Hotels in Pa Khlok

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Pa Khlok van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig96 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Ao Por Pier en Ao Po -strand zijn minder dan 2 km hiervandaan en op slecht 2 km afstand van het Snooze Inn Phuket.
Vanaf€ 28 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Ao Po -strand en Gibbon rehabilitatiecentrum zijn respectievelijk op kleine 3 km en op ongeveer 2 km naar het perfecte Moonlight Cottage Phuket gelegen.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
3.8 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Rat Villa Pa Khlok, binnen ongeveer 10 minuten rijafstand van pier van Bang Rong, kijkt uit over de tuin en beschikt over een picknickplaats en een barbecuegrill.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
Baan Yamu Suites Pa KhlokHotel
7.6
Heel goed5 beoordelingen
Kaart
7.5 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Baan Yamu Suites Pa Khlok, gelegen op 26 minuten rijden van Phuket luchthaven, biedt een buitenzwembad en een sportschool.
Vanaf€ 271 /nachtSelecteren
Boutique Resort Private Pool Villa Pa KhlokResort
Kaart
4.8 km van Stadscentrum
Gasten van het Boutique Resort Private Pool Villa kunnen ontspannen in de snack bar of loungen bij een privézwembad.
Vanaf€ 199 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Pa Khlok

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Pa Khlok hebben een centrale locatie?

Het beste hotel in het centrum van Pa Khlok is Snooze Inn Phuket, beoordeeld met 7.2/10, biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Pa Khlok?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Pa Khlok. Een van de beste goedkope hotels is Snooze Inn Phuket, beoordeeld met 7.2/10, dat €18 per nacht kost en gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden aanbiedt. Een ander aanbevolen hotel is Moonlight Cottage Phuket met beoordeling 7.2/10, dat €29 per nacht kost. Het biedt wi-fi, een TV en een balkon in de kamers aan.

Welke hotels voor koppels in Pa Khlok zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Snooze Inn Phuket, beoordeeld met 7.2/10, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden heeft. Het is op 700 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €18 per nacht.

Waar logeren in Pa Khlok?

Beste goedkope hotels in Pa Khlok

Voor goedkopere of meer budgetvriendelijke accommodaties in Pa Khlok, een optie om te overwegen is Moonlight Cottage Phuket, die over een patio, een zonnedek en kanoën, evenals een perfecte locatie op loopafstand van Bangrong Hidden Restaurant beschikt. In het centrum van Pa Khlok vindt u tal van budgethotels, zoals Moonlight Cottage Phuket en Snooze Inn Phuket, die op 15 minuten loopafstand van Gibbon Rehabilitation Project liggen. Moonlight Cottage Phuket is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Gibbon Rehabilitation Project, dat kamerprijzen vanaf €35 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u centraal wilt logeren op uw reis naar Pa Khlok, dan kunt u overnachten in Snooze Inn Phuket, dat op slechts 10 minuten loopafstand van het stadscentrum ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Pa Khlok

Het luxueuze Baan Yamu Suites ligt tegenover Wat Phra Thong en biedt gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan. Veel reizigers zullen genieten van het originele 4-sterren Boutique Resort Private Pool Villa waar u een onvergetelijke ervaring kunt krijgen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €43, creëert Banboran Plantation Pool Villa een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. U kunt ook voor het comfortabele Banboran Plantation Pool Villa gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een golfbaan en een waterpark. Als u voor zaken naar Pa Khlok reist, heeft u te kiezen uit 3 zakenaccommodaties waaronder Moonlight Cottage Phuket met een patio, een zonnedek en kanoën. Moonlight Cottage Phuket is een geweldig resort voor reizigers naar Pa Khlok die hun vakantie met een patio, een zonnedek en kanoën willen doorbrengen.

Meer zienMinder