Hotels in Taling Ngam Beach

Bekijk 18 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Taling Ngam Beach van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-18 van 18
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
3.6 km van Stadscentrum
De gasten van het stijlvolle Conrad Koh Samui Taling Ngam Beach kunnen afkoelen in een zwembad of gebruik maken van een dompelbad, een behandelkamer en een bubbelbad om pure ontspanning te voelen.
Vanaf€ 470 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
4.0 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Sunset Beach Resort & Spa, Taling Ngam, Ko Samui Taling Ngam Beach is gevestigd 15 minuten loopafstand van Wat Kiri Wongkaram en biedt een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad op locatie en 25 kamers.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
29 kamers en een zwembad zijn beschikbaar in het Beach Samui Koh Samui, gelegen op wandelafstand van slechts 9 minuten van Thong Krut Pier.
Vanaf€ 169 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Het Samui Hills Taling Ngam Beach bevindt zich op ongeveer 4 km afstand naar Namuang Waterfall en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 20 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
3.6 km van Stadscentrum
Een verblijf in het comfortabele Am Samui Resort Taling Ngam betekent dat u zich op slechts 2 km naar Raja-pier bevindt, terwijl u van een seizoensgebonden buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 36 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig65 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Het Samui La Kalada C4Nnabis Resort is gelegen slechts 10-minuten rijden van Raja-pier en heeft een Thais restaurant en een zwembad.
Vanaf€ 23 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig249 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Het spectaculaire 5-sterren Avani Plus Samui Resort Taling Ngam Beach ligt op circa 5 minuten wandelafstand van Pang Ka Beach en biedt ook een zwembad.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
3.8 km van Stadscentrum
Het klassieke Intercontinental Koh Samui Resort, An Ihg bevindt zich op slechts 6 km afstand van Dusit Dhewa en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 269 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
4.3 km van Stadscentrum
Het is 39 minuten rijden naar de luchthaven Ko Samui en slechts 450 meter verwijderd van de chicken.
Vanaf€ 28 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
De Laem Sor-pagode is op nog geen 7 km afstand van het Le Motu.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
U kunt ontspannen bij een zwembad in het Phangka Paradise Taling Ngam Beach, gelegen binnen een 10-minuten wandeling van Wat Khirimat.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Gelegen op 15 minuten van Snake Farm Ko Samui heeft het 2-sterren Lacoppola Garden Bungalow 11 kamers.
Vanaf€ 27 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Gasten kunnen ontspannen in een privézwembad, of genieten van saunafaciliteiten en een buitenzwembad in het Conrad Koh Samui Residences, gelegen ongeveer 5 minuten te voet van The Beach At Conrad Koh Samui.
Vanaf€ 936 /nachtSelecteren
Jinta Beach BungalowResort
8.4
Geweldig3 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Gasten hebben ook toegang tot Namuang Waterfall 1, dat op rijafstand van slechts 15 minuten van het 3-sterren Jinta Beach Bungalow ligt.
Vanaf€ 16 /nachtSelecteren
Aemjai ResidenceHotel
Het hotel ligt op een steenworp afstand van Wat Khao Chedi en beschikt over 25 kamers met uitzicht over de tuin.
Vanaf€ 34 /nachtSelecteren
Serene Retreat And Spa Taling Ngam BeachResort
8.2
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Serene Retreat And Spa Taling Ngam Beach kijkt uit over de oceaan en verwelkomt gasten met een buffet ontbijt.
Selecteren
Sibaja Palms Sunset Beach Luxury ApartmentHotel
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
De Laem Sor-pagode ligt op ongeveer 7 km van het 4-sterren Sibaja Palms Sunset Beach Luxury Taling Ngam Beach en de Elephant Gate ligt op ongeveer 10 minuten naar de accommodatie.
Selecteren
I Talay Beach Bar & Cottage Taling NgamHotel
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
Dusit Dhewa en Lipa Noi Pier zijn opminder dan 4 km afstand en binnen een 15-minuten wandeling van het I Talay Beach Bar & Cottage Taling Ngam Taling Ngam Beach.
Vanaf€ 23 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Taling Ngam Beach

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Taling Ngam Beach?

IBooked.nl stelt u meer dan 3 luxe opties voor om in Taling Ngam Beach te logeren. Intercontinental Koh Samui Resort, An Ihg Hotel beoordeeld met 7.6/10 biedt z'n klanten gratis prive parkeerplaatsen, zeilen en fietsen, evenals een minibar, een strijkijzer en strijkplank, een elektrische waterkoker in de luxe kamers, rookvrije kamers en luchtgekoelde kamers aan.

Welke top hotels in Taling Ngam Beach zijn goedkoop?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 7 opties in Taling Ngam Beach.

Welke hotels voor koppels in Taling Ngam Beach zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 13 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is Intercontinental Koh Samui Resort, An Ihg Hotel (beoordeling: 7.6/10). Het ligt op 7 km van Namuang Waterfall 2 en biedt een minibar, een strijkijzer en strijkplank, een elektrische waterkoker in de kamers voor ongeveer €120 per nacht aan.

Welke hotels in Taling Ngam Beach zijn goed voor gezinnen?

Op de basis van 250 beoordelingen van onze klanten zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Avani+ Samui Resort (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een kindermenu en fietsen voor €211 per nacht. Intercontinental Koh Samui Resort, An Ihg Hotel, beoordeeld met 7.6/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, zeilen en fietsen. U kunt een luxe, rookvrije en luchtgekoelde kamer voorzien van een minibar, een strijkijzer en strijkplank, een elektrische waterkoker voor ongeveer €120 per nacht boeken.

Welke verblijfsplekken in Taling Ngam Beach met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 306 beoordelingen zijn er 9 hotels met buitenzwembadden in Taling Ngam Beach. Een van de beste opties is Intercontinental Koh Samui Resort, An Ihg Hotel (beoordeling: 7.6/10) met gratis prive parkeerplaatsen, zeilen en fietsen. Het ligt op 7 km van ziekenhuis Ko Samui. U kunt een luxe, rookvrije en luchtgekoelde kamer voor ongeveer €120 per nacht boeken. Klanten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij The Sunset Beach Resort & Spa Taling Ngam (beoordeling: 8.4/10) voor €126 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, pendeldienst en reisbijstand, evenals een zonneterras, waterskiën en fietsen.

Waar logeren in Taling Ngam Beach?

Beste goedkope hotels in Taling Ngam Beach

Degenen die de natuur willen bewonderen moeten Olanda Samui Resort boeken, dat een betaalbare optie met uitzicht op de tuin is en in de buurt van parken en watervallen is gelegen. Villa Giacomelli is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 17€ per nacht en een gunstige locatie nabij Olifantentochten.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Oasis De Madame ligt in het centrum van de stad en beschikt over gratis parkeren, een wellnesscentrum en duiken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Taling Ngam Beach

Asia Spirit Lodge And Spa is een prachtige keuze van een luxe hotel waarbij de gasten gebruik kunnen maken van een sauna, een bubbelbad en een wellnesscentrum. Denk aan Renaissance Boutique Hotel, een boetiekhotel naast Wat Khunaram Phra Wihan Luang Por Daeng.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

I Talay Beach Bar & Cottage Taling Ngam is een bescheiden appartement, gelegen op 5 minuten lopen van I-Talay Beach Bar & Cottages at Taling Ngam. Degenen die op zoek naar comfortabele B&B accommodaties zijn, kunnen stoppen bij Laem Sor-pagode, waar ze Samui Ridgeway Estate & Spa met gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en een patio vinden. The Beach Samui is een geweldig familiehotel met een zonterras, kanoën en fietsen, dat tevens prachtige uitzichten over de zee heeft. Intercontinental Koh Samui Resort is een 5-sterren resort hotel met een spectaculair uitzicht dat tevens een gezondheidsclub, een zonnedek en windsurfen biedt.

Meer zienMinder