Hotels in Mae Haad

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mae Haad van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig331 beoordelingen
Het 4-sterren Koh Ma Beach Resort met uitzicht op de berg ligt op 5 minuten loopafstand van het Mae Haad-strand.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig244 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum800 meter van Ko Ma
Het charmante 4-sterren Maehaad Bay Resort - Sha Plus in een hedendaags gebouw beschikt over een zwembad binnen 7 km van Strand van Wok Tum.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig160 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1000 meter van Ko Ma
Het Wang Sai Resort - Sha Plus Ko Pha Ngan is gelegen op nog geen 3 km afstand van C&M Koh Phangan Vocational School and Culture Center en beschikt over massage, de recreatieve voorzieningen van het hotel en een tuin en een lounge bar.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig181 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum900 meter van Ko Ma
Het 3-sterren Phangan Utopia beschikt over een buitenzwembad en 35 kamers met uitzicht op de oceaan.
Vanaf€ 33 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum900 meter van Ko Ma
Het hotel ligt in de buurt van Haad Yao, heeft 10 kamers en toegang tot een veerhaven.
Vanaf€ 25 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum800 meter van Ko Ma
Het 4-sterren Pim Bungalow is gelegen op 400 meter naar het Mae Haad-strand en beschikt over 11 kamers met uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig97 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum1000 meter van Ko Ma
Dit familie hotel met stadszichten ligt dicht bij de bezienswaardigheden van Ko Pha Ngan, waaronder Haad Yao.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed51 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum1.2 km van Ko Ma
Secret Beach ligt alleen 3 km van het budget Beach View Mae Haad en Chaloklum Bay ligt op minder dan 3 km naar de accommodatie.
Vanaf€ 16 /nachtSelecteren
Utopia House Phangan Mae HaadResort
7.4
Heel goed2 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum800 meter van Ko Ma
Het 2-sterren Utopia House Phangan Mae Haad biedt een buitenzwembad en de mogelijkheid om snorkelen, duiken en vissen uit te proberen.
Vanaf€ 21 /nachtSelecteren
Beautiful Sea View Hotel Mae HaadHotel
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mae Haad

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Mae Haad zijn de beste?

Er zijn 9 hotels en andere accommodaties in het centrum van Mae Haad om uit te kiezen. Koh Ma Beach Resort, beoordeeld met 8.2/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een stomerij en parkeerservice, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Maehaad Bay Resort - Sha Plus en Beach View Resort zijn ook gechikt voor een onvergetelijk verblijf.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Mae Haad?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Mae Haad. Een andere optie is Wang Sai Resort - Sha Plus beoordeeld met 8.4/10 voor €49 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Mae Haad?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Maehaad Bay Resort - Sha Plus met beoordeling 8.4/10 is een perfecte 4-sterrenaccommodatie voor koppels met 24-uurs receptie, fitnesslessen en huishouden. Het heeft ook een buitenzwembad en een zwembad en biedt kamers voor ongeveer €75 per nacht aan.

Welke hotels in Mae Haad zijn goed voor gezinnen?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Mae Haad. Koh Ma Beach Resort (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een stomerij en parkeerservice voor €46 per nacht. U kunt ook Maehaad Bay Resort - Sha Plus (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €75 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24-uurs receptie, fitnesslessen en huishouden aan.

Welke hotels in Mae Haad niet ver van Coral Reef zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersMaehaad Guesthouse (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en wasserij aan en ligt op 10 minuten lopen van Coral Reef.

Wat zijn de beste hotels in Mae Haad met buitenzwembadden?

Volgen 673 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Mae Haad. Misschien vindt u Koh Ma Beach Resort beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €46 per nacht.

Waar logeren in Mae Haad?

Beste goedkope hotels in Mae Haad

Reizigers met een beperkt budget kunnen een van de 3 goedkope hotels in Mae Haad, zoals het betaalbare Utopia House Phangan, boeken. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Utopia House Phangan, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Utopia House Phangan is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 25 minuten van Mae Haad-strand.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u van plan bent Mae Haad te bezoeken, dan is een verblijf in een centraal gelegen hotel zoals Utopia House Phangan of Wang Sai Resort een uitstekende keuze. Wang Sai Resort ligt op ongeveer 450 meter van het stadscentrum en biedt een zonneterras, volledige lichaamsmassage en een bubbelbad.

Als u meer wilt weten over de attracties van Mae Haad, kies dan voor Beach View Resort bij Ko Ma. Als u naar Mae Haad gaat, plan dan een bezoek aan Ko Ma wanneer u bij Beach View Resort of Maehaad Guesthouse verblijft.

Luxe en boetiekaccommodatie in Mae Haad

Voor een luxe verblijf in Mae Haad maakt u een reservering bij Koh Ma Beach Resort, een hotel met pendeldienst, een stomerij en kindermaaltijden, dat tevens uitzichten over de zee biedt en de beste beoordelingen heeft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Sea view Appartement is een comfortabel appartement in het centrum van Mae Haad, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. U kunt ook voor het comfortabele Sea view Appartement gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en conciërgeservice. Koh Ma Beach Resort is een 4-sterren hotel op 0,2 km van het centrum, dat vooral voor gezinnen wordt aanbevolen. Koh Ma Beach Resort wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Mae Haad, dat pendeldienst, een stomerij en kindermaaltijden biedt.

Meer zienMinder