Hotels in Arlanda

Bekijk 15 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Arlanda van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-15 van 15
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig872 beoordelingen
Kaart
5.1 km van Stadscentrum500 meter van Eurostop Arlanda
Het 3-sterren Connect Hotel beschikt over een sauna en een terras en ligt op een uitstekende locatie binnen 10 minuten rijafstand van het Steninge-paleis.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig1335 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Good Morning ligt op 5 km van de luchthaven Stockholm Arlanda en verwelkomt gasten met een bagage-opslag en een restaurant.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig785 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.3 km van Airport Terminal 4
Het 4-sterren Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda is op 5 km van de luchthaven Stockholm Arlanda en op minder dan 150 meter verwijderd van de Radisson Blu bushalte.
Vanaf€ 142 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig346 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum100 meter van Airport Terminal 4
Arlanda Flygsamlingar ligt op een 1 km van het 4-sterren Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal en Boeing 747 ligt op een 1 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 138 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig1320 beoordelingen
Het luxe 4-sterren Radisson Blu Airport Terminal is op 0,5 km van de luchthaven Stockholm Arlanda en vrij dichtbij de Sky City bushalte.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig559 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Airport Terminal 4
Gasten van het Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal in Arlanda worden uitgenodigd een duik te nemen in een buitenzwembad en te ontspannen in saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1.2 km van Airport Terminal 4
Eurostop Arlandastad is op ongeveer 4 km, terwijl Airport Terminal 4 op ongeveer 20 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig1054 beoordelingen
Kaart
5.0 km van Stadscentrum1.6 km van Eurostop Arlanda
Het Best Western Plus Park Airport Arlanda is een perfect 4-sterren accommodatie gelegen binnen 4 km rijden naar Steninge-paleis en op circa 6 km afstand van Slot Rosersberg.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig265 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum1.8 km van Cargo Center
Het 2-sterren Maby Park & Hotell heeft 37 kamers, een terras en een gemeenschappelijke salon en bevindt zich op ongeveer 2 km van SkyCity in Arlanda.
Vanaf€ 31 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig769 beoordelingen
Het rookvrije Best Western Arlanda Hotellby biedt een fitnesscentrum, een sauna en diverse recreatiemogelijkheden aan, en ligt op minder dan 4 km rijden van Arlanda Flygsamlingar.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig554 beoordelingen
Kaart
5.3 km van Stadscentrum200 meter van Eurostop Arlanda
Het prachtige Quality Hotel Arlanda Xpo Arlanda ligt op afstand van circa 4 km van Kasteel Skånelaholm, en beschikt over een lobbyruimte en een restaurant.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig193 beoordelingen
Kaart
5.2 km van Stadscentrum200 meter van Eurostop Arlanda
Eurostop Arlanda ligt binnen 6 minuten lopen naar het Stockholm Hotel Apartments Arlanda Xpo en Slot Rosersberg ligt op afstand van 6 km van de accommodatie.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
5.8 km van Stadscentrum
Marsta Church is nog geen 8 minuten wandelen van het 3-sterren Arkaden.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
Good Morning ArlandaHotel
Kaart
2.9 km van Stadscentrum1.4 km van Cargo Center
Dit hotel ligt op minder dan 2.5 km van Airport Terminal 4 en beschikt over een gerenoveerd restaurant en een buffet ontbijt.
Selecteren
Comfort Hotel Arlanda AirportHotel
Kaart
400 meter van Stadscentrum100 meter van Airport Terminal 4
Airport Terminal 4 ligt op ongeveer 150 meter van het Comfort Hotel Arlanda Airport Arlanda, terwijl SkyCity ongeveer 150 meter ligt.
Vanaf€ 206 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Arlanda

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Arlanda in de buurt van de luchthaven Stockholm Arlanda?

Er zijn 4 hotels om uit te selecteren, als u de luchthaven Stockholm Arlanda in de buurt nodig hebt.

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Arlanda?

Meer dan 1625 beoordelingen van onze klanten kunnen helpen de beste boetiekhotels van Arlanda te vinden. Een van de geweldigste boetiekhotels is Radisson Blu Skycity, beoordeeld met 8.4/10, tegen €121 per nacht. Een andere aanbevolen accommodatie is Jumbo Stay beoordeeld met 8.0/10, dat biedt een zonnedek, 24-uurs receptie en een businesscentrum ter plaatse aan. Clarion Hotel Airport beoordeeld met 8.8/10: een 4-sterrenhotel met een zonnedek, een stomerij en een sportschool.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Arlanda?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 1279 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Arlanda. Clarion Hotel Airport met een zonnedek, een stomerij en een sportschool is beoordeeld met 8.8/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Radisson Blu Skycity met beoordeling 8.4/10 en Comfort Hotel Airport Terminal, beoordeeld met 9.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Arlanda?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 4 opties in Arlanda. Het beste goedkope hotel is Good Morning met beoordeling 8.0/10, dat vanaf €48 per nacht kost en gratis pendeldienst, huishouden en schoenenpoetsen aanbiedt. Maby Park & Hotell beoordeeld met 8.0/10 is nog een goed hotel, dat een golfbaan, gratis pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt en €48 per nacht kost.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Arlanda?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 16 aanbiedingen voor koppels. Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda beoordeeld met 8.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een stomerij, huishouden en een kindermenu aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €122 per nacht boeken. Andere top opties zijn Maby Park & Hotell, Jumbo Stay en Best Western Hotellby.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Arlanda?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Best Western Hotellby (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis pendeldienst, huishouden en een sportschool voor €63 per nacht. Radisson Blu Skycity, Maby Park & Hotell en Clarion Hotel Airport hebben allemaal 4048 recensies van gezinnen, die naar Arlanda reizen, gekregen.

Wat zijn de populairste accommodaties in Arlanda vlakbij Luchthaven Stockholm-Arlanda?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden klanten Radisson Blu Skycity leuk (beoordeling: 8.4/10), dat een stomerij, huishouden en een sportschool aanbiedt. Het ligt op 10 minuten lopen van Luchthaven Stockholm-Arlanda en biedt een een pizzeria aan. U kunt ook Clarion Hotel Airport met beoordeling 8.8/10 voor ongeveer €157 per nacht. Het ligt op 0,6 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, conciërgeservice en tours/ticketservice aan.

Welke verblijfsplekken in Arlanda met buitenzwembadden zijn de beste?

Klanten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Clarion Hotel Airport (beoordeling: 8.8/10) voor €157 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, conciërgeservice en tours/ticketservice, evenals een zonnedek, een stomerij en een sportschool.

Waar logeren in Arlanda?

Beste goedkope hotels in Arlanda

Budget reizigers kunnen verblijven in Stf Jumbo Stay Stockholm, die eenvoudige kamers met een zonterras, een picknickplaats en een patio heeft en kost 95€ per nacht. Gelegen nabij Skånelaholms Slott Best Western Arlanda Hotellby is een betaalbare keuze met de prijs van slechts 78€.

Luchthavens en Metrostations van Arlanda

In de directe omgeving van Stockholm (ARN-Arlanda) luchthaven bevinden zich tal van hotels, Good Morning Arlanda en Radisson Blu Skycity Hotel, Stockholm-Arlanda zijn de twee daarvan. Comfort Hotel Arlanda Airport is een modern hotel op slechts 5 minuten lopen van Arlanda Centraal treinstation.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Radisson Blu Skycity en Clarion Hotel Arlanda Airport goede opties.

Luxe en boetiekaccommodatie in Arlanda

Quality Airport Hotel Arlanda ligt nabij Stockholm Quality Outlet Barkaby en biedt hoogwaardige accommodatie met een sauna, een bubbelbad en een solarium.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Overweeg een verblijf bij Broby Gard in de buurt van Broby Gard, een kindvriendelijk hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen.

Meer zienMinder