Hotels in Vilafranca del Penedès

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vilafranca del Penedès van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig349 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum500 meter van Fabricacion de Maquinas Infantiles S L
Het comfortabele 4-sterren Air Penedes Vilafranca del Penedès biedt een zwembad aan en is binnen zo'n dan 10 minuten rijden van Conjunto Histórico Castillo de Olèrdola gelegen.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig136 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Institut D'estudis Penedesencs
Gasten kunnen profiteren van een eerste klas toeristisch gebied en diverse recreatiemogelijkheden, tijdens hun verblijf in het 3-sterren Pere III El Gran, gelegen minuut lopen van Placa de Jaume I en in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum1000 meter van Fabricacion de Maquinas Infantiles S L
Het 3-sterren Cal Roig Hotel Rural Vilafranca del Penedès bevindt zich op ongeveer 2 km afstand van Moli del Foix en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig129 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum900 meter van Monasterio Nuestra Señora del Carmen
Gevestigd direct naast wijnmakerijen en wijngaarden binnen 4 km van Bodega Giró Ribot, bevat het 5-sterren Mastinell Cava & Boutique Hotel By Olivia Hotels Collection Vilafranca del Penedès 18 kamers op ongeveer 20 wandelafstand van Monumento a Manuel Mila i Fontanals.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
Hotel DomoHotel
8.0
Geweldig151 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum500 meter van Centre Excursionista del Penedes
Het functionele Domo biedt directe toegang tot Placa de Jaume I en ligt op een bevoorrechte locatie in het centrum van Vilafranca del Penedès.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig122 beoordelingen
Het comfortabele 4-sterren Mercer Casa Torner I Guell beschikt over kamers met uitzicht op de tuin, terwijl zijn centrale ligging toegang biedt tot Penyafort binnen 6 km afstand.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum300 meter van Centre Excursionista del Penedes
El Jardi dels Ocells ligt op ongeveer 2 km afstand van het 3-sterren Pension Avenida, terwijl Placa de Jaume I bijna 11 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vilafranca del Penedès

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Vilafranca del Penedès zijn de beste?

Het beste is Cava And Hotel Mastinell beoordeeld met 8.2/10 voor €273 per nacht met een zonnedek, 24-uurs receptie en een filmprojector.

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Vilafranca del Penedès?

Mercer Casa Torner I Guell met een zonnedek, 24-uurs receptie en ledikanten ter plaatse heeft beoordeling 8.6/10 voor €117 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl

Welke hotels in Vilafranca del Penedès hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 104 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Vilafranca del Penedès. Het beste hotel in het centrum van Vilafranca del Penedès is Hotel Sercotel Domo, beoordeeld met 6.8/10, biedt een stomerij, een wellnesscentrum en een kindermenu aan. Pension Avenida met beoordeling 7.4/10 en Mercer Casa Torner I Guell, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Vilafranca del Penedès zijn de beste?

Meer dan 29 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Vilafranca del Penedès te kiezen. Hotel Sercotel Pere III El Gran met beoordeling 8.0/10 is een goede optie, gelegen op 6 km van Penyafort. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van 24-uurs receptie, een stomerij en een diaprojector profiteren. Reizigers vinden ook eerste klas service leuk. Een andere optie is Pension Avenida beoordeeld met 7.4/10 voor €53 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Vilafranca del Penedès?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Mercer Casa Torner I Guell beoordeeld met 8.6/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een zonnedek, 24-uurs receptie en ledikanten aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €117 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Vilafranca del Penedès?

Op de basis van 100 beoordelingen van onze reizigers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. Hotel Sercotel Pere III El Gran (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, een stomerij en een diaprojector voor €56 per nacht. U kunt ook Hotel Sercotel Domo (beoordeling: 6.8/10) voor ongeveer €78 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een stomerij, een wellnesscentrum en een kindermenu aan.

Welke verblijfsplekken in Vilafranca del Penedès met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 220 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Vilafranca del Penedès. Hotel Sercotel Air Penedes met een zonnedek, 24-uurs receptie en wekdienst, beoordeeld met 7.4/10, is ook een goede 5-sterrenaccommodatie voor €68 per nacht. Reizigers kunnen zich in de zwembadbar en lounge bar ontspannen of eten in de bar en in het café.

Waar logeren in Vilafranca del Penedès?

Beste goedkope hotels in Vilafranca del Penedès

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Air Penedes als u op een budget reist maar graag van een zonterras, een golfbaan en een seizoensgebonden buitenzwembad wilt kunnen genieten.

Luchthavens en Metrostations van Vilafranca del Penedès

Als alternatief ligt Hostel Penedes ook op 5 minuten lopen van Vilafranca del Penedès treinstation.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Casa Torner I Guell of Pension Avenida zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken.

Wanneer u in de buurt van Monumento a Manuel Mila i Fontanals wilt verblijven, boekt u een kamer in Pere III El Gran, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Vilafranca del Penedès

Cava & Hotel Mastinell ligt op korte afstand van Vinseum en biedt een luxe verblijf inclusief een zonterras, een wijnkelder en een seizoensgebonden buitenzwembad voor een voordelige prijs.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Cal Negri met vanaf-prijs van 132€ per kamer.

Meer zienMinder