Hotels in Kizilagac (Manavgat)

Bekijk 16 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kizilagac (Manavgat) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-16 van 16
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.4
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het luxe Selectum Family Resort Side Kizilagac met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 85 km van de luchthaven Antalya.
Vanaf€ 281 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed46 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Tijdens uw verblijf in het 5-sterren Selectum Family Comfort Side Kizilagac, dat in het uitgaansgebied van Kizilagac ligt, kunt u genieten van de strandbar en een binnenzwembad.
Vanaf€ 205 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Amphitheatre ligt nog geen 13 minuten wandelen van het 5-sterren Sunrise Resort Kizilagac, terwijl Kleopatra Beach op kleine 3 km ligt.
Vanaf€ 175 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Seaden Sea World Resort & Spa Kizilagac bevindt zich op een korte afstand van Gold Coast en nodigt zijn gasten uit om deel te nemen aan mountainbiken, boogschieten en volleybal en te dineren in de zwembadbar.
Vanaf€ 248 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
De kamers van het Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa kijken uit op de zee en er is ook een zwembad op het terrein.
Vanaf€ 204 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed29 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Euphoria Palm Beach Resort Kizilagac heeft een Turks bad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad, en ligt op privé locatie vrij dicht bij de Turkse kust.
Vanaf€ 246 /nachtSelecteren
5.4
Rating van gasten3 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Lyra Park Shopping ligt op ongeveer 20 minuten naar het Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa en biedt winkels en restaurants.
Vanaf€ 712 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed38 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het Selectum For Two Side ligt nog geen 25 minuten wandelen van het Lyra Park Shopping en biedt een internationaal ontbijt en een binnenzwembad.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
Club NenaResort
7.4
Heel goed32 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Club Nena Kizilagac is niet te ver van de Middellandse Zee gevestigd en biedt 520 kamers en een Turks stoombad, een Turks bad en saunafaciliteiten ter plaatse.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed7 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
In het Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa, gelegen in een centraal gedeelte van Kizilagac, kunnen gasten ontspannen in de lounge bar.
Vanaf€ 206 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Selge Beach Resort & Spa Kizilagac ligt op binnen 18 minuten loopafstand van het Lyra Park Shopping, en beschikt over een gemakswinkel en een restaurant.
Vanaf€ 309 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed42 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het Ali Bey Club Manavgat, minuten rijden van de Taurus, biedt 900 kamers en een Turks stoombad, een Turks bad en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 341 /nachtSelecteren
Ali Bey Park HotelHotel
8.2
Geweldig2 beoordelingen
Gasten kunnen hun dagen doorbrengen met ontspannen bij een zwembad of aan pingpong, tennis en biljart deelnemen, geregeld in het luxe Ali Bey Park Kizilagac.
Vanaf€ 173 /nachtSelecteren
Sunrise Park Resort & SpaHotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het ligt ook op nog geen 1 km afstand van het privé strand.
Vanaf€ 745 /nachtSelecteren
Heaven Beach Resort & Spa All Inclusive Adults OnlyHotel
7.8
Heel goed1 beoordeling
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het ligt ook op circa 350 meter naar het zandstrand.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
Flora Garden BeachHotel
Kaart
6.1 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Sentido Flora Garden Kizilagac is op 85 km van de luchthaven Gazipasa-Alanya en op bijna 5 minuten van de Dolmus bushalte.
Vanaf€ 291 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kizilagac (Manavgat)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in Kizilagac (Manavgat)?

Als u zoekt naar een luxe verblijf in Kizilagac (Manavgat), beiden we u 8 accommodaties om uit te kiezen. Een van de beste opties is Ali Bey Club Manavgat met beoordeling 7.8/10 vanaf €118 per nacht, met een zonneterras, een waterpark en huishouden. Andere aanbevolen opties zijn Starlight Convention Center Thalasso & Spa, Sunrise Resort Hotel en Silence Beach Resort.

Welke boetiekhotels in Kizilagac (Manavgat) zou je aanbevelen?

We raden Ali Bey Park Hotel beoordeeld met 9.2/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €294 per nacht met een zonnedek, een wellnesscentrum en een bubbelbad ter plaatse.

Welke plekken in het centrum van Kizilagac (Manavgat) zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Kizilagac (Manavgat). Sunrise Resort Hotel, gelegen op 0,8 km van het stadscentrum, biedt een nachtclub, een stomerij en waterskiën ter plaatse aan. Starlight Convention Center Thalasso & Spa met beoordeling 8.0/10 en Silence Beach Resort, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Kizilagac (Manavgat)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Ali Bey Club Manavgat beoordeeld met 7.8/10 is een 5-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, een waterpark en huishouden aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €283 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Kizilagac (Manavgat)?

Volgens 193 beoordelingen van reizigers zijn er 5 gezinsvriendelijke opties. Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa (beoordeling: 10.0/10) dicht bij Theatre is een kindvriendelijk hotel dat een nachtclub, een zonnedek en gratis pendeldienst heeft. Reizigers kunnen ook van een spa-centrum, massage en een Turks bad genieten U kunt ook Starlight Convention Center Thalasso & Spa (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €251 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonnedek, parkeerservice en een wellnesscentrum aan.

Welke hotels in Kizilagac (Manavgat) dicht bij Amphitheatre zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersSilence Beach Resort (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt stoombaden, een spa-centrum en boot varen aan en ligt op 10 minuten lopen van Amphitheatre. Overweeg ook Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa (beoordeling: 10.0/10) met een welnesscentrum en een zwembadzone te boeken. Het ligt op 0,5 km van Amphitheatre en biedt een spa-centrum, massage en een Turks bad aan.

Welke verblijfsplekken in Kizilagac (Manavgat) met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 176 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Kizilagac (Manavgat). Misschien vindt u Starlight Convention Center Thalasso & Spa beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €251 per nacht. Andere top accommodaties zijn Lyra Resort & Spa en Silence Beach Resort.

Waar logeren in Kizilagac (Manavgat)?

Beste goedkope hotels in Kizilagac (Manavgat)

Het 3-sterren budgethotel Calido Maris Hotel is een informele, maar elegante accommodatie met een sauna, een binnenzwembad en een wellnesscentrum en kamerprijzen van 144€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Club Nena, slechts 900 meter van het centrum van Kizilagac (Manavgat). Bent u op zoek naar een hotel in het centrum van Kizilagac (Manavgat), overweeg dan het gelegen nabij Phaselis Sunrise Park Resort & Spa.

Luxe en boetiekaccommodatie in Kizilagac (Manavgat)

Voor 5-sterrenhotels in Kizilagac (Manavgat) met eersteklas vakantievoorzieningen, kijk naar Sea World Resort & Spa of Ali Bey Park Hotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Boek een kamer in Ali Bey Club Manavgat waar u kunt genieten van een kindvriendelijke omgeving met gratis parkeren, een spa-centrum en een sauna. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Mrk. Kulliye Cami Heaven Beach Hotel Adult Only - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder