Hotels in Silvaplana

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Silvaplana van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig152 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum200 meter van Cristins
Het Chesa Surlej ligt circa 5 minuten wandelen naar Surlej-Murtel in Silvaplana en beschikt over een à la carte restaurant, stoombaden en spatherapie.
Vanaf€ 210 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig203 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum100 meter van Surlej-Murtel
Het superieure Nira Alpina bevestigt zich in een skigebied van Silvaplana, op circa 6 km rijden naar Schiefe Turm St. Moritz en op ongeveer 4 km naar Kirche St. Karl.
Vanaf€ 302 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum200 meter van Cristins
Het 4-sterren Bellavista bevindt zich op ongeveer 4 km naar Meer van Sankt Moritz en beschikt over kamers met een traditionele inrichting en uitzicht op de berg.
Vanaf€ 210 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.3 km van Cristins
Het huisdiervriendelijke Conrad'S Mountain Lodge, dat 22 kamers aanbiedt, ligt in het centrum van Silvaplana en op op slechts 4 km rijden naar Kirche St. Karl.
Vanaf€ 268 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.3 km van Cristins
Het onlangs gerenoveerde Albana Hotel is genesteld in het centrum van Silvaplana en circa 4 km verwijderd van Nietzsche Haus.
Vanaf€ 213 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed117 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.3 km van Cristins
Het Arsa Lodge ligt op circa 5 minuten te voet van Baselgia catolica St. Anna en 3 km rijden naar Suvretta-Randolins en beschikt over een bubbelbad, een sauna en biljart.
Vanaf€ 321 /nachtSelecteren
Chesa Silva Aparthotel SilvaplanaAparthotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum1.2 km van Cristins
Gasten hebben ook toegang tot de Engadine, dat binnen 7 minuten wandelafstand van het Chesa Silva ligt.
Selecteren

FAQ over hotels in Silvaplana

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Silvaplana hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 135 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Silvaplana. Onze reizigers vinden Conrad'S Mountain Lodge, beoordeeld met 7.6/10, leuk. Het heeft een zonneterras, duiken en kanoën en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels in Silvaplana zijn de beste?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 6 aanbiedingen in Silvaplana. Een van de beste goedkope hotels is Aparthotel Chesa Munteratsch, beoordeeld met 8.6/10, dat €110 per nacht kost en windsurfen, sneeuwskiën en paardrijden aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Silvaplana?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Chesa Surlej beoordeeld met 8.2/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en windsurfen heeft. Het ligt op 1,8 km van Engadine en kost ongeveer €216 per nacht. Andere top opties zijn Nira Alpina en Conrad'S Mountain Lodge.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Silvaplana?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Silvaplana. Hotel Chesa Surlej (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en windsurfen voor €216 per nacht. U kunt ook Arsa Lodge (beoordeling: 7.0/10) voor ongeveer €178 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een spa-centrum, windsurfen en kanoën aan.

Waar logeren in Silvaplana?

Beste goedkope hotels in Silvaplana

Een budgetlogement vindt u bij Hotel Arlas voor 138€ per nacht of bij Aparthotel Chesa Bellaval, dat 155€ per overnachting in rekening brengt. Champagna 5 is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Aparthotel Chesa Munteratsch en Arsa Lodge Silvaplana goede opties. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Apartment Apt.17 verblijven.

Luxe en boetiekaccommodatie in Silvaplana

Albana is een 4-sterren luxueuse accommodatie op slechts 1.2 km van Kabelbaan van Surlej. Cembro Grande is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 172€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u de kinderen meeneemt, reserveer dan een kamer in Hotel Chesa Surlej met paardrijden, mini-golf en skiën om ervan te genieten. Als u de recreatieve activiteiten leuk vindt, kiest u dan voor een hotel in de buurt van Julierpass, zoals Conrad'S Mountain Lodge dat snowboarden en nordic walking biedt.

Meer zienMinder