Hotels in Vilafames

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vilafames van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Rural L'Antic Portal, dat 8 kamers heeft, ligt in het centrum van Vilafames en binnen 13 minuten wandeling van Castillo de Vilafames.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het particuliere El Rullo Vilafames heeft kamers met uitzicht op de berg en ligt op 5 minuten wandelen naar Roca Grossa.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Iglesia de la Asuncion is op ongeveer 5 minuten wandelen en Esglesia de l'Assumpcio ligt op op ongeveer 5 minuten wandelen vandaan.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
Casa PastorPension
8.2
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Casa Pastor Vilafames met uitzicht op de berg ligt op 7 minuten lopen naar de Castillo de Vilafames.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
Hotel L Antic Portal VilafamesHotel
442. Camp d'Aviacio de Vilafames ligt op slechts 4 km afstand van het L Antic Portal, terwijl Castillo de Vilafames op minder dan 13 minuten lopen ervan ligt.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vilafames

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Vilafames zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Vilafames. Onze gasten vinden Casa Rural Magnanimvs, beoordeeld met 7.6/10, leuk. Het heeft boodschappen dienst, een bubbelbad en wandelen en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Vilafames?

We raden ook Casa Rural Magnanimvs, beoordeeld met 7.6/10, aan. Het ligt op 0,2 km van het stadscentrum. Deze accommodatie kost u €61 per nacht. Een TV, een balkon en een open haard zijn ook beschikbaar in de kamer.

Wat zijn de beste romantische hotels in Vilafames?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Castillo de Vilafames?

Er zijn 3 aanbiedingen. Selecteer een hotel niet ver van Castillo de Vilafames, zoals Hotel El Rullo, gelegen binnen 10 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een fotokopieerapparaat en roomservice en biedt kamers vanaf €62 per nacht.

Waar logeren in Vilafames?

Beste goedkope hotels in Vilafames

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Rural Rooms Magnanimus als u op een budget reist maar graag van een bubbelbad en wandelen wilt kunnen genieten. Budgetreizigers, die een goedkoop hotel in het centrum van Vilafames zoeken, zullen wat geld besparen door het verblijven bij Rural Rooms Magnanimus, dat op 5 minuten lopen van het hart van de stad ligt. Gelegen nabij El Vigia Rural Rooms Magnanimus is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €37.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wie voor het eerst naar Vilafames reist kan het beste een accommodatie uit de 3 comfortabele hotels dicht bij het stadscentrum kiezen, bijvoorbeeld, Rural Rooms Magnanimus of Hotel El Rullo. Hotel El Rullo is een andere centrale optie die zich op 5 minuten lopen van het hart van Vilafames bevindt.

Als u hoopt Castillo de Vilafames te bezoeken, overweeg dan een verblijf aan Rural Rooms Magnanimus, beoordeeld met 3 sterren en gelegen op slechts een korte wandeling van La Vinya. Rural Rooms Magnanimus heeft een gunstige ligging nabij het centrum en op loopafstand van 5 minuten van Castillo de Vilafames.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

El Passeig is een comfortabel appartement in het centrum van Vilafames, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Denk aan een verblijf in La Coveta - Aptos. Vilapart of El Passeig, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u op zakenreis naar Vilafames bent, is Hotel El Rullo, op 5 minuten lopen van het stadscentrum, een goede keuze. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Vilafames, Hotel El Rullo of Rural Rooms Magnanimus zijn onder hen.

Meer zienMinder