1
Het gastvrije Holiday Inn Express East Midlands Airport, An Ihg heeft een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden op het terrein en ligt op ongeveer 4 km afstand van het Donington Park.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig271 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum500 meter van Donington Park Services M1
Het 4-sterren Radisson Blu Hotel East Midlands Airport Castle Donington heeft stijlvolle kamers en beschikt ook over saunafaciliteiten en een overdekt zwembad, waar u kunt ontspannen.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig483 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.2 km van Donington Park Services M1
Met 245 uitnodigende kamers en een zwembad ligt het milieuvriendelijke Leonardo Hotel East Midlands Airport - Formerly Jurys Inn binnen 4 km afstand van het East Midlands Aeropark.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig487 beoordelingen
Kaart
5.0 km van Stadscentrum300 meter van Derby South Services Westbound A50
Het 3-sterren Days Inn By Wyndham Donington voorziet zijn gasten van de recreatieve voorzieningen van het hotel en een tuin.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig197 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
St Edwards Church Hall bevindt zich op een 5-minuten loopafstand van het historische Donington Manor Derby.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig310 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
Het unieke 4-sterren Best Western Premier Ema Yew Lodge Derby, gelegen op nog geen 7 km afstand van het Donington Park, beschikt over een binnenzwembad en een bubbelbad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig128 beoordelingen
Kaart
3.7 km van Stadscentrum1.7 km van Donington Park
Gasten kunnen ontspannen in de lounge bar van het Priest House On The River, dat over schitterende locatie in Castle Donington beschikt.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het hotel ligt op slechts 150 meter van Catholic Church of the Risen Lord en beschikt over 9 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig43 beoordelingen
Het Donington Park Farmhouse Castle Donington ligt op minder dan 3 km van het East Midlands Aeropark en beschikt over een bibliotheek en een tuin voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Castle Donington

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Castle Donington in de buurt van de luchthaven East Midlands?

Er zijn meer dan 873 beoordelingen van onze bezoekers voor 14 opties dicht bij de luchthaven East Midlands. Met de beoordeling 9.0/10 en vanafprijzen €39 per nacht biedt The Falcon Inn gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en een fotokopieerapparaat ter plaatse aan.

Welke centraal gelegen hotels in Castle Donington zijn de beste?

Jurys Inn East Midlands Airport, beoordeeld met 7.6/10 is het beste hotel met 24-uurs receptie, een wellnesscentrum en kindermaaltijden, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Castle Donington?

Premier Inn East Midlands Airport beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Castle Donington. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, in de bar en in het restaurant.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Castle Donington?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Priest House On The River beoordeeld met 7.2/10, dat gratis parkeren, een golfbaan en ledikanten heeft. Het ligt op 5 km van Breedon Priory Golf Club en kost ongeveer €136 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Castle Donington?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Castle Donington. Priest House On The River (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en ledikanten voor €136 per nacht. U kunt ook Donington Park Farmhouse Hotel (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €106 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en een fotokopieerapparaat aan.

Welke hotels in Castle Donington dicht bij Donington Park zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersDonington Park Farmhouse Hotel (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en een fotokopieerapparaat aan en ligt op 15 minuten lopen van Donington Park.

Waar logeren in Castle Donington?

Beste goedkope hotels in Castle Donington

Lady Gate Guest House is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 76€ per nacht. Gelegen nabij Quad Electroacoustics Donington Cottage is een betaalbare keuze met de prijs van slechts 90€.

Luchthavens en Metrostations van Castle Donington

Voor vroege ochtendvluchten kunt u een kamer in Holiday Inn Express East Midlands Airport in de buurt van de luchthaven East Midlands (EMA) boeken.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Kies een hotel naast tankstation/wegrestaurant Donington Park Services M1, zoals Radisson Blu Hotel East Midlands Airport, dat op 5 minuten lopen ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Castle Donington

Het 4-sterren The Priest House On The River biedt uitstekende luxe accommodaties met een dakterras, een patio en een wellnesscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

The Keep is een budgetappartement op rijafstand van nog geen 20 minuten van golfclub Beeston. Denk aan een verblijf in Donington 5 Serviced Apartment of Glover Apartment, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Donington Park Farmhouse Hotel is een op 20 minuten rijden van Repton (Engeland) gelegen 3-sterren hotel, dat tevens voor gezinnen geschikt is.

Meer zienMinder