Hotels in Al Aqah

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Al Aqah van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig232 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Fujairah Rotana Resort & Spa - Al Aqah Beach beschikt over een zwembad en ligt op 6 van Al Aqah Beach Camping.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig1320 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het luxe Miramar Al Aqah Beach Resort Al Aqah heeft luxe kamers en beschikt ook over stoombaden, een bubbelbad en een buitenzwembad, waar u kunt ontspannen.
Vanaf€ 194 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig136 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Gelegen op minder dan 150 meter afstand van een privé strand en binnen 5 minuten lopen naar Al Boom Diving Al Aqah.
Vanaf€ 399 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig323 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Al Badia-moskee bevindt zich op circa 7 km rijden naar het gezinsvriendelijke Sandy Beach Hotel & Resort Al Aqah.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Royal M Al Aqah ligt op nog geen 7 km van Al Badia-moskee en lokt gasten met Turkse stoombaden, een behandelkamer en een buitenzwembad.
Vanaf€ 242 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig311 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het luxe Le Meridien is gelegen op 8 loopafstand van Al Aqah Beach Camping en beschikt over buitenzwembad hele jaar geopend waarin gasten kunnen ontspannen.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Al Aqah Beach en Dibba Beach zijn respectievelijk ongeveer 5 minuten wandelen ervan en op ongeveer 4 km afstand van het 3-sterren Mirage Hotel gelegen.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Snoopy Island en Al Aqah Beach zijn op maar een afstand van 1 km en op circa 1 km rijden naar het 5-sterren Address Beach Resort Fujairah.
Vanaf€ 284 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Al Aqah

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Al Aqah?

Als u zoekt naar een luxe verblijf in Al Aqah, beiden we u 5 accommodaties om uit te kiezen. Intercontinental Fujairah Resort beoordeeld met 8.4/10 biedt gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en windsurfen, evenals luxe kamers, elegante kamers en stijlvolle kamers met een minibar, een kluis en een patio.

Welke hotels voor koppels in Al Aqah zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Le Meridien Beach Resort (beoordeling: 8.6/10) biedt kamers met een minibar, een TV en een eethoek aan. Gasten vinden ook 24-uurs receptie, parkeerservice en conciërgeservice leuk. Sandy Beach Hotel & Resort met beoordeling 7.4/10 is ook een gode 4-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt een spa-centrum, een businesscentrum en wekdienst, evenals buitenzwembad, het hele jaar geopend en een buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Al Aqah voor ongeveer €254 per nacht boeken.

Welke hotels in Al Aqah zijn goed voor gezinnen?

Op de basis van 1513 beoordelingen van onze gasten zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. Fujairah Rotana Resort & Spa - Beach (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en scubaduiken voor €157 per nacht. Miramar Beach Resort, beoordeeld met 7.6/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, gratis pendeldienst en massage. U kunt een moderne, luxe en en-suite kamer voorzien van een minibar, een kluis en loungeruimte voor ongeveer €275 per nacht boeken.

Wat zijn de populairste accommodaties in Al Aqah niet ver van Al Boom Diving Al Aqah?

U kunt bij Fujairah Rotana Resort & Spa - Beach, beoordeeld met 7.2/10, een 5-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Al Boom Diving Al Aqah. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en scubaduiken aan. Overweeg ook Miramar Beach Resort (beoordeling: 7.6/10) met een gezondheidsclub en een welnesscentrum te boeken. Het ligt op 0,9 km van Al Boom Diving Al Aqah en biedt stoombaden, een spa-centrum en massage aan.

Wat zijn de beste hotels in Al Aqah met buitenzwembadden?

Meer dan 1524 beoordeling van gasten van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Al Aqah te kiezen. Gasten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Intercontinental Fujairah Resort (beoordeling: 8.4/10) voor €243 per nacht. Deze accommodatie heeft parkeerservice en conciërgeservice, evenals gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en windsurfen.

Waar logeren in Al Aqah?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Miramar Al Aqah Beach Resort is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.9 km van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Al Aqah

Deze gelegen nabij Al Bidiyah Fort in Al Aqah 5-sterren luxueuze accommodatie bevindt zich tevens op slechts 1000 meter van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een goed kindvriendelijk hotel is Fujairah Rotana Resort And Spa, dat wordt geleverd met een zonterras, een picknickplaats en tubing. Intercontinental Fujairah Resort is een populair resort in Al Aqah, dat uitzichten over de zee biedt en tevens over een spa-centrum, een zonterras en windsurfen beschikt.

Meer zienMinder