Hotels in Bourg-Saint-Pierre

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bourg-Saint-Pierre van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.4 km van Ski Lift Lorette
Het Motel Bivouac De Napoleon Bourg-Saint-Pierre is gevestigd op ongeveer 950 meter naar Notre-Dame de Lorette chapel en op afstand van circa 1 km van Ski Lift Lorette.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
9.4 km van Stadscentrum
Het Auberge De L'Hospice Bourg-Saint-Pierre ligt op een steenworp afstand van Grote Sint-Bernhardpas en ook in de buurt van Grand St Bernard Museum.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1.1 km van Ski Lift Lorette
Het 2-sterren Auberge Les Charmettes Bourg-Saint-Pierre biedt een terras en een speelgedeelte aan en ligt op ongeveer 3 km afstand van Lac des Toules, evenals op ongeveer 5 minuten wandelafstand van mill on the stream of Valsorey.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum1.2 km van Ski Lift Lorette
Eglise Saint-Pierre ligt binnen 5-minuten loopafstand naar het 3-sterren Restaurant Du Cret, terwijl Barrage Des Toules 2 km afstand ligt.
Vanaf€ 22 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum700 meter van Ski Lift Lorette
Het 3-sterren Au Bivouac De Napoleon Et Spa Bourg-Saint-Pierre ligt op 4 km van Lac des Toules en beschikt over een spa-centrum, een bubbelbad en een stoomkamer voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 169 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bourg-Saint-Pierre

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Bourg-Saint-Pierre zijn de beste?

We raden Au Bivouac De Napoleon Et Spa beoordeeld met 6.4/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €153 per nacht met een zonnedek, Turkse stoombaden en een spa-centrum ter plaatse.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Bourg-Saint-Pierre?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Bourg-Saint-Pierre om uit te kiezen. Hotel Restaurant Du Cret, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, boodschappen dienst en fietsen ter plaatse aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Bourg-Saint-Pierre?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Restaurant Du Cret, beoordeeld met 7.8/10, dat €48 per nacht kost en gratis parkeren, boodschappen dienst en fietsen aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Bourg-Saint-Pierre?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Restaurant Du Cret, beoordeeld met 7.8/10, dat gratis parkeren, boodschappen dienst en fietsen heeft. Het is op 400 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €48 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Bourg-Saint-Pierre?

Voor diegenen, die zoeken naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 5 opties aan. Hotel Restaurant Du Cret (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, boodschappen dienst en fietsen voor €48 per nacht. U kunt ook Au Bivouac De Napoleon Et Spa (beoordeling: 6.4/10) voor ongeveer €153 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonnedek, Turkse stoombaden en een spa-centrum aan.

Welke hotels in Bourg-Saint-Pierre vlakbij Ski Lift Lorette zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenHotel Restaurant Du Cret (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, boodschappen dienst en fietsen aan en ligt op 15 minuten lopen van Ski Lift Lorette.

Waar logeren in Bourg-Saint-Pierre?

Beste goedkope hotels in Bourg-Saint-Pierre

Budgetreizigers kunnen bij Gite Au Petit Velan verblijven, waar tevens gratis parkeren, wandelen en skiën worden aangeboden.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Apartment Chez Vero Et Bernard met kamerprijzen vanaf 84€ en Apartment Chez Vero Et Bernard met kamers voor slechts 84€. Chalet Napoleon is gelegen in het hart van de stad en ligt op minder dan 5 minuten lopen van Bivouac Napoleon, die u uitnodigt om Europese en Zwitserse gerechten te proberen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Studios Du Valsorey is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 400 meter verwijderd van Auberge Au Petit Velan. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Appartements Au Petit-Velan op slechts 250 meter van het stadscentrum. Gezinsvakanties kunnen leuker worden met de juiste keuze, zoals Au Bivouac De Napoleon, 900 meter van het stadscentrum, dat uitzicht op de berg heeft.

Meer zienMinder