Hotels in Herisau

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Herisau van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Landhaus Santis heeft 50 kamers, een fitnesscentrum, een terras en een gemeenschappelijke salon en bevindt zich 20 van Kinderparadies Sedel in Herisau.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Appenzell Folklore Museum en reformed church zijn circa 6 km en slechts 7 minuten wandelen van het superieure Swiss Quality.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
Baren Herisau GmbhHotel
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Gasten hebben ook toegang tot de Schloss Oberberg, dat op circa 3 km rijden van het Baren Herisau Gmbh ligt.
Vanaf€ 203 /nachtSelecteren

Waar logeren in Herisau?

Beste goedkope hotels in Herisau

Als u een budgethotel in Herisau nodig heeft, heeft Swiss Quality Hotel goedkope kamers voor €132 per nacht. Hotel Landhaus Santis is een 3-sterren budget accommodatie op slechts 450 meter van het stadscentrum. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Gubsensee zijn Swiss Quality Hotel en Hotel Landhaus Santis.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het centraal gelegen in Herisau Swiss Quality Hotel bevindt zich tevens op korte loopafstand van reformed church en is voorzien van ledikanten, een sportschool en een kindermenu. Swiss Quality Hotel is een ander goed hotel in het centrum van Herisau, vlakbij reformed church.

Kies een hotel naast reformed church, zoals Swiss Quality Hotel en Hotel Landhaus Santis, op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Om het meeste uit uw verblijf in Herisau te halen, reserveer een kamer in het 3-sterren Swiss Quality Hotel, dat dicht bij attracties zoals Kinderparadies Sedel ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Herisau

Swiss Quality Hotel biedt ledikanten, een sportschool en een kindermenu plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Im Dorf - Central is een mooi laaggeprijsd appartement met 24-uurs receptie, ledikanten en wandelen. Im Dorf - Central is een B&B accommodatie op ongeveer 0,1 km van het stadscentrum, die 24-uurs receptie, ledikanten en wandelen biedt. Voor een zakenreiziger die dicht bij de drukte wil zijn, is Swiss Quality Hotel 0,2 km van het centrum de perfecte keuze. Hotel Landhaus Santis wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Herisau, dat fitnesslessen, huishouden en kindermaaltijden biedt.

Meer zienMinder