Hotels in Järvsö

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Järvsö van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
JarvsobadenHerberg
8.2
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum700 meter van Järvsö Bike park
Een verblijf in het Jarvsobaden betekent dat u zich 1 km van Kerk van Järvsö bevindt, terwijl u van een seizoensgebonden buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum300 meter van Järvsö Bike park
Het 3-sterren Bergshotellet bevindt zich op circa 1 km afstand van Historische Boerderij Kristofers en beschikt over een à la carte restaurant, een sauna, een terras en een patio.
Vanaf€ 193 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed23 beoordelingen
Kaart
7.4 km van Stadscentrum
Met 10, een gemeenschappelijke salon en een tuin is deze accommodatie op 10 minuten rijden van Järvsöklacken in Järvsö.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum100 meter van Järvsö Bike park
Het rookvrije Jbp Hotell Järvsö, gelegen ongeveer 9 minuten loopafstand van Järvzoo en op slechts 20 loopafstand van Kyrköns naturreservat, beschikt over een lounge bar en biedt mogelijkheden voor mountainbiken, alpine skiën en langlaufen.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
Annexet Orrabackens Bed and Breakfast JärvsöBed & Breakfast
Kaart
2.8 km van Stadscentrum2.2 km van Jarvso Zoo
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Järvsö

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Järvsö?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Järvsö om uit te kiezen. Bergshotellet, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt een picknickplaats, een golfbaan en huishouden ter plaatse aan. Jbp Hotell met beoordeling 7.0/10 en Jarvsobaden, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Järvsö?

Motell Jarvso beoordeeld met 6.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Järvsö. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een picknickplaats en een golfbaan.

Wat zijn de beste romantische hotels in Järvsö?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Jarvsobaden, beoordeeld met 8.4/10, dat pendeldienst, een behandelingenkamer en een spa lounge heeft. Het is op 950 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €117 per nacht.

Welke hotels in Järvsö zijn goed voor gezinnen?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Järvsö. U kunt ook Jarvsobaden (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €117 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt pendeldienst, een behandelingenkamer en een spa lounge aan.

Waar logeren in Järvsö?

Beste goedkope hotels in Järvsö

Als u een budgethotel in Järvsö nodig heeft, heeft Jarvsobaden goedkope kamers voor €131 per nacht. Gastgivars Vandrarhem Och B&B is een betaalbare keuze die u op 500 meter van het centrum van Järvsö brengt. Jarvsobaden is een budgetvriendelijke accommodatie op slechts 10 minuten lopen van B - Toppliften. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Jarvso treinstation zoekt, neemt u Jarvsobaden in aanmerking.

Luchthavens en Metrostations van Järvsö

In de directe nabijheid van Jarvso treinstation bevinden zich hotels van verschillende prijsklassen, zoals Bergshotellet voor €192 per nacht of Gastgivars Vandrarhem Och B&B voor €60 per nacht.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u centraal wilt logeren op uw reis naar Järvsö, dan kunt u overnachten in Bergshotellet, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het stadscentrum ligt. Brostugans Bed And Breakfast is nog één centraal gelegen accommodatie in Järvsö, gelegen op slechts een steenworp afstand van Kerk van Järvsö.

Bergshotellet op 5 minuten lopen van het centrum van de stad met een scala aan bezienswaardigheden kan een interessante optie zijn voor mensen die graag in de buurt van Stenegård willen verblijven. Wanneer u voor een hotel zoals Jarvsobaden of Bergshotellet kiest, kunt u gemakkelijk Järvsö verkennen en Kerk van Järvsö bezoeken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Järvsö

Het 3-sterren Jarvsobaden is een optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een betrouwbare service.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

58 Turistvagen is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 100 meter verwijderd van Pizzastugan. U kunt ook voor het comfortabele Alpstigen 8B gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan. Als u op zakenreis naar Järvsö bent, is Jarvsobaden, op 10 minuten lopen van het stadscentrum, een goede keuze. Voor de recreanten zijn er 4 hotels in Järvsö, Bergshotellet of Jarvsobaden zijn onder hen.

Meer zienMinder