Hotels in Champéry

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Champéry van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig108 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum900 meter van Croix de Culet
Temple de Champery en Champoussin zijn respectievelijk ongeveer 8 minuten loopafstand ervandaan en op minder dan 3 km naar het 4-sterren Le White - Le 42 Restaurant Champéry gelegen.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum400 meter van Croix de Culet
Genesteld in de historische wijk, biedt het authentieke 3-sterren Suisse accommodatie op 250 meter loopafstand van Croix de Culet.
Vanaf€ 166 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig111 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum500 meter van Croix de Culet
Het National Resort & Spa Champéry bevindt zich slechts een aangename wandeling verwijderd van de Zwitserse Alpen en op ongeveer 10 minuten rijafstand vanaf Derrière Pertuis en biedt stoombaden, een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 261 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig116 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Croix de Culet
Het charmante Boutique Hotel Beau Champéry ligt in het skigebied van Champéry en beschikt over spatherapie en een terras.
Vanaf€ 408 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum300 meter van Croix de Culet
Het Palladium De, gelegen op nog geen 3 km afstand van Pauvre Conche, heeft een pizza restaurant dat lokale gerechten serveert.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum300 meter van Grand Paradis
3 km rijden naar Hameau kunnen gasten van het pretentieloze Guest House Du Grand Paradis verschillende activiteiten ondernemen, waaronder mountainbiken, alpine skiën en snowboarden.
Vanaf€ 160 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum500 meter van Marcheuson
Het Aquariaz-waterpark is 7 km verwijderd van het 2-sterren Plein Ciel Champéry.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Croix de Culet
Eglise catholique de Champery ligt nog geen 7 minuten wandelen naar het 3-sterren Le Chalet De L'Atelier - Le Nord Bed and Breakfast Champéry en TSD Mossettes-France ligt op ongeveer 7 km naar de accommodatie.
Vanaf€ 160 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum300 meter van Croix de Culet
Het 4-sterren By Mrs Miggins | Contactless Check-In Champéry beschikt over 6 kamers, biedt sneeuwskiën, wandelen en paardrijden aan, en ligt een wandeling van slechts 5 minuten Tele Champery.
Vanaf€ 575 /nachtSelecteren
Dit hotel ligt op minder dan 4,9 km van Derrière Pertuis en beschikt over een à la carte restaurant en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Croix de Culet
Het Lifestyle Rooms & Suites By Beau-Sejour Champéry met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 65 km van de luchthaven Sion.
Vanaf€ 407 /nachtSelecteren
Hotel De La PaixHotel
8.2
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Croix de Culet
Het 3-sterren De La Paix, gelegen in de buurt van een treinstation, is ook binnen 10 minuten wandelen van Tele Champery.
Vanaf€ 204 /nachtSelecteren
Refuge Du Chaudron Hotel ChampéryHotel
Kaart
2.8 km van Stadscentrum800 meter van Marcheuson
Vanaf€ 205 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Champéry

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Champéry zou je aanbevelen?

We raden Boutique Hotel Beau beoordeeld met 8.4/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €217 per nacht met gratis parkeren, parkeerservice en paardrijden ter plaatse.

Welke hotels in Champéry hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 208 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Champéry. Hotel National Resort & Spa met conciërgeservice, een wellnesscentrum en paardrijden is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Hotel Des Alpes met beoordeling 6.4/10 en Hotel Suisse, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Champéry zijn de populairste?

Kies het beste goedkope hotel onder 5 opties in Champéry. Boutique Hotel Beau beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Champéry. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, parkeerservice en paardrijden. Hotel Suisse beoordeeld met 7.0/10 is nog een goed hotel, dat gratis parkeren, gratis pendeldienst en paardrijden aanbiedt en €132 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Champéry zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Suisse, beoordeeld met 7.0/10, dat gratis parkeren, gratis pendeldienst en paardrijden heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €132 per nacht. Andere top opties zijn Le White en Hotel Des Alpes.

Welke hotels in Champéry zijn goed voor gezinnen?

Volgens 149 beoordelingen van klanten zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Boutique Hotel Beau (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, parkeerservice en paardrijden voor €217 per nacht. U kunt ook Le White (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €238 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonnedek en paardrijden aan.

Welke hotels in Champéry vlakbij Marcheuson-skilift zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenHotel Plein Ciel (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een bubbelbad en wandelen aan en ligt op 10 minuten lopen van Marcheuson-skilift.

Wat zijn de beste accommodaties in Champéry met buitenzwembadden?

Volgen 17 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Champéry.

Waar logeren in Champéry?

Beste goedkope hotels in Champéry

Residence Les Moulins en Palladium De Champery, zijn twee budgetaccommodaties voorzien van een zonnedek, een seizoensgebonden buitenzwembad en sneeuwskiën. Apartement Abricotine 05 is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Luchthavens en Metrostations van Champéry

Mocht u in de buurt van Champéry treinstation willen verblijven, overweeg dan het 4-sterrenhotel The Lodge By Mrs Miggins of Le Chalet De L'Atelier.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bezoekers die graag in het centrum van de stad verblijven kunnen hun aandacht vestigen op Hotel National Resort & Spa of Art Boutique Hotel Beau Sejour, gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties waaronder ook BikePark Sàrl. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Marmottes verblijven.

U kunt een plezierig verblijf bij Le Plein Ciel hebben, het bevindt zich op loopafstand van 15 minuten van de populaire attractie Pauvre Conche.

Luxe en boetiekaccommodatie in Champéry

Het luxueuze Lifestyle Rooms & Suites By Beau Sejour beschikt over een zonnedek, wandelen en paardrijden voor de meest veeleisende gasten. Rives Reines B2 is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 570€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Dromonts-skilift Hotel Des Alpes - een resort met uitzichten over de berg, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder