Hotels in Tenero-Contra

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tenero-Contra van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum1.2 km van Tenero - Sport Center
Het 3-sterren San Bernardo Tenero-Contra is gelegen op slechts 4 km afstand van Kirche S. Francesco en beschikt over een à la carte restaurant en 7 kamers.
Vanaf€ 231 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Het Village Campofelice heeft 27 kamers, een tennisveld, een terras en een speelgedeelte en bevindt zich 4 km afstand naar Locarno–Madonna del Sasso funicular in Tenero-Contra.
Vanaf€ 198 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Tenero - Sport Center
Het is 37 minuten rijden naar de luchthaven Lugano en op 5 minuten van Castello di Tenero.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tenero-Contra

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Tenero-Contra?

We raden Ferrovieri als het beste hotel met gratis parkeren, kindermaaltijden en room service, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Tenero-Contra zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Village Campofelice, beoordeeld met 5.4/10, dat €198 per nacht kost en een zonnedek, aerobicslessen en boodschappen dienst aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Tenero-Contra zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel San Bernardo beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, pendeldienst en ledikanten aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €243 per nacht boeken.

Waar logeren in Tenero-Contra?

Beste goedkope hotels in Tenero-Contra

Hotel Village Campofelice en Ferrovieri zijn leuke budgetvriendelijke hotels in Tenero-Contra. U kunt tevens kiezen voor het budgetvriendelijke Ferrovieri dat op 5 minuten lopen van het centrum van Tenero-Contra ligt. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Tenero-Contra willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Verzasca River, zoals het betaalbare Hotel Village Campofelice met kamerprijzen vanaf €178.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u in het centrum van Tenero-Contra gaat verblijven, overweegt u het logeren bij Ferrovieri met kamerprijzen vanaf €77. Green View Apartments en La Residenza zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Als u gemakkelijk bij Tenero- Sport Center wilt kunnen komen, kies dan voor een hotel in de buurt, bijvoorbeeld, Ferrovieri, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Denk ook aan Ferrovieri, waarbij u direct naast Tenero- Sport Center zit.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Er zijn 4 budgetappartementen zoals Catarina voor gepassioneerde reizigers. Er zijn in Tenero-Contra 8 B&B's beschikbaar, waaronder La Residenza en Green View Apartments. Voor een verblijf in een hotel met gezinsgerichte activiteiten kiest u voor Hotel Village Campofelice in de buurt van Piazza G. Motta, dat een zonnedek, aerobicslessen en duiken aanbiedt. Hotel Village Campofelice is een populaire badplaats die ook een zonnedek, aerobicslessen en duiken biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Tenero-Contra te hebben verkend.

Meer zienMinder